Skip to main content
Tarot

Tarot savjetnici – kako odabrati idealnog savjetnika

By 15/06/2021No Comments
Tarot savjetnici – kako odabrati idealnog savjetnika, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Ezoterija je skup znanja i učenja koje se bavi onim unutarnjim, onim oku nevidljivim, a sveprisutnim svjetovima, energijama i dubinama. Tarot, astrologija, parapsihologija… sve su to tehnike i alati kojima možemo proniknuti u ono bitno i suštinsko. Da biste zaista upoznali sebe i riješili se nekih dilema, ponekad vam treba vodstvo i drugačiji pogled na sve. U tome vam mogu pomoći tarot savjetnici. Kako? Saznajmo.

Ezoterija, tarot i tehnike

Svaki ezoteričar bavi se nekom svojom posebnom tehnikom, svatko se opredijelio za područje koje je njegova ljubav. Tarot savjetnici se bave raznim tehnikama gledanja, kartama, temama. Bilo to ljubavni tarot, visak, sudbinske karte, anđeoski tarot, egipatski tarot, ciganice, rune ili astrologije… pregršt je opcija, a svaka tehnika zahtjeva različiti pristup i ima svoje specifičnosti. Ovisno o vašem problemu, iskusni se ezoteričar može odlučiti za nekoliko metoda čitanja ili gledanja stanja stvari. Upravo iz tog razloga često možete čuti rečenice poput: „Dajte da ponovno pogledam na druge karte.“ Na koji način otvoriti i pogledati vašu situaciju, znat će iskusni ezoteričar i približiti vam točno ono čime se bavi i što mu je specijalnost.

Povezano: Kako se pripremiti na razgovor s tarot savjetnikom?

Također, postoje i razni rituali kojima vam tarot savjetnici mogu pomoći i prizvati u život sve ono za čime žudite a do sada iz ovog ili onog razloga niste mogli dobiti. Ljubav, stabilnost, mir…što god problem bio, za sve to, jako je važno s kime to radite i tko “kopa” po vašem životu. rituala ima nebrojno puno, boljih ili lošijih majstora koje ih izvode, no ono na što svakako trebate obratiti pažnju prilikom biranja osobe koja će vam traženi ritual odraditi jest energija. Kako vama paše energija te osobe, ulijeva li vam povjerenje, zvuči li vam realno ono što obećava…?

Tarot savjetnici – kako odabrati idealnog savjetnika, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Tko su idealni tarot savjetnici za mene

Biranje tarot savjetnika je u principu isto kao i biranje prijatelja i tako biste ga trebali i birati. Ne želite svakoga pustiti u svoj život, u svoju intimu, niti ćete se moći povjeriti svakome. Glas, pristup, vaš unutarnji osjećaj, opuštenost dok razgovarate, energija koja se stvara između vas i savjetnika, sve su to stvari po kojima ćete znati jeste li našli svoju osobu za što god vam je potrebno. Bilo to psihološki razgovori, poslovni problemi, što god to bilo, vi morate imati osjećaj mira, opuštenosti, morate znati da toj osobi možete apsolutno sve reći, bez ikakve zadrške i tabu tema.

Povezano: Zašto vjerovati tarot centrima?

Bilo da se radi o tehnici kojom se savjetnik bavi, bilo da ste se dobro nasmijali, najvažniji je onaj vaš osjećaj da ste našli svog savjetnika. Prepoznat ćete po toplini, po odnosu koji se ne može točno objasniti, po energiji koja se spontano dogodila i po povjerenju koje se stvorilo obostrano. Samo slušajte sebe i tražite dok ne pronađete svoju srodnu dušu u ezoterijskom savjetniku koji će biti vaš vodič, oslonac kroz život, ali prije svega prijatelj.

Počnite birati svojg tarot savjetnika već danas. Tarot savjetnici su tu za vas. 

Teodora

O autorici:

Tarot savjetnici – kako odabrati idealnog savjetnika, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Za sve što radimo postoji dublji smisao i svrha, stoga nema prostora očajavanju zbog stvari koje vam se u životu događaju – život Vam nešto želi poručiti, a ja sam tu kako bih Vam te poruke mogla i prenijeti. Oduvijek sam se izdvajala iz mase zbog svoje empatije i brige za druge ljude, a upravo empatiju i intuiciju smatram svojom najvećom prednošću.
Svojim iskustvom i ljubavlju želim pomoći Vama i pokazati Vam da sve ima svoju svrhu, razlog i cilj. Uz pomoć moje jake intuicije, želje i vjere u bolje sutra, riješit ćemo bilo koji problem. Sve što danas smatrate nepremostivim može biti stvar prošlosti. Samo vjerujte.

Želiš saznati što te čeka? Javi se Teodori već danas!

 

pratite nas na facebooku