facebook
NajcitanijeTarot

Kako funkcionira tumačenje putem telefona

By 24/11/201922 travnja, 2021No Comments
Kako funkcionira tumačenje putem telefona, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Bez obzira jeste li imali mnogo susreta s tarot tumačenjima putem telefona ili ste totalni početnik sigurno ste se upitali kako to zaista funkcionira. Možda je najjednostavnije objasniti da telefonsko savjetovanje radi poput interneta. Internet nije opipljiv, nema neku posebnu lokaciju, on je nakupina energije s milijardama portala u koje se može ući. Do njega se može doći putem telefona, tableta, kompjutera – bilo gdje u svijetu. To mogu iskusni tarot savjetnici.

Slično je i u slučaju naših tarot tumačenja. Vaše energetsko polje i bilo koje polje na koje se vaša energija veže prilikom tumačenja  (planeti, horoskop i sl.) je upravo kao i Internet. U ta polja bilo tko može ući, uvijek i od bilo kud. A kao i u slučaju Interneta postoje puno bezvrijednih informacija koja vam ne predstavljaju ništa, a u koje tarot savjetnici ni ne pokušavaju ući i u potpunosti ih zanemaruju. Zbog toga ne trošite svoju energiju na bespotrebna pitanja poput što trenutno nosim na sebi ili što sam doručkovao. Takve informacije su nebitne, stoga bivaju zanemarene.

kako se tarot savjetnici povezuju s klijentom?

Kada govorimo o telefonskom savjetovanju, tarot savjetnici imaju svoj osobni ritual spajanja i način na koji interpretira informacije koje dobivaju prilikom ulaska u vaše energetsko polje.
Na primjer:

  1. Vizije
  2. Intuicija
  3. Energije planeta
  4. Tarot
  5. Energija anđela
  6. Duhovno vodstvo

Kako funkcionira tumačenje putem telefona, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Ako tarot majstori prikupljaju informacije za vas, ne trebaju nužno biti s vama kako bi se s vama povezali i primili potrebne informacije za savjetovanje.  Isto funkcionira i povezivanje s vašim duhovnim vođom. Ako kanalizira anđele ili duhovno vodstvo, ne mora s njima biti u neposrednom kontaktu. Takva bića ne nastanjuju trodimenzionalni svijet, zbog toga su uvijek s vama, a samim time se savjetnica s njima može povezati s bilo kojeg drugog mjesta. Najbolje je ovaj odnos objasniti putem jednostavne analogije: Svi skupa, savjetnica, anđeli i vi ste u grupnom razgovoru – svatko svoje informacije govori putem telefona, s različitih lokacija.

Ako tarot savjetnici koriste tarot ili neku drugu tehniku (npr. visak),oni jednostavno koriste svoju intuiciju u vaše ime, a ono što pronađu i vide vama kažu putem telefona. Dakle, neposredni fizički kontakt je nepotreban. Jedino bitno je da klijent, odnosno vi, bude koncentriran na ono što ga zanima i bude duhovno prisutan prilikom tumačenja.

Zašto je bitan datum rođenja?

Datum rođenja je vrlo bitan ukoliko se tarot savjetnica povezuje s planetima i kanalizira energiju astrologije. Vrlo često se datum rođenja koristi u telefonskim čitanjima ako se radi iscjeljenje, skidanje uroka ili čitanje energetskog polja  jer tim putem savjetnica kanalizira astralnu energiju i sagledava vašu situaciju iz druge sfere izlazeći iz trodimenzionalnog svijeta kakvog poznajemo. Tim putem se aura čovjeka vidi jasno i više nije fiktivni pojam.

Mogu li svi tarot savjetnici tumačiti putem telefona?

Kako funkcionira tumačenje putem telefona, ALTERNATIVNI CENTAR ZARAKao što sam rekla više puta, fizička prisutnost nije nužna za rad. Telefonska savjetovanja mogu biti jednako, a u nekim slučajevima i puno efektivnija od čitanja u četiri oka. Zašto? Često sam se susrela s ljudima kojima se puno jednostavnije otvoriti ako ne vide s kime razgovaraju. Ponekad se radi o vrlo delikatnim temama, a klijentu je lakše neke stvari reći neznancu, pogotovo ako ni druga strana ne zna kako izgleda fizički. Većina nas energiju dobijemo iz samog tonaliteta glasa klijenta. Ali naravno, ako ne posjedujete određenu jačinu u astrološkom smislu, nećete moći pomoći osobi koja je s druge strane. Zato se ovime ni ne bave svi.

KOJE SU PREDNOSTI TELEFONSKOG TUMAČENJA?

Često tarot savjetnici mogu postići potpunu koncentraciju putem telefona jer im ništa ne odvlači pažnju, a savjetnici se mogu fokusirati samo na jedan izvor energije – na glas. Naravno, ovo ne znači da tumačenje licem u lice nije efektno, nego da svaka vrsta savjetovanja i tumačenja ima svoje prednosti. Zapamtite da svaki dobar savjetnik može s vama stupiti u kontakt uvijek i u svako vrijeme što tumačenje čini dostupno svima.

Kakva pitanja trebate postavljati u tarot čitanju? 

Javite se u naš tarot centar već danas! Izaberite svoju tarot savjetnicu. tarot online

Zara

O autorici:

Kako funkcionira tumačenje putem telefona, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Svoj talent nikada nisam čuvala za sebe, kada sam tek kretala u svijet Tarota i naslijedila bakin stari špil karata, one su za mene bile magične. Prijateljice kojima sam često otvarala karte bile su zapanjene mojim čitanjem. Bavim se Tradicionalnim Tarotom, Tarotom ljubavi, Tarotom ženskih tajni, Zlatnim Tarotom a ponajviše Anđeoskim Tarotom.

Najvećom nagradom za svoj trud smatram povratne informacije i uzvike: „Zara bila si u pravu!“. Upravo sam na ovaj način svoj dar pretvorila u životni poziv.

Želiš saznati što te čeka? Javi se Zari već danas!

 

 

pratite nas na facebooku