Tarot - Zara Tarot

Javite se s povjerenjem! Zajedno ćemo naći rješenje za sve Vaše probleme!

Tarot

Tarot

By 05/04/2019 No Comments

Tarot je tehnika osmišljena u drevnom Egiptu, a u Europu su ga donjela plemena Cigana, negdje oko 14. stoljeća. Tarot je jedan od načina očuvanja drevnih tajni egipatskih svećenika.

Tarot je tehnika koja se stoljećima koristi za proricanje događaja, situacija oko nas samih i događaja koji slijede. Postoji puno teorija o postanku Tarota. Najpopularnija je ona teorija po kojoj je Tarot osmišljen u drevnom Egiptu. U Europu su ga donjela plemena Cigana oko 14. stoljeća. Tarot je špil od 78 karata i smatra se jednom od najkorištenijih tehnika za proricanje sudbine.

Tarot karte

Tarot karte sastoje se od 56 katrata ( Mala Arkana ) i od 22 karte ( Velika Arkana ). Broj karata simbolično predstavlja i uspoređuje broj karata Velike Arkane sa hebrejskim alfabetom koji se sastoji od 22 slova i nekim hramovima, koji imaju 56 stepenica. Tarot karte su te koje upućuju u kojem smjeru rješavati problem i odgovaraju na pitanja o svakodnevnom životu, kao i pitanja vezana za budućnost.

Tarot je tehnika u kojem svaka karta ima svoje značenje i kroz jezik simbola pomaže pronaći pravi put. Saznanja dobivena Tarotom daju nam snagu da bitne odluke u životu donesemo u pravom trenutku kao i uvid u n ove prilike koje su pred nama.