Tjedni horoskop

 tjedni horoskop 04.01. – 10.01.2021.

By 04/01/2021No Comments

Prvi je puni tjedan 2021., a godinu započinjemo s pregršt planetarnih kretanja! Počinjemo stvari u srijedu kada Mars (planet akcije) napokon napušta Ovna nakon što je šest mjeseci proveo u vatrenom znaku.

Međutim, Mars ostavlja svoj vladajući znak kako bi ga zamijenio Bikom, što znači da ćemo se sljedećih šest tjedana osjećati zaglavljeni u usporenom ritmu. Iako se možemo osjećati odlučnije i spremnije igrati dugačku i iscrpnu igru, pripazite na osjećaje posesivnosti i ljubomore – posebno kada su u pitanju veze.

U petak ćemo osjetiti dvostruki udar energije kada Merkur (planet komunikacije) uđe u Vodenjaka, a Venera (planet ljubavi) u Jarca. To stvara zanimljivu, ali oprečnu energiju. Komunikacija će biti spontana i zabavna, ali naša partnerstva i pogled na novac bit će vrlo ozbiljni i rezervirani. Međutim, ovo je sjajno vrijeme za umrežavanje i uspostavljanje veza koje će vam pomoći u ambicijama i ciljevima u karijeri. Požurite!

Što očekuje vaš znak ovaj tjedan?

 


 Ovan   

U srijedu Mars prelazi u vaš vrijednosni sektor – čineći da se osjećate malo zainteresiranijima za svoje financije. Živa se seli u vaš sektor odnosa. Vrijeme je da uložite više truda u stvari koje želite koristeći snagu svojih veza.

 


Bik

Posebno ste spremni na motivaciju. Mars se seli u vaš znak u sljedećih šest tjedana. U petak, kad Merkur na kvadrat postavi Mars, vašoj karijeri treba malo pažnje. Mogli biste vidjeti neke probleme.

 


Blizanci

Merkur i Pluton se spajaju, što donosi transformaciju u vašim vezama. Možda ćete otkriti nešto što ste neko vrijeme skrivali. Dok Merkur u petak kvadrira s Marsom, nastaje napetost. Tijekom vikenda iskoristite tu napetost kao izgovor za bijeg za vikend.

 


Rak

Mars ulazi u Bika u vašem društvenom sektoru – zbog čega želite ponovno uspostaviti vezu sa starim prijateljima. Živa se seli u vaš sektor intimnosti. Pokušajte za to vrijeme stvoriti što više veza – vjerojatno će biti dugotrajne!

 

Lav     

Mars ulazi u vaš sektor karijere! Trenutno je na vašem poslu puna para. Ne odstupajte od bilo kakvog izazova. Uz to, Merkur ulazi u vaš sektor odnosa. U to se vrijeme puno toga događa. Možda čak i dobijete tekst od bivšeg!

 


Djevica  

Merkur se povezuje s Plutonom u vašoj zoni užitka. Tako je! Pronaći ćete potpuno nove načine da se izrazite. Merkur u petak kvadrira s Marsom u vašem rutinskom sektoru. Vjerojatno će se dogoditi potrese i nezgode – poticali ih ili ne!


Vaga
 

 

Mars se kreće u vaše zone intimnosti. Tijekom sljedećih šest tjedana sigurno će se dogoditi transformacija u vašim vezama. I ovaj se tjedan Venera seli u vašu obiteljsku zonu. To donosi dodatni iskorak za sva vaša romantična partnerstva!

 


 Škorpion           

Nova godina donosi neke velike mogućnosti za ljubav. Možete zahvaliti Marsu koji u utorak ulazi u Bik u vašu partnersku zonu. Tijekom sljedećih šest tjedana vrijeme je da se fizički preuzmete i preuzmete obveze. Samo pripazite na petak, kada se drama pojavljuje zahvaljujući sukobu Merkura i Marsa.

 


 Strijelac     

 

Ovog tjedna Mars ulazi u vaš sektor rutine. Više niste u ograničenom svemiru jer vas ovaj planet traži da stvari vratite na pravi put. Također pomaže da je Merkur u vašem sektoru komunikacije – što znači da možete tražiti više od onoga što ste planirali, pa čak i sve što želite!

 


 Jarac       

 

Ovo je vaše vrijeme. To znači da se osjećate “skladnije” sa sobom nego ikada prije. Merkur i Pluton povezuju se ovaj tjedan u vašem znaku, tako da nećete imati problema izraziti svoje osjećaje i misli baš onakvima kakvi jesu. Merkur u petak ostavlja vaš znak koji traži da prestanete obraćati pažnju na sebe i traži da pogledate svoje financije.


 Vodenjak

Mars se ovog tjedna preselio u vašu obiteljsku zonu. Možda je vrijeme da osnujete dom, zasnujete obitelj ili obratite pažnju na voljene osobe. U petak Merkur ulazi u vaš znak, što vam pomaže reći drugima što trebate. Tijekom vikenda potrebna je briga o sebi.

 

 Ribe 

Nije li vrijeme da zapravo kažete drugima što želite od života? Mars ulazi u Bika u vašem komunikacijskom sektoru – dajući vam dodatnu snagu da ljudima zaista kažete što želite. Tijekom vikenda moglo bi biti potrebno malo iscjeljenja.