Tjedni horoskop

 tjedni horoskop 08.02. – 14.02.2021.

By 08/02/2021No Comments

Pripremite se, jer ovo će za većinu znakova biti vrlo naporan tjedan, a najviše će se dogoditi prema vikendu.

U četvrtak je mladi Mjesec u Vodenjaku , jačajući već dovoljno jakog Vodenjaka. Sad kad osjećamo pune učinke energije Vodenjaka, pravo je vrijeme da se okrenemo budućnosti i razmislimo o idejama kako ispuniti svoje želje u sljedećih nekoliko mjeseci. Nebo je granica!

U petak je vrijeme da obučemo najbolje ruho i sa stilom ušetamo u kinesku Novu godinu.  Također je sjajno vrijeme za početak planiranja obitelji.

Napokon, Valentinovo je u nedjelju, što nas čini vrlo sretnima kada se Merkur (planet komunikacije) pridruži Jupiteru(planeti sreće) u Vodenjaku. Uz ljubav u zraku ovog društvenog dana, mogli biste primiti sjajne vijesti!

Što očekuje vaš znak ovaj tjedan?

 


 Ovan   

Volite glumiti – i djelovati brzo. Kad Merkur (u retrogradnom položaju ) na kvadrat postavi Mars, možda ćete djelovati malo prebrzo  za svoje dobro. Pazite što govorite i savjete koje ćete poslušati u srijedu.

 


Bik

Ovog ste tjedna malo oprezniji – i to je dobro! Ne preporučuju se impulzivne odluke u srijedu. Kako mlad Mjesec kreće, isprobajte nešto novo u svojoj karijeri.

 


Blizanci

Vi volite biti zauzeti. Dok se Merkur u ponedjeljak pridruži suncu u vašem filozofskom sektoru, željet ćete više mentalne stimulacije nego što je normalno. Naučite nešto novo! Iskoristite mladi Mjesec u istoj zoni kako biste donijeli nove mogućnosti.

 


Rak

Sunce se pridružuje Merkuru u vašoj zoni intimnosti. Stvari postaju vruće ovaj tjedan! Tijekom vikenda Mars i Neptun povezuju se – donoseći nove mogućnosti da shvatite sebe i one koje volite.

 

Lav     

Merkur i sunce čine vas zaista zahvalnima za svoje prijatelje. Recite im koliko vam znače. Kako mladi mjesec pogađa vašu ljubavnu zonu, možda ćete otkriti da nova ljubav cvjeta.


Djevica  

Tjedan vam u početku može biti napet – kad oprečna mišljenja stvaraju napete situacije. Mladi Mjesec ipak više pažnje posvećuje vašim rutinama, što bi utješilo vašu potrebu da sve mora biti u savršenom redu.


Vaga
 

 

Mladi Mjesec se ovog tjedna kreće kroz vašu zonu zadovoljstva. Najbolje je vrijeme da isprobate nešto novo u spavaćoj sobi ili začinite svoj ljubavni život nečim zabavnim. Tijekom vikenda, tranzit Jupitera / Merkura donijet će vam neko dodatno samopouzdanje.

 


 Škorpion           

Merkur i Mars pomalo otežavaju vašu kreativnost. Mladi Mjesec u vašem „kućnom“ sektoru pruža vam mogućnost zasnivanja obitelji – ako ste tu s voljenom osobom.

 


 Strijelac     

 

Dok se Sunce i Merkur povezuju u vašoj komunikacijskoj zoni, to je najbolji dan za nove ideje. Vrijeme je za organizaciju i planiranje tako da možete dobiti točno ono o čemu ste sanjali. Mladi Mjesec je također izvrsno vrijeme za mozganje ideja.

 


 Jarac       

 

Vaš um može biti vaš saveznik ili neprijatelj. Ne dopustite da vas preuzme i ometa vaše samopouzdanje. U četvrtak mladi Mjesec pruža priliku da vratite dio tog osobnog osnaživanja – budući da ovaj mjesec cvjeta u vašoj zoni samopoštovanja.


 Vodenjak

Veliki je tjedan za vas! Sa gotovo svim planetima u vašem znaku, osjećati ćete se moćnije i sigurnije nego ikad prije. Koristite ovu energiju za punjenje s guštom. Nedjelja, Valentinovo, zasigurno će biti sretna za vas – u spavaćoj sobi i izvan nje.

 

 Ribe 

Ovaj ćete se tjedan možda osjećati emocionalno. Komunikacija će ovaj tjedan biti pomalo zbrkana, zahvaljujući Merkurovim pokretima (i činjenici da je još uvijek u retrogradnom stanju). Samo budite strpljivi i dopustite da vam prilike mladog Mjeseca u četvrtak dođu.

.