Tjedni horoskop

 tjedni horoskop 15.02. – 21.02.2021.

By 15/02/2021No Comments

Nakon vrlo intenzivne sezone Vodenjaka, počinjemo ulaziti u nježnije razdoblje kada Sunce (planet sebe) ulazi u Ribe u četvrtak, donoseći suosjećanje i maštu. Sljedeća četiri tjedna naša će se empatija povećavati. Budući da su mnogi planeti još uvijek u Vodenjaku, tu empatiju možemo iskoristiti u humanitarnim naporima da ojačamo svoj utjecaj.

U subotu Merkur (planet komunikacije) napokon napušta retrogradnost, čineći da svi zajedno odahnemo. Jedan dolje, još dva do kraja. Ako su postojali neki tehnološki problemi, znajte da će se oni uskoro riješiti i komunikacija će postati glađa.

Posljednji, asteroid Cerera ulazi u Ovna u nedjelju. U astrologiji ovaj asteroid predstavlja prirodni svijet … vladajući hranom, prijelazima i obiteljskim odnosima. S Cererom u prvom znaku zodijaka, ovo je vrijeme za njegovanje novih početaka i djelovanje na sirove impulse. Uz našu intuiciju pojačanu zahvaljujući suncu koji ulazi u Ribe, pravo je vrijeme da vjerujete svojim crijevima.

Što očekuje vaš znak ovaj tjedan?

 


 Ovan   

U vašoj zoni privatnosti sunce sja na prošle rane koje nisu popravljene. Kako se bliži vikend, znajte da će izravno okretanje Merkura pomoći vašim prijateljstvima. Vjerujte svojoj intuiciji tijekom vikenda.

 


Bik

Budući da ste Bik, volite dobrog, odanog prijatelja. S ulaskom Sunca u vašu zonu prijateljstva sigurno ćete imati sjajan tjedan prijatelja. Svakako i ovaj tjedan odvojite vrijeme za sebe. Tijekom vikenda Mars ulazi u vaš znak koji se sukobljava s Venerom.

 


Blizanci

Sunce se useljava u vaš sektor karijere, pa se događaju velike stvari ! Ovo je najbolje vrijeme za ostvarenje svojih snova. Mars u Biku kvadrira Veneru u Vodenjaku, što uzrokuje određenu napetost u vašim vezama.

 


Rak

Sunce se kreće u vašu filozofsku zonu, čineći vas znatiželjnijim i promišljenijim. Budući da su Venera i Mars u petak napravili kvadrat, najbolji način da se oslonite na energiju je izbjegavanje brige o tome što drugi misle. Usredotoči se na puštanje emocija.

 

Lav     

Sunce se ovog tjedna kreće u vašu zonu intimnosti. Još je bolje što Merkur ide izravno u vašu zonu veze. Cerera ulazi u vaš sektor filozofije koji vas traži da dalje istražujete učenje.

 


Djevica  

Kad se Venera i Mars u petak potuku, morat ćete se držati podalje od voljene osobe. No, kad Merkur u subotu krene izravno, vaša će rutina sigurno dobiti poticaj. Napokon, stvari će krenuti kako treba.

 


Vaga
 

 

Sunce ulazi u vaš rutinski sektor. Dakle, sa suncem u Ribama, vaša rutina može postati nepredvidljiva. Srećom, Merkur ide izravno u vašu zonu užitka, tako da ćete imati mogućnost ispustiti malo para ako stvari ne budu išle kako je planirano.

 


 Škorpion           

Vaš unutarnji umjetnik doseže velike visine. Dok Venera i Mars čine kvadrat, kod kuće se s obitelji odvija neka drama. Jednom kada Merkur krene izravno, moći ćete podijeliti svoje osjećaje na pravi način.

 


 Strijelac     

 

Budi pobunjen ovaj tjedan. Jupiter ovog tjedna na kvadrat postavlja Uran, što vas izaziva da idete protiv svih. Možda želite preuzeti dodatnu odgovornost i s obitelji. Stvari će se olakšati tijekom vikenda, kada Merkur postane direktan.

 


 Jarac       

 

Sunce se useljava u vaš komunikacijski sektor tražeći da drugima izrazite svoje mišljenje i osjećaje. To postaje posebno lako nakon što se Merkur ovog vikenda izravno okrene. Ovaj će planet biti izravno u vašem vrijednom sektoru – tražeći od vas da preispitate svoju vrijednost.

 


 Vodenjak

S mnogim planetima u Vodenjaku osjećate se dobro. Jupiter i Uran čine kvadrat zbog kojeg želite učiniti nešto nepredvidivo. Ali pokušajte sagledati stvari s različitih gledišta prije nego što skočite naprijed.

 

 Ribe 

Sunce se kreće u vaš znak! Pripremite se da osjetite potpunu radost i samopouzdanje. Ovaj ćete tjedan možda primijetiti mali zastoj, jer je Venera u petak postavila Mars na kvadrat. Možda će vam trebati samo prostor da shvatite kako se osjećate.