Tjedni horoskop

 tjedni horoskop 21. 12. – 27. 12. 2020.

By 21/12/2020No Comments

Nakon dosta kretanja prošlog tjedna, planeti su relativno prohladni, bilo da bi nam dali malo odmora ili kako bi se prilagodili novim položajima – posebno utjecaju Jupitera (planet sreće) i Saturna (planet temelja) koji su ušli u Vodenjaka prošli tjedan.

Govoreći o Jupiteru i Saturnu, dva planeta spajaju se u ponedjeljak – što je slučajno zimski solsticij, najkraći dan u godini. Međutim, samo zato što je dan kratak ne znači da se tako lako skidamo s udice. Ovaj je aspekt prilično velik posao jer bi mogao donijeti velike promjene u naš život – posebno u pogledu politike i ekonomije.

Također u ponedjeljak, Sunce ulazi u Jarca. Tijekom najmračnijeg dana u godini dobro je vrijeme da se usredotočite na karijeru i zajednicu u kojoj živimo. Ovo je također izvrsno vrijeme za izgradnju, ambicioznost i planiranje budućnosti.

Što očekuje vaš znak ovaj tjedan?

 


 Ovan   

U ponedjeljak sunce ulazi u vaš sektor karijere, što vas sprema za stupanje u novu ulogu. Kako tjedan prolazi, Jupiter i Saturn se spajaju – osvjetljavajući vašu zonu prijateljstva. U konačnici će se vaša prijateljstva ojačati.

 


Bik

 

Ulazak sunca u vašu eksperimentalniju i daleku zonu traži da preispitate ono što želite u sljedeća četiri tjedna. Jupiter i Saturn udružuju se u vašem sektoru karijere – dajući vam dodatni poticaj.

 


Blizanci

Ponedjeljak donosi zimski solsticij tražeći da se opustite i sjednete. Jupiter i Saturn okupljaju se, što je sjajan dan za istraživanje novih stvari. Rast i promjene se približavaju. Prigrlite ih.

 


Rak

Kad se sunce useli u vašu “predanu” zonu, konačno biste mogli biti spremni prilagoditi se stvarima. Merkur se u Jarac useljava u nedjelju, pružajući vam prilike da izrazite svoje mišljenje.

 

Lav     

Sunce ulazi u vašu wellness zonu. Jeste li zabušavali s pravilnom prehranom? Pa, krajnje je vrijeme da se presložite i sagledate prioritete. Iako je primamljivo stvari pustiti da idu, sada je vrijeme da se to pojača.

 

 


Djevica  

Sunce se kreće u vaše zone užitka. Uz to, poželjet ćete biti kreativni u načinu na koji unosite smijeh i igru ​​u svoj svakodnevni život.


Vaga
 

 

Biti Vaga znači stalno održavati ravnotežu u svojim vezama. Srećom, sunce se kreće kroz vašu obiteljsku zonu, bacajući malo više svjetla na neke ozbiljne obiteljske stvari.

 


 Škorpion           

Sunce ulazi u vašu komunikacijsku zonu. Pripremite se za zabavna putovanja i povezivanje s prijateljima zbog zabavnog spoja Jupitera i Saturna. Pridružite se svojoj obitelji u ponedjeljak,ali pazite, mogle bi se dogoditi svađe i napetost.

 


 Strijelac     

 

Sunce i Merkur preselili su se u vaš sektor vrijednosti – uvelike povećavajući vašu pozornost na novac i samopoštovanje. Planirajte i mozgajte za svoje sljedeće korake u karijeri.

 


 Jarac       

 

Vaši su vam ciljevi sada važni – pogotovo jer je sada vaša sezona. Jupiter i Saturn povezuju se u ponedjeljak, donoseći izazove u vezi s novcem i posjedom.


 Vodenjak

Možda će se pojaviti pitanje ovog tjedna, zbog kojeg postavljate “veća” pitanja. Sunce se ovaj tjedan useljava u vaš sektor privatnosti, tako da ovaj tjedan treba izliječiti i samoodraziti se.

 

 Ribe 

Sunce je u vašem društvenom sektoru – zbog čega želite pogledati svoje odnose. Dajete li više nego što uzimate? Kako se Jupiter i Saturn spajaju, moći ćete uzeti vremena da to stvarno razmotrite.