Tjedni horoskop

 tjedni horoskop 22.02. – 28.02.2021.

By 22/02/2021No Comments

Iako ga isprva možda nećemo vidjeti ili osjetiti, ovo je moćan tjedan. Donijet ćemo male, ali dojmljive odluke. Dakle, bez pritiska!

U srijedu je Mars (planet strasti) u Biku ovladao Plutonom  (planet transformacije) u Jarcu, donoseći suptilnu, ali snažnu energiju. Iskoristite ovo vrijeme da slijedite svoje strasti i porive. Međutim, nemojte pretjerivati ​​i napustiti posao ili nešto slično. Poduzmite dječje korake. Moglo bi dovesti do nečega prekrasnog.

Romantika je u zraku kada Venera (planet ljubavi) u četvrtak uđe u Ribe. Venera je uzvišena u Ribama, donoseći dodatnu snagu i svjesnost. Sljedeća četiri tjedna ljubavne veze i veze bit će nježne, nježne i vrlo opraštajuće. Ako ste slobodni, možete iskusiti osjećaj čežnje i razviti zaljubljenost u ljude.

Konačno, u Djevici je u subotu pun Mjesec koji otkriva našeg unutarnjeg perfekcionista dok pokušavamo organizirati unutarnji kaos. Učinite sebi uslugu i prepustite se svojim očekivanjima i budite otvoreni za neočekivane.

Što očekuje vaš znak ovaj tjedan?

 


 Ovan   

Vaša je karijera istaknuta ovog tjedna. A najbolje je vrijeme da se potrudite za svojim strastima – zahvaljujući Marsu koji je u trigonu s Plutonom. U subotu je vrijeme za malo odmora i posvetu sebi.

 


Bik

Kada se Mars okomi na Pluton, ovo vam pruža priliku da otkrijete sebe. Kasnije tijekom tjedna, Venera ulazi u Ribe u vaš sektor prijateljstva. Dakle, puno je prilika za upoznavanje novih prijatelja.

 


Blizanci

Mars i Pluton ovog su tjedna trigonili, čineći da ovaj dan započinje ispočetka. Tijekom vikenda mogli biste naići na obiteljsku dramu. Sve je to zahvaljujući punom Mjesecu u Djevici u vašem obiteljskom sektoru.

 


Rak

Ovaj tjedan se svodi na traženje onoga što želite u vezama. Kad Venera uđe u Ribe u vaš filozofski sektor, mogli biste vidjeti kako ulazite u ljubav na daljinu.

 

Lav     

Možda ćete trebati požuriti sa stvarima ovaj tjedan. Ali držite ipak kočnice. Uspjeh će nastupiti kada dopustite da stvari dođu na svoje mjesto. I na kraju, puni Mjesec tijekom vikenda potaknut će vam veće plaće na poslu.

 


Djevica  

Ovaj tjedan, ključno je vrijeme da se usredotočite na ono zbog čega se osjećate dobro. Osjetite svoje strasti! Tijekom vikenda puni Mjesec je u vašem znaku – što je izvrsno vrijeme za organiziranje sebe i svog prostora.

 


Vaga
 

 

Mars je u trigonu s Plutonom u sektoru “vezivanja” vašeg grafikona. Dakle, savršeno je vrijeme za uspostavljanje veza s novim ljudima. Tijekom tjedna vaš će se vladajući planet Venera preseliti u vaš sektor rutine – pružajući vam poticaj potreban za život maštovitijeg i zabavnijeg.

 


 Škorpion           

Izvrstan je tjedan za početak umrežavanja. To je sve zahvaljujući Marsovom trigonu s Plutonom ovog tjedna u vašem sektoru karijere. Tijekom vikenda u vašem sektoru prijateljstva cvjeta pun Mjesec. Iskoristite vikend za druženje sa svim svojim omiljenim ljudima!

 


 Strijelac     

 

Ovog tjedna novac je stvar! Zahvaljujući Marsovom trigonu s Plutonom u srijedu ćete se zapitati kako početi štedjeti malo bolje. Kad Venera ovog tjedna uđe u Ribe u vašu obiteljsku zonu, to će vas potaknuti da budete više nastrojeni obitelji.

 


 Jarac       

 

Vaše su strasti važne ovaj tjedan. Nije samo zato što vas Marsov trigon s Plutonom dodatno energizira u stvarima koje volite raditi. To je i zato što vam Venera u Ribama omogućuje da se zaista otvorite svom posebnom nekome.

 


 Vodenjak

Venera se seli u vaš vrijednosni sektor – na kojem je mjestu Venera vrlo ugodna! To će vam pružiti priliku da izliječite onako kako vas drugi vide i sebe. Stare traume neka pobjegnu od vas!

 

 Ribe 

Venera ovog tjedna ulazi u vaš znak, dajući vam dodatni štih! To bi moglo dovesti do novih početaka oko ljubavi i romantike. Možda vas čak vodi do partnera iz snova!