Tjedni horoskop

 tjedni horoskop 28. 12. – 03. 01. 2021.

By 28/12/2020No Comments

Kako se 2020. napokon bliži kraju, to je izvrsna prilika za malo odmora i razmišljanja dok se spremamo za Novu godinu. Kad je puni mjesec u utorak u Raku , odvojite trenutak da se malo pobrinete za sebe. To se može učiniti u mnogim oblicima: kupanje, izlazak van, vođenje dnevnika ili dodatno spavanje. Radite sve što liječi vašu dušu.

U novogodišnjoj noći možemo očekivati ​​nekoliko emocionalnih potresa kada se Mjesec u vatrenom Lavusuprotstavi Jupiteru (planet obilja) i Saturnu (planet temelja) u Vodenjaku. Čak i posljednjeg dana, 2020. još uvijek nam donosi zakrivljenu loptu. Ovaj bi aspekt mogao dovesti do nekih velikih promjena na društvenoj i / ili političkoj razini, pa pripazite na vijesti.

U petak službeno pozdravljamo 2021. sekstilom između Merkura (planet komunikacije) u Jarcu i Neptuna (planet iluzija) u Ribama započinjući godinu s optimističnom notom. Ovo je sjajan dan da podijelimo svoje nade u budućnost s drugima i počnemo manifestirati svoje snove

Što očekuje vaš znak ovaj tjedan?

 


 Ovan   

Najbolji je tjedan da se usredotočite na vas same – posebno s punim Mjesecom u Raku koji se događa u utorak. Tijekom vikenda Mjesec se suprotstavlja Jupiteru i Saturnu, što donosi određeno uzbuđenje.

 


Bik

 

Pun Mjesec događa se u vašoj komunikacijskoj zoni, što vam omogućuje da u potpunosti izrazite svoje osjećaje drugima. Kada se Merkur i Neptun povežu tijekom vikenda, upustite se u meditaciju i razmislite o tome kako možete prijeći pored onog starog što vas muči.

 


Blizanci

Pun Mjesec vas tjera na razmišljanje o tome što vam u životu ide, a što ne . Kad se Mjesec suprotstavi Jupiteru i Saturnu, ovaj vas aspekt potiče da oživite zabavu ili jednostavno napravite vlastitu! Dobit ćete puno dobre pažnje.

 


Rak

Pun mjesec u Raku donosi neke ozbiljne probleme u vašem životu. Vrijeme je da si dopustite opustiti se i upiti u svoje osjećaje. Tijekom vikenda mogli biste naići na zabavnu noć koja bi vas sljedećeg dana mogla otupjeti. Drijemat ćete.

 

Lav     

Pun mjesec događa se u vašem tajnom, privatnijem svijetu. U četvrtak ste spremni osloboditi svoju unutarnju party životinju! Vježbanje i osjećanje da ste se na nekim stvarima opekli mogu vam pomoći da se razvijete u Novoj godini.

 

 


Djevica  

Reci “ne” ovaj tjedan. Znamo da vam je teško. Ali puni Mjesec traži od vas da zauzmete stav i stvorite svoje granice. Tijekom vikenda budite spremni za nove mogućnosti da se pojave.


Vaga
 

 

Vaša bi karijera ovaj tjedan mogla dobiti dodatni poticaj – zahvaljujući punom Mjesecu! Tijekom novogodišnje noći osjećati ćete se potpuno ispunjeno. Ali od 2021. godine mogli biste se osjećati tromo. Omogućite vikend za oporavak.

 


 Škorpion           

Nabavite dodatni izbor prihoda ovog tjedna. Ovaj vas pun Mjesec udara na način koji vas tjera da preispitate svoj život na novi način. Preko tjedna biste mogli razmisliti o ulasku u tarot ili proricanje kako biste na svoj način unijeli dobre vibracije.

 


 Strijelac     

 

Ovo je sjajno vrijeme za preračun financija. Pun Mjesec vam uljepšava perspektivu novca – što vam može pomoći da napravite bolji plan za budućnost. Tijekom vikenda okružite se ljudima kojima je stalo do vas kako biste zasjali u Novoj godini.

 


 Jarac       

 

Vrijeme je da usporite umjesto da ubrzate. Odvojite vrijeme da budete sa svojim voljenima. Žele biti u vašoj blizini. Tijekom vikenda, dok uživate u Novoj godini, osjećate se kao da ste u snu! Budite sretni.


 Vodenjak

Biti Vodenjak znači da ste uvijek znatiželjni o stvarima. Ovog tjedna vaša se znatiželja okreće vašim ciljevima u vezi s fitnesom i wellnessom – zahvaljujući punom Mjesecu u ovom dijelu vaše karte. Ako ste zainteresirani za započinjanje nove rutine, ovaj bi vikend bio pravo vrijeme za početak!

 

 Ribe 

Ovaj tjedan bit će za vas spasonosan. Napokon, puni Mjesec donosi vam nove mogućnosti u vašem sektoru zabave i užitka. Budite kreativni ili se zabavite s voljenim osobama. Tijekom vikenda dopustite da se “stari vi” isprazni kako bi se mogao pojaviti “novi vi”.