Tjedni horoskop

 tjedni horoskop 9. – 15. 11. 2020.

By 09/11/2020No Comments

U utorak Merkur ostavlja diplomatsku Vagu zbog misterioznog Škorpiona, dajući nam još jedan krug mračne, strastvene energije. Kao što se možda sjećate, komunikacija bi mogla postati intenzivnija.

No, ovog tjedna ima nekoliko dobrih vijesti! U četvrtak, Jupiter (planet obilja) pridružuje se Plutonu (planet transformacije) u Jarcu , donoseći neka postignuća vezana uz posao u većim razmjerima. To se može manifestirati kao unapređenje ili čak povećanje ugleda. Ovo je posljednji put da će se ove planete sastajati ostatak godine, zato uživajte!

U petak Mars (planet strasti) ide izravno u Ovna konačno završavajući četveromjesečnu retrogradnost. To donosi prijeko potreban poticaj energije i hrabrost da se stvari završe!

Napokon, mladi mjesec u intenzivnom Škorpionu u subotu vrlo je snažna energija koja nas potiče na istraživanje skrivenih želja.

Kako će planeti utjecati na vaš horoskopski znak

 


 Ovan   

Čini se da bi vam Jupiterova sreća mogla donijeti neko posebno uzbuđenje na vašem radnom mjestu. U petak Mars ide ravno u vaš znak! Napokon ćete vratiti svoju energiju. I na kraju, Mladi mjesec potaknut će vas na duboko razmišljanje.

 


Bik

Kako Merkur ovog tjedna ulazi u Škorpiona, on će se također preseliti u vašu partnersku zonu. Htjet ćete zadržati svoje voljene u blizini i možda će vam zapravo ovo biti poticaj da izrazite svoje osjećaje onome do koga vam je stalo. Ne bojtese dubokog razgovora – to je ono što želi čuti!

 

 


Blizanci

Merkur prelazi u vaš sektor rutine – dovodeći dodatnu pažnju prema disciplini. Vaše riječi su od ogromne važnosti ovog tjedna. Svakako ne govorite prije nego što razmislite što ćete reći. Osim toga, Mladi mjesec je također u vašem rutinskom sektoru … što je najbolje vrijeme da slijedite ono što govorite.

.

 


Rak

Kreativne aktivnosti ili hobiji bit će izvrsni za početak tjedna. A u četvrtak, kad se Jupiter i Pluton povežu u vašoj zoni veze, čini se da ćete od svog partnera dobiti intimno iznenađenje. Je li vrijeme da svoju vezu podignete na višu razinu?

 

 

Lav      

Puni ste vatre, svi to znamo. Ali kad Merkur uđe u Škorpiona ovog tjedna, vaše će riječi zvučati izuzetno oštro. Držite jezik za zubima ovih dana i pazite što govorite – posebno ovog tjedna oko obitelji!

 

 

 


Djevica  

Merkur se ovog tjedna useljava u vašu komunikacijsku zonu. Najbolje je vrijeme da se povjerite braći ili recite drugima što vam treba. Financije bi mogle biti u velikom preokretu dok se Mars izravno kreće u petak.

 

 


Vaga
 

U utorak se Merkur seli u Škorpiona – pazite što govorite! U petak, Mars donosi iskušenja koja se kreće kroz vaš partnerski sektor.

 

 


 Škorpion           
      

Merkur se vratio u vaš znak! Vaše će riječi ovog tjedna samo kliziti i glatko se kotrljati. Iskoristite ovu prednost! U petak se vaš vladajući planet pretvara u izravno – dajući vam još više snage da se potrudite i dobijete ono što želite.


 Strijelac     
   

Uzmite dan ovog tjedna za sebe i odmorite svoj um. Intenzivna energija Škorpiona često vas opterećuje. Dajte si oduška. U četvrtak bi vam se mogao dogoditi bonus ili financijska pobjeda dok se Pluton i Jupiter povezuju.

 


 Jarac       
  

Na vašem putu se vidi sreća i ostvarenje želja. Možda ćete dobiti promociju ili bonus. Što god da je, vaš je status povišen. Obiteljsko je vrijeme ovog tjedna ogromno jer se Mars okreće izravno u vašoj obiteljskoj zoni. Provedite neko vrijeme s njima.

 


 Vodenjak

Merkur u Škorpionu prolazi kroz vaš sektor karijere – sgurajući vas sve više prema vašim ciljevima. Mars ide izravno u vašu komunikacijsku zonu. Sjajno je vrijeme za umrežavanje i ostvarivanje tih ciljeva u karijeri.

 

 Ribe 

Tako ste šarmantni ovog tjedna! To je sve zahvaljujući tome što se Merkur uselio u Škorpiona. Očaravate sve s kojima razgovarate. Štoviše, Jupiter i Pluton povezuju se u vašem društvenom sektoru – pružajući vam obilje poziva na druženje i prijateljstva