facebook
Ljubav i veze

Tražite ljubav? Sami kreirajte svoju sudbinu

By 04/05/202027 travnja, 2021No Comments
Tražite ljubav? Sami kreirajte svoju sudbinu, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Traži li netko od vas ljubav? Onu pravu, nesebičnu ljubav kakvu viđamo u filmovima, pritom se pitajući je li ju moguće pronaći u stvarnome svijetu? Ako se pitate kako možete pronaći ljubav, ja imam mogući odgovor na jedno od najčešće postavljanih pitanja. Ljubav započinje s vama i shvaćanja  da je ljubav unutar vašeg razumijevanja. Drugim riječima, ljubav možete očitovati vlastitim ponašanjem i stavom. Ljubav je u našim odnosima s drugima, s Bogom, svijetom, prirodom i unutar nas samih. Upravo to pručava ljubavni tarot.

Pomoću ove filozofije i uz ljubavni tarot, uspjela sam pomoći mnogima u njihovom putu prema pronalasku ljubavi, dopustite da to učinim i za vas.

Ciljevi su bitni za ljubav i ljubavni tarot

Moramo težiti ljubavi prema cilju. Ciljevi nam daju smjernicu u našem životu. Prvi cilj je da moramo započeti s ljubavlju prema sebi. Ljubav prema sebi dolazi iz samoprihvaćanja. Ne možemo voljeti nekoga drugog ako prvo ne volimo sebe. Ne kažem biti sebičan i ne razmišljati o drugima. Govorim o tome da volite sebe onakvim kakav jeste. Ako možemo prihvatiti sebe takvima kakvi jesmo, možemo si dopustiti taj osjećaj da smo voljeni onakvi kakvi zaista jesmo, a samim time će doći i ljubav za drugu osobu. Zahtijevajte prihvaćanje sebe, ali isto to i uzvratite drugoj osobi. Saznajte što druga osoba osjeća prema vama uz ljubavni tarot.

Sve je u odnosima

Pronalaženje ljubavi dolazi iz odnosa s drugima. Imati vezu s drugom osobom je iskustvo učenja. Granice su dobro sredstvo za odnose. Postavljanje granica način je na koji možemo sebe i drugu osobu podučiti što je prihvatljivo, a što nije. Formula je jednostavna, ono što ne želiš da se tebi radi, ne radi ni ti drugome.

Kad se ograničimo možemo naučiti što je zdravo i dobro za nas same. Druga će osoba također znati kako se ponašati prema nama. Možemo naučiti reći da ili ne i ne osjećati se krivimaza naše izbore. Jedino će tako okolina naučiti kako nas voljeti, a prije svega i poštivati.

Viša sila i ljubavni tarot

Kultivirati ljubav znači imati odnos s Višom silom. Moja Viša sila proizlazi iz onog nepoznatog, one energije koju svi osjećamo ali ne možemo ju opisati. Što god ona za vas značila, bio to Bog, svemir ili nešto treće, crpite energiju iz toga. Energija je od presudne važnosti za ljubavni tarot i ispravno čitanje.  Važno je uskladiti svoj život s onim što Viša sila želi da imamo. Ako to učinimo, pritom vjerujući da će se naša Viša sila potruditi pružiti nam najbolji mogući život, tada možemo početi planirati najbolji mogući život za sebe. Što je rezultat svega ovoga? Odgovor je samo ljubav.

Ljubav prema sebi usklađuje se s našom Višom snagom, pozivajući najviše dobro u našim životima. Prihvaćamo sebe za ono što jesmo, a druge pokušavamo voljeti zbog onoga što žele biti. Ako kroz svoj život pratimo put koji nam je odredila Sila i ljubimo ga, zauzvrat ćemo dobiti ljubav u životu, osjećaj topline i doma, čak iako taj put ne shvaćamo u potpunosti. Sve je u ljubavi. Voljeti druge znači da se moramo predati. Predavanje i povjerenje Višoj sili pomoći će nam u ljubavi prema drugima.

Dakle, ljubav se može njegovati na tri različita načina. To se može tražiti u odnosu s Višom silom ili Bogom dajući mu naš život. Tada se to može naći i kroz samoljublje i prihvaćanje da smo dovoljno dobri takvi kakvi jesmo. Konačno, ljubav se može prikazati postavljanjem granica unutar naših odnosa, podučavanjem drugih ljubavi i samopoštovanju. Ljubavni tarot vam može pomoći otvoriti oći i sagledati stvari iz druge perspektive.

Iako možda neshvatljiva na prvu, vjerujte da je ova filozofija siguran put prema životu ispunjenom ljubavlju, ali ne i jedini. Zapamtite da univerzalne formule za ljubav nema, svatko ju interpretira drugačije, svatko ju vidi drugačije, svatko ju osjeća drugačije. Mnogo toga može stati na put ostvarenju vaših životnih ciljeva, ali krajnji cilj nam je svima isti: osjetiti zadovoljstvo i živjeti punim plućima, ma što god to za nas značilo. Jeste li otkrili što nedostaje u vašem životu, imate li sve ono što želite? Ponekad su rješenja problema pred nama ali ih ne vidimo, zato postojimo mi…dopustite da vam pomognem uz ljubavni tarot pronaći ono za čime tragate, tu sam za vas.

Kakva pitanja postaviti u tarot čitanju? 

Zara

O autorici:

Tražite ljubav? Sami kreirajte svoju sudbinu, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Svoj talent nikada nisam čuvala za sebe, kada sam tek kretala u svijet Tarota i naslijedila bakin stari špil karata, one su za mene bile magične. Prijateljice kojima sam često otvarala karte bile su zapanjene mojim čitanjem. Bavim se Tradicionalnim Tarotom, Tarotom ljubavi, Tarotom ženskih tajni, Zlatnim Tarotom a ponajviše Anđeoskim Tarotom.

Najvećom nagradom za svoj trud smatram povratne informacije i uzvike: „Zara bila si u pravu!“. Upravo sam na ovaj način svoj dar pretvorila u životni poziv.

Želiš saznati što te čeka? Javi se Zari već danas!

 

 

pratite nas na facebooku