UTJECAJ LJETNOG SOLSTICIJA! - Rak je močniji no ikad, a Strijelac uzima stvari u svoje ruke! - Zara Tarot

Javite se s povjerenjem! Zajedno ćemo naći rješenje za sve Vaše probleme!

AstrologijaBlog

UTJECAJ LJETNOG SOLSTICIJA! – Rak je močniji no ikad, a Strijelac uzima stvari u svoje ruke!

By 19/06/2019 No Comments

Svake godine između 20. i 21. lipnja u godini Sunce se nalazi najbliže Zemlji što ujedno označava i početak ljeta i najduži dan u godini na sjevernoj hemisferi. Solsticij se slavi još od doba Drevnog Egipta i njegov značaj se ne treba uzimati olako. Ove godine ljetni Solsticij bit će 21. lipnja u točno 17:54.

Ljetni solsticij označava početak vladavine Raka!

U astrologiji, Sunce je povezano s muškom energijom dok je  zodijački znak Rak zaslužan za reguliranje ženske energije i upravlja emocionalnim mjesecom. Ovo je idealno vrijeme da razmislite kako uravnotežiti muške i ženske snage u svom životu. Svi mi imamo obje energije unutar nas, a solsticij je sjajan trenutak u kojem možemo postići njihovu ravnotežu. Ljetni Suncostaj označava nešto drugačije za svaki znak, a u nastavku teksta pročitaj što čeka tebe u najdužem danu u godini.

OVAN

Ovo je dobar period za obiteljska okupljanja i renovacije u kući pošto Sunce udara na vašu četvrtu kuću obiteljskih odnosa. Bit ćete sentimentalniji nego inače i težit ćete obiteljskoj povezanosti kakvu ste imali kao mladi. Potrudit ćete se da su vaši ukućani sretni, a vas će ispunjavati trošiti novac na svoje voljene. Pripazite na zglobove i koljena.

BIK

Za vas nije samo bitan položaj Sunca nego i Urana. Upravo je ovaj planet ušao u vaš znak nakon 15 godina što je proveo u Ovnu. Ovo je planet iznenadnih promjena, uzbuđenja i promjena. Ovo je znak jednog vrlo povoljnog perioda za vas. Bit ćete ispunjeni energijom koja će biti vaše gorivo za sve stvari koje ste do sad htjeli napraviti ako nikad niste našli vremena za njih. Produktivnost će vam biti na zavidnom nivou.

BLIZANCI

Na pameti će vam biti samo novac! Zarobljeni ste u vatrenom krugu financija i trudite se svim silama pospješiti vaše novčano stanje. Ovo je razdoblje kada ćete morati zasukati rukave i dobro promisliti o tome što je za vas najunosnije. Pripazite na to da energiju ne rasipate na mnogo strana odjednom, budite fokusirani na jednu stvar prije prelaska na drugu – tada ćete osjetiti kako vaša financijska moć uistinu raste. Izbjegavajte društvo koje vam troši velike količine energije.

RAK

Tajming je sve! Rakovi će biti u centru pozornosti u ovom periodu pošto je Sunce ušlo upravo u njihov znak. Vrijeme je da pokažete svijetu za što ste sve sposobni i pravo je vrijeme da više vremena posvetite karijeri i skupljanju bitnih poslovnih kontakata. Osjećat ćete se izuzetno moćnima ovog ljeta ali pripazite da vas ne pojede vlastiti ego. Vodite računa o zdravlju i provjerite stanje vaših noktiju – oni mogu puno toga reći o vašem zdravstvenom stanju.

LAV

Očekujte veliki nalet duhovne energije koja ide vašim putem. U ovom periodu mnogo vremena provest ćete upoznajući sebe na duhovnoj razini. Često ćete imati dubokoumne razgovore sa samim sobom i bit ćete puno više otvoreni za nova poznanstva, ali i ljubavne veze.  Vaša darežljivost će u ovom mjesecu biti naglašena, pa možda potrošite koju kunu više od planiranog.

DJEVICA

Pripazite da vas ne pojedu vlastite misli. Uvijek zabrinute Djevice će ljeto provesti razmišljajući o odgovorima na probleme koje još nisu uspjele riješiti.  U ljetnim mjesecima spremni ste na najteže zadatke, naglasit ću da ćete uspješno rješavati problem po problem.

Ali, nije u pitanju samo rješavanje problema. Napokon se u vama javlja žar i na površinu isplovljavaju najskrivenije želje za intimnošću. U ovom periodu ćete imati više potrebe za sexom nego inače.

VAGA

Pojavit će se veliki problemi na poslu, poglavito za sve Vage koje su rođene prije 25. rujna. Naći ćete se na prekretnici – sve više ćete razmišljati o promjeni posla i karijere. Sada sve ovisi o vašim postupcima. Hoćete li riskirati i profitirati ili ćete igrati na sigurno… ako netko može podnijeti ovaj pritisak to su vage. Oslonite se na intuiciju i izaberite najbolji put za sebe.

ŠKORPION

Nema boljeg perioda nego ovog ljeta da postavite nove ciljeve i isprobate nove stvari. Solsticij pada u vašoj devetoj kući a za vas to znači pregršt energije koja vas tjera na nove stvari. Iskoristite ljeto za avanture i neispunjene želje koja su vam na listi već duže vrijeme.  Također, napravite mjesta za male promjene u vašim životnim navikama kako biste bili boljeg sveopćeg stanja.

STRIJELAC

Strijelci će kao i Vage iskoristiti ljetne mjesece da bi radili na sebi. Sve što napraviti u ovom periodu odrazit će se na vaš život krajem godine. Tada ćete vidjeti plod vašeg rada na sebi. Radite jednu po jednu stvar i budite strpljivi, prvi rezultati će biti vidljivi tek u jesen. Iako većina ljudi ljeto smatra periodom odmora i relaksacije vi iskoristite ovaj mjesec da biste završili sve započete poslove iz početka godine. Nakon ljeta, dobit ćete priliku za odmor.

JARAC

Ljetni solsticij će iz vas izvući nešto što do sad niste imali prilike iskusiti mnogo puta. Očekujte ovo ljeto da na površinu isplivaju sve vaše emocije. Ovo je vrlo čudo za inače pragmatičnog Jarca, ali ne dajte se obeshrabriti. Poradite na partnerskim odnosima i na odnosima u vašoj obitelji. Dajte si truda i razmislite o svojim ponašanjima i osjećajima koje gajite prema ljudima oko vas i razmislite kako vas vidi okolina.

VODENJAK

Ovo je period malo zabave i samo posla za vas, vrijeme je da se uozbiljite. Većina Vodenjaka će se osjećati zarobljenima na trenutnim poslovima i počet ćete tražiti alternative koje vam daju više slobode. U silini posla koju imate izgubit ćete sebe. Nemojte zanemariti vlastite potrebe i sjetite se svaki dan posvetiti nekoliko trenutaka samo sebi i onome što vas ispunjava.

RIBE

Ljetni mjeseci su najplodonosniji za Ribe, a solsticij je samo šlag na torti. Neptun se nalazi trenutno na sredini vašeg znaka. Ovo je rijedak i veoma dobar period za vas koji se javlja svakih 165 godina. Prednost dajte kreativnosti, a manje brinite o financijama. Plodonosan period će trajati neko vrijeme i sada iskoristite sve blagodati koje su pred vama.