Skip to main content
AstrologijaBlogNajcitanije

Utječe li Mladi Mjesec na ljude?

By 05/04/201929 travnja, 2021No Comments
Utječe li Mladi Mjesec na ljude?, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Poznato je da Mladi Mjesec obično vezujemo uz više negativnih pojava nego Puni Mjesec? Ali, zašto je tome tako? Mladi Mjesec je uglavnom nepovoljan za sve pozitivno, a povoljan za sve ono negativno. Zbog toga, bi ove nedjelje 9. rujna mogle isplivati sve vaše najgore strane na površinu.

Dobro se pripazite svađa u kući i neriješenih pitanja koja bi sada mogla doći na naplatu. Možemo očekivati da ćemo biti razdražljivi i svadljivi, a svaka, pa čak i najmanja sitnica bi nam mogla smetati. Ovaj mlad Mjesec bi mogao pokrenuti pitanja vezana za vaše financijsko stanje. Posebno ako ste nedavno stupili u brak ili planirate zasnivanje obitelji. Također, nepogodno je vrijeme za raspravljanje s partnerom novčanih pitanja ili naslijeđa.

Kako Mladi mjesec utječe na ljude

Mladi Mjesec snažno utječe i na  unutrašnje transformacije i dubokih istraživanja stoga s nemojte začuditi ako odlučite pokrenuti novu stranicu u životu. Sve što trebate nalazi se već u vama tako da je sada potrebno ispitati svoje dubine i jednostavno preraditi i obnoviti ono što se tamo već nalazi. Vaši osjećaji sada će biti intenzivniji nego inače pa bi bilo dobro da se suzdržite bilo kakvih impulzivnih i ishitrenih poteza. Vrlo je vjerojatno da će vaše seksualne potrebe biti pojačane i da ćete potražiti seksualno zadovoljstvo, intimnost i bliskost s drugom osobom.

Znajte da utjecaj Mladog Mjeseca nije očit koliko je i utjecaj Punog Mjeseca. On je suptilniji, utječe na um više nego na tijelo. U noći 9. rujna ćete osjetiti nalet snažnih emocija, unutarnjih previranja, a svoje nezadovoljstvo nećete moći sakriti kao do sada.

Zbog toga, pripazite na svjesni i nesvjesni dio vašeg uma, na sve vaše težnje, emocije i čežnje. Energija Mjeseca bi vas mogla odvući na krivi put, ako se ne znate zaštititi.

Ako vas muče pitanja astrologije javite se našim iskusnim astro savjetnicama još danas.

pratite nas na facebooku