AlternativaBlogNumerologija

Velika numerološka prognoza za 2018.

By 05/04/2019No Comments

Donosimo Vam veliku astro-numerološku prognozu za 2018. godinu. Ovo je godina promjena…Velikih zaokreta i važnih odluka. Ništa neće biti isto….

Kako izračunati svoj osobni broj?

Osobni broj ćete dobiti tako da ispišete svoj datu rođenja i broj po broj zbrajate dok ne dođete do jednoznamenkastog broja.

primjer: 

1. 1. 1981.
1+1+1+9+8+1 = 21
2+1 =3

Osobni broj 1

Ovo je Vaša godina broja 2, kojim vlada planeta Jupiter.

Period zapreka je iza vas i napokon možete prodisati.
Moguće je suočavanje sa vlastitim strahovima i potisnutim emocijama. Sve ono što ste do sada skrivali duboko u sebi isplivat će na površinu. Bilo da se radi o nasilnom ili nesretnom braku ili ljubavnoj vezi, u ovom periodu ćete sebe staviti na prvo mjesto. Znajte, žrtvovanje nije odraz ljubavi. Pravu ljubav ćete pokazati kada ispunite jedan uvjet, a to je da volite sebe.

U ovoj godini se intenzivno aktivira polje financija. Iako u nekim periodima stvari mogu djelovati, kao da Vam ne idu na ruku, kada se sve zbroji, odlične su mogućnosti da riješite sve Vaše financijske probleme. Otvaraju se mogućnosti za bolju zaradu, novi posao koji donosi bolji prihod, ili dodatan posao, zatim, za rješavanje svega što se tiče dugovanja, refinanciranje kredita, kao i za investiranje.Oslanjajte se na sebe i na svoje talente, a u ovom periodu postoji velika mogućnost da ćete ostvariti sve vaše skrivene zamisli i želje.
Ako se pitate na što da usmjerite svoju energiju u poslovnom svijetu, neke od glavnih smjernica u simbolici broja 2 su: financije, burzovno poslovanje, trgovina, rad sa zemljom, rad s prehranom. Razmislite o radu u polju, može vam donijeti velike plodove.

Što se zdravlja tiče, bit će izražena podložnost na psihosomatske bolesti. U godini Dvojke, vrlo su česti problemi sa štitnjačom, infekcijama i bolovima u grlu i vratu. Također, valja napomenuti da je pravo vrijeme za promjenu prehrane i stila života.
Imajte na umu da sve što ste započeli u prethodnom periodu, bit će sprovedeno u najpozitivnijem smislu. Dok će sve novo, što budete započeli, ići polako i postepeno, sve u cilju toga da bude kvalitetno i trajno.

Osobni broj 2
Nalazite se u godini broja 3. Brojem 3 vladaju Mars i Merkur.

Za vas ova godina znaći godinu učenja, novih saznanja i širenja vidika. Razmislite o nekom dodatnom tečaju ili nastavku svog obrazovanja.
Sva vrata će Vam biti otvorena, ako želite profesionalnu prekvalifikaciju. Ako ste zaposleni i želite raditi još jedan posao, sigurno ćete taj dodatni posao i dobiti.
Ako ste nezaposleni, nemojte da Vas brine to što ne možete naći stabilan posao, jer će posla svakako biti, mnogo više nego u proteklih 2-3 godine. Strpite se, a stabilan posao će doći u narednoj godini. Posebno povoljni periodi za posao je period proljeća 2018. godine.
Bit ćete izvrsni u svakom polju komunikacija, oglašavanja i učenja jezika. Također, razmislite o putovanju u inozemstvo gdje ćete doživjeti procvat u osobnom smislu.
Pojačan oprez se savjetuje kada je riječ o papirologiji i dokumentaciji, gdje su moguće razne komplikacije i neugodnosti, ali neće Vam narušiti ostvarenje glavnog cilja, izuzev što će Vas nervirati. Drugo dosta ozbiljno polje je promet, budite oprezni. Ne samo u smislu upravljanja motornih vozila, nego i upuštanja u interakciju s drugim putnicima u autobusu, avionu ili brodu. Mogli biste naletjeti na vrlo neugodnu i psihički nestabilnu osobu, stoga pripazite s kime se upuštate u komunikaciju.

Što se međuljudskih odnosa tiče, u ovoj godini, Vašem strpljenju došao je kraj. Prekinut ćete mnoge odnose koji su vas u prošloj godini živcirali ili vas kočili. Na neke odnose doista ne možemo nikako utjecati. Naravno, u ovoj godini ćete upoznati mnogo novih, zanimljivih osoba, ali da bi se tu govorilo o kakvom ozbiljnijem odnosu, bit će potrebno mnogo zalaganja s obje strane.

Kada se radi o zdravlju itekako su moguće manje smetnje i komplikacije, u vidu prehlada, upala, aktivacije starih bolesti. Slabe točke su: živčani sustav, dišni putevi, ramena, ruke, šake zglobovi i prsti. Brojem 3 vlada planeta Mars, koja simbolizira operacije i kirurške zahvate, pa ako trebate ići na neki kirurški zahvat ili operaciju, ili Vam tek budu predloženi u ovoj godini, znajte da će se sve odigrati u najboljem redu.

Osobni broj 3
Nalazite se u godini četvorke, koja je jedan od najturbulentnijih i prijelomnih godina u životu.

Možda će ovo biti baš godina koja će Vam najdulje ostati u sjećanju, i to po dobrom. Godina četvorke donosi značajne i velike promjene i transformacije u čovjekovoj osobnosti i životu. Nerijetko od godine četvorke u životu više ništa nije isto.Na emotivnom planu je turbulentno, a očekuju Vas mnoge promjene. Bit ćete zaokupljeni sobom i sebe stavljati na prvo mjesto. Napokon ćete biti u stanu raskinuti odnose koji su Vam do sada samo donosili patnju i bol.

Promjene su svojevrstan putokaz Sudbine. Kao takve, dolaze prilično neočekivano i naglo. Od Vas će zahtijevati mnogo prilagođavanja i promjena u načinu života. Imajte na umu kroz čitavi period da su promjene koje nadolaze u ovom periodu Vašeg života zapravo najbolje za Vas. Iako se možda na prvi pogled čini kako stvari nisu dobre, i kako je sve loše, nije. Budite strpljivi i vidjet ćete koliko ste daleko dogurali i koliku su upravo ove promjene bile zaslužne za to.

Odlični su aspekti za posao. Ako ste nezaposleni, ili duže vrijeme tragate za poslom, posao će doći. Također i ako želite promijeniti posao, ili započeti privatni posao. Samo, imajte na umu, bit će potrebno mnogo truda. Budite marljivi i vrijedni, sve sjeda na svoje polako ali sigurno.

Jedno od glavnih usmjerenja bit će dom i obitelj. U nekim periodima može dolaziti do pojačanih konfrontacija s članovima obitelji. Uglavnom, na Vašu inicijativu. Pa prije nego što nešto zamjerite svojim ukućanima, zapitajte se koliko ste sebe stavili u inferiornu poziciju, zbog utjecaja obitelji. Razmislite, što ste to sve žrtvovali zbog obitelji. Odgovori će sami početi dolaziti. I onda nema zamjeranja nikome. Već, okrenuti se sebi i svemu onome što ste zbog drugih zanemarili ili žrtvovali, a predstavlja Vam zadovoljstvo. Ovog puta, bez osvrtanja na bilo čije stavove.

Stanje s financijama će biti promjenljivo, pa zato se moli da izbjegavate sva veća zaduživanja.
Vezano za zdravlje, tu je potreban veći oprez. Ako Vas nešto muči već duže vrijeme, obavezno uradite pretrage. Imajte na umu da u godini 4-ke dolaze prvi, značajniji problemi vezani za kronične bolesti.
Ako imate problema sa štitnjačom, oni se mogu intenzivnije aktivirati zbog pretjerane brige i osjetljivosti. Savjet je da se više okrenete ka alternativnoj medicini i to ka oblasti liječenja biljem, starim receptima, tinkturama, fitoterapiji. Preporučljivo je da više vremena provodite u dodiru s vodom, jer voda pere svu negativnu energiju koja je u čovjeku.

Osobni broj 4
Nalazite se u osobnoj godini broja 5 koji se nalazi pod vlašću Venere.

Ovo je godina SJETVE I ŽETVE. Polako, ali sigurno počinjete ubirati plodove akcija iz proteklih godina.Nakon lošeg i dosta promjenljivog razdoblja, koje je trajalo između godinu i dvije dana, napokon ćete moći statina noge. Bit će oo godina kada će sav Vaš trud napokon doći na naplatu, a vi ćete uživati u novonastalom blagostanju.
Većini Vas, glavni akcent će biti na polju ljubavnog života.Svi odnosi koji su bili na klimavim nogama, sada će završiti. Međutim, to Vas neće previše ni dirati jer se iza ugla nalazi nova prilika za sreću. Bit ćete otvoreni i komunikativni, a pronalazak ljubav je zagarantiran.
Ako pripadate grupi onih, koji su zaključali vrata svojoj ljubavi, na jednu osobu sigurno nećete ostati imuni. A pritom će i ta osoba pokazivati interes za Vas. Samo je na Vama, to, hoćete li otključati svoje srce. Možda, sasvim sigurno ne želite. No, zapitajte se, tko smo mi da sebe lišavamo zadovoljstava? Bog nas takvima nije stvorio. Bog nas je stvorio da volimo sebe, pa tako i da nas drugi vole.

U ovoj godini, mnogi od Vas će doživjeti lijepe vijesti, kada je riječ o ostvarenju potomstva. Ako pak, imate problema s ostvarenjem potomstva, znajte da je broj 5 neplodan broj, ali uz trud – ishod će u konačnici biti pozitivan.
Ako imate djece, daleko više ćete biti usmjereni na njih u ovom periodu. I očekujte vrlo lijepe stvari, događanja, uspjehe. Imate ćete čemu skupa da se radujete.

Petica upravlja kreativnošću i hobijima. Tako, ako imate izražen neki kreativni potencijal, ili pak imate neki hobi, obavezno mu se posvetite. Dajte sve što je u Vašoj moći, kako biste ga profesionalizirali. Možda ste duboko potisnuli svoju kreativnost, ali nikad nije kasno, Blagotvorno će biti da se posvetite istraživanju svoje kreativnosti.
Inače, značajni uspjesi očekuje sve koji se bave bilo kakvim kreativnim poslom, umjetnošću, sportom, kao i zabavom.

Financijska situacija bit će stabilna s tendencijom napretka.
U zdravlju Vas očekuje miran i stabilan period. Neće biti većih problema, moguće su poneke prehladice, no išta ozbiljno i vrijedno brige.
Slabe točke koje se nalaze pod vlašću broja 5 su: srce, krvni sudovi, slezena, crijeva, kao i želudac. Pa, samo obratite veću pozornost, ako imate, ili budete osjetili određene probleme. Oni neće biti veliki, ali kako se kaže – bolje spriječiti, nego liječiti.

Osobni broj 5
Ovo je Vaša osobna godina broja 6 koji se nalazi pod vladavinom planete Merkur i Marsa.

Bit ćete u procesu ostvarivanja velikih poslovnih uspjeha.
U ovoj godini Vas očekuje mnogo uložene radne energije, kao i posvećenost drugima. Mnogi od Vas intenzivno će brinuti za starijeg člana obitelji zbog njegovog poljuljanog zdravstvenog stanja. Potrudite se što više možete. Uvijek imajte na umu da postoje alternativne metode liječenja.

Poslovni uspjeh u prvom redu ovisi o Vašoj posvećenosti i želji za istim. A, energija broja 6 nas najbolje uči da nijedan trajan uspjeh ne dolazi preko noći, već da je pored želje za njime, posjedovanja ambicija, on produkt i velike posvećenosti. Ako ste nezaposleni, možda se većini neće otvoriti mogućnost kakvog trajnog i stabilnog posla, ali posla će svakako biti. Na Vama je samo da radite i uživate na postojećem poslu, a ono veće čemu težite, u tom slučaju će svakako doći.

Također, budite na oprezu što se tiće načistih namjera i zlih ljudi kojii Vam žele samo najgore. Budite pametni i filtrirajte takve ljude, budite smireni i razmišljajte o sebi i svome uspjehu.
Neki od Vas bit će upleteni u trač, spletku ili aferu. Ali i u takvim situacijama imajte na umu to da, ako Vi znate da niste ništa krivi i čvrsto držite do sebe, da Vam nijedan trač, nijedna spletka, nijedna afera ne mogu ništa. Djelujte pravovremeno. Budite iskreni. Stavite se u poziciju osobe koja nije ni za što kriva. Recite sve što Vam je na duši. Naravno, biranim riječima.

Ako ste u vezi ili braku, koji su značajnije poljuljani, osjetit ćete što znači gorak okus partnerove izdaje. Ova godina donosi velike potrese u svim odnosima koji ozbiljno ne štimaju. Ma koliko mislite da Vas rastanak s partnerom može boljeti, ma koliko Vas rastanak bolio, shvatite ga kao jedino ispravno rješenje za Vas.
Imajte na umu – Prava ljubav ne boli. A, ako ste zbog nekog drugog razloga odlučili živjeti s partnerom koji nije iskren i sami sebe poniziti, dobro razmislite je li patnja vrijedna toga. Samo je važno ne držati se slijepo onoga što postaje pogubno po našu psihu. Možda ste odlučili trpjeti partnera iz materijalnih razloga. To onda znači da nemate dovoljno samopouzdanja, da mislite kako sami niste sposobni izgraditi temelje za stabilan život. Nije tako! Suprotno je. Samo ste, umjesto slobode, izabrali žrtvovanje, ropstvo. Živjeti samostalno i slobodno podrazumijeva daleko više aktivnosti, ali daleko više životnih darova.

Ako ste i sami skloni nevjerstvu, pa ne doživljavate partnerove prevare toliko tragično, ova godina će Vam donijeti intenzivan paralelni ljubavni život. Ipak, zapitajte se, koliko toga dobrog bi Vam donio život u slobodi i bez laži. Ako ste od skora u vezi, ili budete ušli u vezi tijekom ovih godinu dana, dajte se koliko god Vas srce vuče, međutim uvijek imajte dozu analitičnosti prema ponašanju Vašeg partnera. Ako uvidite da niste jedno za drugo, ne ostajte u vezi, jer ne znate hoćete li ubrzo ili uopće naći sreću u ljubavi.

Slabe točke u simbolici broja 6 su: želudac, jetra, crijeva, bubrezi, pa obratite pozornost što se istih tiče. Ako imate zakazan kirurški zahvat, ili Vam bude predložen, ne bojte se, sve će proteći u najboljem redu, i vodi riješavanju Vašeg problema. Savjet je da izbjegavate izlaganje vlažnim uvjetima. A s obzirom na to da je zbirni broj 2-ka koji upravlja hranom, intenzivno se usmjerite na način prehrane. Izbjegavajte svu tešku hranu, uzimajte više povrća, voća, orašastih plodova. Promjenom režima prehrane u ovoj godini, u ogromnoj mjeri ćete utjecati na poboljšanje vitalnosti Vašeg organizma i cjelokupnog zdravstvenog stanja.

 

Osobni broj 6
Ovo je Vaša osobna godina broja 7. Sukob između emocija i razuma, najbolje će opisati Vaše stanje u ovoj godini.

Po prirodi ste suviše emotivni, ali to vješto prikrivate. Ali, sada bi se vrlo lako moglo dogoditi da ta Vaša osjetljivost lako ispliva na površinu.Glavni akcent bit će na polju međuljudskih odnosa. U narednih godinu dana, na Vama je zadatak da riješite sve probleme u odnosima s drugim ljudima. Došlo je vrijeme da se sve karte otvore i stave na stol Može biti i bolno, ali ta bol je samo prolazna. Najgora je bol, kada ste bliski s nekim, a ne znate što točno misli. Pokušajte situacijama pristupati analtično i promišljeno.

Što se poslovnog segmenta tiče, odlični su aspekti za sve vrste pregovora, sklapanje ugovora i trgovinu. Budite oprezni u otvaranju i pokretanju novih biznisa. Mogli bi uroditi plodom ako bi uložiili ozbiljan novac u marketing i promociju.
Pored navedenog, izuzetno povoljan razvoj događaja nastupa za sve koji vode sudske sporove, kao i za one koji duže vrijeme prodaju neku nekretninu.
U financijskom pogledu, situacija će biti promjenljiva, ali bez velikih promjena i stresova. Kako je već rečeno, odlični su aspekti za partnerske poslove, što automatski znači i za sve vidove zajedničkog investiranja. Samo gledajte da druga strana bude pouzdana.

Na zdravstvenom planu, bit će pojačana osjetljivost organizma. Vaš organizam može vrlo burno reagirati na svaku promjenu vremena. Podložnost prehladama i infekcija je vrlo izražena. Slabe točke su: probavni sustav, bubrezi, mjehur, kao i reproduktivni organi, pa obratite pozornost, ako osjetite kakve smetnje vezano za spomenuto, ili ih pak već imate.
Uz to, mogući su i određeni problemi s kožom. Ako ste skloni čestom mijenjanju ljubavnih partnera, tu strogo povedite računa, obzirom da se snažno aktiviraju podložnosti spolnim zarazama i oboljenjima. U slučaju da imate neku ozbiljniju kroničnu bolest, savjet je da potražite mišljenje još jednog liječnika. Zbog svoje urođene osjetljivosti, suviše ste skloni psihosomatskim oboljenjima, pa bi onda itekako bilo dobro da razmislite o razgovoru sa psihologom, psihijatrom, motivacijskim trenerom, astrologom i sl.

 

Osobni broj 7
U narednih godinu dana, bit ćete pod naglašenim utjecajem broja 8.

Na osobnom planu, ovo je period velikih suočavanja sa sobom, sa svojim potisnutim emocijama, osjećanjima, strahovima i blokadama. Vrijeme je da spoznate glavne uzročnike zbog kojih ste ih potisnuli, da se dobro preispitate i izbacite iz svoje duše sve što Vas ranjava i uništava. Imajte na umu to da je strah glavni neprijatelj iskonske potrebe za slobodom koju svatko od nas ima
Što se tiče poslovnih uspjeha ne gubite nadu. Poslovi će dolaziti nešto sporije, no ako ste radili pošteno i marljivo plod uspjeha će biti tu. Nove prilike će doći, no neće biti toliko izražene kao do sada.
Ako imate u svojim rukama kakav takav stabilan posao, također se ne savjetuje da činite radikalne promjene, jer, ma kako dobrim Vam se činile, sve poslovne mogućnosti u ovoj godini su vrlo labilne i nesigurne. Toliko da kroz prilično brzo vrijeme možete shvatiti kako u svojim rukama nemate siguran posao. Savjetujemo Vam da ne mijenjate stabilan posao i ne radite nagle poteze jer bi Vam se mogli obiti o glavu. Razmišljajte radije o osobnom napretku ili dodatnom izvor zarade. Na drugoj strani, izuzetno su dobri aspekti za dodatne poslove. Pogotovu ako se ti dodatni poslovi tiču nekih Vaših posebnih potencijala i talenata. Dodatni posao koji je započet u godini osmice, kroz 2-3 godine, mogao bi nakon izvjesnih izmjena i transformacija, postati stalan posao. Koliko se ne savjetuje počinjanje novih velikih poslova ili promjene posla, toliko se savjetuje započeti dodatni posao, jer pored boljih prihoda, donosi i viši stupanj osobnog ispunjenja.

Što se financijskog segmenta tiče, dobri su uvjeti za refinanciranje kredita, kao i reguliranje pitanja dugova, bilo da ste Vi dužnik ili da Vama duguju. Kako je već rečeno, nikako se ne savjetuju bilo kakvi novi, veći poslovi, pa time i veća financijska ulaganja. Podizanje većih kredita Vas može dovesti samo u problem, Ipak, povoljni su uvjeti za podizanje manjih, kratkoročnih kredita. Pozitivan ishod dolazi, ako očekujete novac u vidu nasljedstva, sudske odštete, kroz sudski postupak, od osiguranja, i sl.

Što se tić ljubavnih i partnerskih odnosa, ovo je godina kada će vaši prošli grijesi doći na naplatu. Ne upuštajte se u odnose s novijim osobama koje mogu završiti neslavno za obje strane. Također, u ovoj godini očekujte velike promjene u vidu bračnih odnosa. Mogući su raskidi dugih brakova i veza. Čak će se neki od Vas vrlo brzo odlučiti na zajednički život s partnerom s kojim ste ušli u vezu u ovoj godini, ali prije donošenja odluke dobro razmislite o svemu.

Što se Vašeg zdravlja tiče, ove godine su moguće veće smetnje, kada se radi o kroničnim bolestima koje već imate, pa djelujte preventivno. Pomoć alternativne medicine može biti ogromna. U slučaju da osjećate kakve smetnje vezano za kronične bolesti, mjehur ili spolne organe, odmah potražite liječničku pomoć. Također, pojačan oprez se savjetuje onima koji imaju problema s hemoroidima i varirajućim šećerom, dijabetesom. Savjet za sve je da uradite kompletnu detoksikaciju organizma.

 

Osobni broj 8
Nalazite se u godini broja 9. Broj 9 se nalazi pod sretnim uplivom Jupitera.

Nakon prethodne 2-3 godine koje su za mnoge od Vas bile na neki način tenzične, sada dolazi do smirenja i postupne stabilizacije.U ovoj godini Vas očekuje sumiranje iskustava i dostignuća iz prošlosti. Svaki život predstavlja spoj najraznovrsnijih iskustava. I onih dobrih, i onih manje dobrih, i onih traumatičnih. Ni jedno životno iskustvo nije loše- Svako iskustvo nas uči kako da budemo bolji i mudriji. Energija 9-ke dat će Vam pozitivniji pristup sagledavanju svog života. Pa eto prilike da eliminirati jednom za svagda, sve ono što Vam stvara loše raspoloženje. I samo polako i pozitivno, bez nepotrebne brige.
ve godine posvetite se učenju i proširivanju Vaših horizonata. Upišite neki strani jezik ili se pak usavršite u onom kojeg već pričate. Mogući su odlasci u inozemstvo što poslovno, što privatno. Također, nije isključena i opcija trajnog preseljenja.
Najvećeg uspjeha u obrazovanju, imat će oni koji se bave društvenim naukama, filozofijom, religijom, sociologijom religije, kulture, subkultura i sl., zatim lingvistikom i stranim jezicima, stranim kulturama, medicinom, Neki od Vas će baš zahvaljujući obrazovanju mnogo proputovati. Npr. vrlo su povoljni aspekti za studentske razmjene, pohađanje tečajeva i seminara u stranim zemljama, i sl.

Broj 9 upravlja duhovnošću i duhovnim razvojem, pa ćete u ovoj godini biti više okrenuti svom duhovnom razvoju i učenjima. Umjesto pretjeranih briga oko svakodnevnih obaveza, radite na jačanju Vaše duhovnosti, kroz tehniku koja Vam najviše odgovara.  Jedino upozorenje kada se radi o duhovnom razvoju i učenjima jeste da budete oprezniji vezano za odlaske na skupove duhovnog karaktera, zato što postoji mogućnost da naletite na skupove koji su prevarantskog ili sektaškog karaktera. Najbolje je duhovnost razvijati individualno, prema glasu svoje duše, spontano. Mnogi od Vas već znaju da molitva zasnovana na svojim riječima ima najjači utjecaj, jer nas Tvorac, Univerzum i Nebeska bića najbolje razumiju, baš onda kada govorimo svojim riječima.
Broj 9 upravlja moralom, što sukladno Vašoj osobnoj 8-ci može donijeti određena preispitivanja, vezano za ispravnost dosadašnjih postupaka.
Čovjekova vrijednost se ogleda i po tome kako se prilagođava novim društvenim tokovima, ali ujedno i iznad svega, da ostane svoj i autentičan. Najveća životna radost je upravo biti svoj, ne obazirući se na stavove društva…

Što se zdravstvenog aspekta tiče, u ovoj godini ćete se riješiti određenih loših navika koje štete Vašem organizmu. U slučaju da imate kakav ozbiljniji zdravstveni problem, savjetuje se da pratite nove metode u liječenju, da se raspitate o liječenju u drugim daljim mjestima i državama. Ako već radite na odlasku u inostranstvo radi liječenja, već period od proljeća donosi pozitivne rezultate.
Naglašeno slabe točke u simbolici broja 9 su koštani sustav, i to posebno dio od kukova do koljena, zatim jetra, pankreas i endokrini sustav. Pa, ako imate kakvih problema što se spomenutog tiče, ili ih tek budete uočili, reagirajte dok je vrijeme. Veliki oprez se savjetuje osobama koje su dugo godina, kardiovaskularni bolesnici. Preporuka je da što više vremena provodite u prirodi, ali da izbjegavate hladnoću. Najidealnije za Vas u ovoj godini je boraviti na moru ili u mjestima koja imaju velike rijeke, jezera, a pritom je klima pretežno topla.

Osobni broj 9
Ovo je Vaša godina broja 1.

Na jednoj strani prisutan je umor zbog od svih problema koji su Vas mučili u prethodnim godinama. Mnogo toga što ste težili realizirati u prošlosti, konačno ulazi u svoju finalnu završnicu. U nekim periodima ćete se osjećati izmoreno i istrošeno.  Ali izdržite još malo. Onda odmorite i počnite okretati novi životni list. U ovoj godini postavljate temelje za narednih 9 godina, koliko traje jedan osnovni numerološki ciklus.

Upustite se u nešto novo i donesite si neki novi hobi u život. Ne bojte se novih i neistraženih stvari jer Vam je to jedini put ka uspjehu u ovoj godini.
Ujedno s novim počecima, u godini Jedinice potrebno je, štoviše neophodno, završiti sa svim onim stvarima koje su Vam pričinjavale loša raspoloženja, neugodne osjećaje, tenzije, nervoze, i sl. Čime god da niste zadovoljni, prekidajte to. Ali, ako se radi o stvarima koje se tiču Vašeg osobnog života, uvijek prije toga nađite alternativno rješenje. Ako Vam je npr. više dosta posla na kome ste, usmjerite se na drugi posao, pa onda napravite rez. Pronalaženje alternativnog rješenja se već ne odnosi na polje međuljudskih odnosa.
Pošto se rješavate svega negativnog u životu, otvaraju Vam se mogućnosti za napredovanja, za nove zanimljive osobe i nova poznanstva.

Što se tiče zdravlja, bit će potrebno da poduzmete jednu novu, veću odgovornost. Jer, sve ono negativno što je bilo prisutno u Vašem životu, sada zahtijeva da ispliva na površinu. Pa, ako ste ga dugo držali u sebi, vrlo lako se može negativno odraziti na zdravlje. Slabe točke u simbolici broja 1 su: glava i lice, oči, uši, nos, jezik, zubi, srce i tlak, i koštani sustav. Ako već imate kakvih problema sa spomenutim, povedite više računa, kao i ako budete osjetili tek nekakve smetnje vezano za to.

 

 

izvor: atma.hr