facebook
Godišnji horoskopNajcitanije

Veliki godišnji horoskop 2020.

By 30/12/20194 studenoga, 2020No Comments
Veliki godišnji horoskop 2020., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Donosimo vam veliki horoskop za 2020. Saznajte što vas sve očekuje u godini koja je pred nama i zavirite u svijet koji je ne tako daleko. u novoj godini nas očekuje velikih novčanih prilika za neke od nas, ali i raskida brakova i dugogodišnjih veza. 2020-a će biti zaista zanimljiva…

 

OVAN

 Sveopće gledano nova godina za ovnove je vrlo uspješna. Napokon ćete za sobom ostaviti neke stvari koje su vas do sada mučile i počet ćete se baviti onime što je vama bitno.

 POSAO I NOVAC:  u 2020-oj ćete moći reći da ste ostvarili ciljeve koje ste zacrtali još prije par godina. Novac će vam polako postajati sve manji problem a financijska pitanja na vas više neće stavljati teret kao do sada. Na polju karijere vas očekuju neke neizvjesne stvari. Bilo da ste tek zakoračili u poslovan svijet ili ste već na vrhuncu svoje karijere, očekujte promjene. Mnoge stvari koje ste do sada smatrali bitnima padaju u vodu, a promjene koje vam se događaju u narednim mjesecima će biti i više nego pozitivne. Čak i ako vam se ne čini da stvari idu prema bolje, situacija će se iskristalizirati. 2020. vam donosi brojne mogućnosti, pa se može dogoditi da ćete raditi i više od onoga što možete podnijeti – odlučite se za jednu putanju i nje se držite. Trudit ćete se da što češće izlazite iz vaše zone komfora i da se naviknete na promjene koje, u početku, neće biti prijatne. To će vam omogućiti da sebi i svojoj porodici priuštite stvari koje ste dugo željeli.

LJUBAV: Ove godine ćete osjetiti potrebu za dubljom vezom. Htjet ćete se skrasiti i osnovati obitelj. Samcima prijeti jedna ozbiljna veza u ovoj godini koja bi mogla uroditi trudnoćom.  Nigdje vam se ne žuri po pitanju ljubavi. Ljubav očekujte, ali za njom ne žudite te se nećete htjeti skrasiti s nekime s kime ne vidite budućnost. Potrebno vam je puno topline i nježnosti u ovoj godini, stoga bi se moglo dogoditi da oni u braku promjene svoje ponašanje prema partneru. Htjet ćete zajednički život u svakom smislu te riječi. Također, vašem partneru će biti potrebno mnogo razumijevanja za vas, jer sada sebe stavljate na prvo mjesto. Znate što želite i od toga ne odustajete. Sve u svemu, imat ćete podršku voljene osobe.

ZDRAVLJE: nova godina donosi promjene na svim poljima pa tako i na zdravstvenim. Počinjete shvaćati važnosti fizičke aktivnosti, pa se u siječnju odlučujete upisati neki sport. Sve ćete se više kretati, a to će bitno utjecati na vaše psihičko i fizičko stanje. Pripazite na masnoće koje unosite u organizam.

 

BIK

2020. za vas znači više energije i manje stresa. Ulazite u Novu godinu sretni, a takvi ostajete sve do zadnjih dana ove godine.

 POSAO I NOVAC: 2020. godina će biti veoma uspješna za Bikove, ali i one u podznaku ovog znaka. Trudit ćete se biti fleksibilniji i ne shvaćati svaku kritiku osobno. Bit ćete spremni uhvatiti se u koštac s mnogim izazovima koji su stavljeni pred vas i izaći iz njih kao apsolutni pobjednik.  Imat ćete mnogo više energije i fleksibilnosti pa ćete započeti neke projekte koje ste ranije imali u planu. U ovog godini bit će izražena vaša kreativna strana, a problemima ćete pristupati kao prema novim izazovima. Nema onoga što vam se čini nepremostivim. Sve skrivene talente koje ste do sada čuvali za sebe, znat ćete dobro iskoristi na vašem radnom mjestu, a zalaganje i trud primijetit će vaši šefovi. Ambicioznost je osobina koja će vas krasiti u narednom periodu pa ćete postići veće uspjehe nego prije. Bit ćete puni elana i pozitivne energije koja će prijati vašim suradnicima. No, pripazite s novcem. Novac vam i dalje nije jača strana te se klonite nepotrebnih troškova. Moguće da ćete dići kredit koji će vam biti teško otplaćivati.

LJUBAV: 2020. godine ćete riješiti mnoge nedoumice koje su vezane za vaš ljubavni status. Nećete se više zavaravati i očekivati nerealne stvari.  Ako ste slobodni, 2020. vam skriva pred očima ljubav. Vrlo vjerojatno je to osoba koja vam se na prvu nikako neće svidjeti. A kako vrijeme bude odmicalo, a vi tu osobu bolje poznavali, shvatit ćete da je ta osoba upravo sve ono što ste si dugo priželjkivali.  Oni u braku ili dugogodišnjoj vezi će napokon doći u mirnija ljubavna polja. Razriješit ćete nesuglasice koje vučete odavno i provodit ćete više vremena skupa te  ponovo ćete ostvariti bliskost i ljubav.

ZDRAVLJE: Početkom godine ćete imati manje zdravstvene probleme koji će vas natjerati da vodite računa o sebi.  Čim budete imali vremena posjetite zubara. U suprotnom će vam se zubobolja javiti kada je najmanje budete očekivali.

 

BLIZANCI

Blizanci su ozbiljno shvatili Novogodišnje odluke te se njih i pridržavaju. Odlučili ste izbaciti neke loše navike i napraviti mjesta za bolje.

POSAO I NOVAC: 2020. godina pretvorit će vas u osobu kojoj je najbolja odlika samokontrola. Napokon ćete naučiti racionalno baratati s novcem te će vam se sve manje događati nepredvidivih troškova.  Sredina godine će biti idealno vrijeme da poboljšate kvalitete vašeg života. U vašem domu i na radnom mjestu će prevladavati harmonija i naći ćete zajednički jezik s ljudima s kojima se niste dobro slagali. Pokušavate s novim listom u knjizi vašeg života pa ćete biti manje temperamentni nego inače. Razgovorom ćete rješavati sve sukobe, ako ih uopće bude. Na poslu ćete dobro funkcionirati s kolegama, a neki od njih će vam mogli postati prijatelji za cijeli život.  Ove godine ćete imati bolju komunikaciju s kolegama i neki od njih će vam postati dobri prijatelji. Ako već niste, sredinom godine ćete naći posao u struci i nastavit ćete se usavršavati i raditi na sebi. Bit ćete uspješni i iznimno ponosni na sve ono što ste uspjeli postići u ovoj godini. Financijska situacija manje-više ostaje ista, ali svakako će se osjetiti pomak s mrtve točke. Kontinuiranim radom ćete na posljetku doći do pristojnog priljeva novca pa ćete napokon moći vratiti dug koji vučete još od prije par godina.

LJUBAV: Godinu ćete započeti razgovorima s partnerom o vašoj vezi. Postoji mnogo nerazriješenih pitanja u vašoj vezi, a vi ste odlučili da je sada trenutak da popeglate sve nerazjašnjene odnose. Imat ćete priliku da jedno drugome kažete sve što mislite što će rezultirati zbližavanjem ili rastankom. Onima u braku u proljeće predstoji miran period, napokon ćete biti u redu s odlukom koju ste donijeli. Živjet ćete sretno. Oni koji su slobodni, ili tek izašli iz veze planiraju putovanje na ljeto gdje će upoznati zanimljivu osobu s kojom će neko vrijeme održavati vezu na daljinu.

ZDRAVLJE: Iako će vaše zdravstveno stanje biti zadovoljavajuće, povremeno ćete osjećati umor zbog mnogobrojnih obaveza. Nećete naći vremena misliti na zdravu prehranu od silnih obaveza koje ste si natovarili na leđa. Pripazite ipak da se vaša prehrana ne sastoji samo od nezdravih namjernica, grickalica i fast fooda. Moguće je da ćete imati problema s visokim tlakom i masnoćama u krvi.

RAK

Pripazite kome vjerujete u ovoj godini. Nemaju sve vaše najbolje namjere kao što se na prvu čini.

POSAO I NOVAC: vi ste svoj najveći neprijatelj. Sustavno činite stvari koje vam mogu naskoditi i sada je vrijeme da s njima stanete. Morate biti vrlo oprezni prilikom ugovaranja novih poslova, osobito ako ste poduzetnik. Nova godina za vas znači mnogo zamki, na svakom koraku i to onda kada ih najmanje očekujete. Imajte na oko kolege na poslu i poslovne partnere, postoji mogućnost da izvučete deblji kraj. Od sredine ljeta ćete osjetiti znatan pomak na financijskom ali u polju karijere. Polako ćete krenuti otplaćivati nepredviđene troškove koje ste počinili početkom godine. Zbog takvih troškova ćete se morati odreći luksuza i svega što vam nije neophodno. Do kraja godine ćete osmisliti plan i vaše upravljanje financijama dobit  će novi oblik.

LJUBAV: Ove godine ćete spoznati pravo značenje ljubavi. Znat ćete što želite, ali još bolje i ono što ne želite. Napokon ćete sebe stavljati na prvo mjesto i  shvatit ćete da zaslužujete mnogo i nećete pristajati na ono što vam ne odgovara. Ako ste u dugoj vezi, moguće je da ćete s partnerom razgovarati o prinovi. Ova godina će u vama probuditi želju da postanete roditelj, pa ćete neprekidno gledati slike uređenja interijera dječje sobe.  Željet ćete da se ostvarite u ulozi roditelja. Ako ste u braku, posvetit ćete više vremena i pažnje bračnom drugu. Slobodni sredinom godine će upoznati osobu koja će im prvo biti prijatelj, a zatim i partner.

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da se ove godine više posvetite svom zdravlju nego ranije. Trebali biste preventivno provjeriti šećer i napraviti krvnu sliku. Leđa će vam predstavljati sve veći problem, pa bi bilo dobro da se s liječnikom konzultirate u vezi fizikalne terapije ili toplica.

 

LAV

Lavovima se sprema godina puna uspjeha i osobnog napretka prosperirat ćete na svim poljima, pogotovo na financijskim.

 POSAO I NOVAC: 2020. godina će iz Lavova izvući sve najbolje što imaju duboko u sebi. Bit ćete jači nego ikada prije, a s izazovima ćete se nositi bolje. Teške trenutke u životu ćete s lakoćom nadići i iz svega što vam život pruži ćete izvući pouku.  Prebrodit ćete mnoge teške trenutke i bit ćete jači nego ikada. Ove godine ćete naporno raditi i učiti, a rezultate ćete vidjeti već poslije nekoliko mjeseci. Proljeće iz vas izvlači ono najbolje. Bit ćete inspirirani i nadahnuti prirodom koja se oko vas budi. Napokon izlazite iz zimskog sna. S kolegama i poslovnim partnerima ćete naučiti komunicirati. Sukobe ćete rješavati mirno, a odnosi među vama će biti bolji. Imat ćete razumijevanja za potrebe vaših kolega te sveopće biti u boljoj poslovnoj poziciji. U ovoj godini vas očekuje povoljan financijski period. Bit ćete poduzetni i puni novih ideja. Pripazite na zle jezike i ne obazirite se na komentare okoline.

LJUBAV: 2020. vam donosi buran ljubavni život. Našli ste se pred zidom i morat ćete odabrati čemu se želite posvetiti. Hoće li to biti ljubav ili posao. Vaš partner će biti posesivan te neće trpjeti biti na drugom mjestu. Ne dajte svojoj obitelji da se miješa u vaš privatan život i donosi odluke umjesto vas jer to neće dobro završiti. Oni u vezi bi trebali naći način zadržati partnera pod svaku cijenu jer će u suprotnom zažaliti, a počinjenu grešku neće znati ispraviti. S druge strane samci su stavljeni na kušnju. Pred njima će biti mnogo opcija i mnogo iskušenja. Zapamtite da sjediti na dvije stolice ne može nitko, barem ne zadugo. Pripazite na neiskrenu osobu koja vam se lažno predstavlja. Budite na oprezu.

ZDRAVLJE: u zimskim mjesecima ćete ulaziti i izlaziti iz depresije. Vaše psihičko zdravlje bi moglo biti puno bolje. Promijenite vaše navike i način razmišljanja i sebe stavite na prvo mjesto. Izađite iz komfor zone i počnite se više kretati. Uvedite vitamine u svoju prehranu i pobrinite se za svoj imunitet

 

DJEVICA

Vodite se starim uvjerenjima i navikama.  Nova godina vam donosi brojne nove prilike za uspjeh.

 POSAO I NOVAC: velika je vjerojatnost da ćete ove godine otputovati zbog posla ili studija. Naći ćete se u poziciji da ne volite posao koji radite, ali ćete ga svejedno raditi zbog prihoda koji će relativno biti dobri. Upravo zato ćete si moći priuštiti više stvari nego ste to mogli do sada. Novac vam u ovoj godini zaista neće predstavljati problem, možete odahnuti. 2020. godina će biti vrlo uspješna za predstavnike ovog znaka. Svakako imajte na umu da ovo neće trajati vječno, pa si sačuvajte svotu novca za crne dane. Motivacije vam u ovoj godini također ne nedostaje, pa ćete biti radišni i izazovima pristupati spremno i s velikom dozom znatiželje.

LJUBAV:  2020 vam donosi i ono dobro i ono loše po pitanju ljubavi. Izgledno je da ćete se uvući u ljubavni trokut iz kojeg nećete niti htjeti niti znati kako izaći. Također, samci bi mogli upoznati zanimljivu osobu koja će promijeniti njihov način razmišljanja o vezama ali će biti vrlo nepredvidljiva osoba izjedat će vas to što nećete znati na čemu ste s njom veliku većinu vremena. Ova godina vam donosi kontakte s raznim osobama, kvalitetnim i manje kvalitetnim osobama. No, u svakome od njih ćete tražiti nešto loše i bit ćete nepovjerljivi prema svima, vođeni lošim iskustvima iz prošlosti.

ZDRAVLJE: stres je u 2020. vaš najveći neprijatelj. Često će vas boljeti glava što će vas navesti na razmišljanje o promjeni okoline i načina života. Manje se živcirajte oko stvari koje ne možete promijeniti.. Ako vježbate, trudite se da se dobro zagrijete da se ne biste povrijedili.

 

VAGA

Očekujte razrješenje novčanih pitanja i provrat dugova. Ljubavi život će vam biti zanimljiv i prepun novi poznanstava i prilika za vezu.

 POSAO I NOVAC: u novoj godini morate najviše paziti na svoj jezik i način ponašanja. Brzopleti ste pa ćete konstantno ulaziti u sukob s kolegama s posla. To bi vas moglo dovesti u neugodnu poziciju sa šefom, pošto će se neki od kolega žaliti na vaše ponašanje. Sami ćete snositi posljedice za neuspjehe i dobivati priznanja za ono što dobro odradite. U 2020. ćete napokon imati osjećaj da se vaš trudi isplati jer ćete osjetiti pomak s mrtve točke. Napredovat ćete polako, ali sigurno, stepenicu po stepenicu. Polako koračate prema vrhu i to vam se sviđa. U zimskim mjesecima očekujte veći priliv novca, ali se suzdržite od hirovitih i neplanskih kupovina. Priuštite si nešto o čemu dugo maštate i unaprijed isplanirate budžet i da se toga pridržavate cijele godine.

LJUBAV: Vage u vezama će sve intenzivnije razmišljati o braku ili zajedničkom životu. uhvatila vas je velika želja za osnivanjem obitelji, a mnogi od vas koji još nisu spremni na djecu će nabaviti kućnog ljubimca. Pred vama stoje ozbiljni razgovori s partnerom o vašim zajedničkim planovima i kuda vaša veza vodi. Pripremite se na odgovor koji ne očekujete. Oni slobodni će ove godine ostvariti brdo novih poznanstva. S mnogima ćete željeti da ostane u prijateljskim odnosima, ali to neće biti moguće jer će vas oni promatrati drugim očima. Sami sebi ćete stvarati prilike u životu te vas neće brinuti osjećaji druge strane.

ZDRAVLJE: ozbiljno ste shvatili vaš izgled ove godine. Iznimno će vas brinuti sve ono površno i izvanjsko, a svaku mani ćete na sebi vidjeti 3 put gorom. Tijekom ove godine ćete stalno biti na dijetama pa će vaša tjelesna težina konstantno oscilirati. Razmislite malo o svome zdravlju te se uhvatite zdravijih načina prehrane, ne gladovanja. Vodite računa o tome da unosite dovoljno vitamina u vaš organizam i pijte magnezij.

 

ŠKORPION

Vaš status na poslu se podiže na stepenicu više. Bit ćete iznimno zadovoljni sobom i svojim uspjesima na poslu.

POSAO I NOVAC: Dobit ćete priznanje za sve vaše uspjehe u novim poslovima. Očekujte povišicu ali i više obaveza u 2020. sa stresom i novim poslovnim izazovima i obavezama ćete se snalaziti odlično. Bit ćete poletni, puni elana te ćete se isticati među kolegama. Sada će vas svi početi shvaćati kao pravog lidera, što vam je u suštini i bio ultimativni cilj. Na financijsko polju će sve manje-više biti isto. Moguće je da ćete u prvim mjesecima u novoj godini više trošiti, no tome ćete stati na kraj pa ćete već u proljetnim mjesecima osjetiti veliki financijski pomak. Moguće je da ćete se upustiti u poduzetničke vode i krenuti u vlastiti biznis.

LJUBAV: Vama 2020. donosni mnoge ljubavne rasplete i zaplete. Bit će ovo zanimljiva godina isprepletena različitim ljubavnim pričama. Privlačit ćete poglede suprotnog spola a osvajat ćete ih energijom koja iz vas jednostavno isijava. Mnogi će vas htjeti za sebe, ali vama će biti dovoljno to što dobivate pregršt pažnje te ćete se zadržati na prijateljskom odnosu. Oni u dužim vezama će biti na prekretnici – u kojem smjeru otići. Morate donijeti tešku odluku, hoćete li ostati s partnerom ili ne. A tome će prethoditi ozbiljan razgovor u kojem smjeru ide vaša veza. Oni u braku bi mogli biti zločesti te se upustiti u tajnu vezu s osobom koja će zagolicati njihovu maštu.

ZDRAVLJE: u odličnoj ste formi i Od samog početka godine mijenjat ćete prehranu i početi zdravije živjeti. Tijekom ljeta pripazite se alergija koje bi ove godine mogle stvoriti dosta problema.

 

STRIJELAC

Nova godina vam donosi šansu za napretkom u svim životnim poljima. Iskoristite ju. Odlične prilike i financijska situacija očekuju vas polovicom godine.

 POSAO I NOVAC : poboljšat će se vaša kvaliteta života. Način života koji ste vodili do sada pada u zaborav jer ćete donijeti važne odluke koje će promijeniti tijek događaja. Početkom godine moguće je da ćete se posvađati s poslovnim partnerima ili šefom. Neće vam se svidjeti šefov stav, no to ne uzimajte k srcu. Zbog cjelokupne situacije ćete biti uznemireni, ali na kraju ćete dobro proći, a vaš nadređeni će shvatiti da želite samo najbolje. Krajem godine imat ćete šansu za unapređenjem. Što se financija tiče u ovoj godini, morate voditi zaista veliku brigu o trošenju jer ćete tijekom cijele godine imati neplanirane troškove. Svi oni koji razmišljaju o promjeni karijere, posla ili posao tek traže, imat će izvrsnu priliku sredinom godine. Uredite svoj CV na vrijeme.

LJUBAV: 2020. godina će vam donijeti stabilnost na ljubavnom planu. Više pažnje pridajete partneru i njegovim potrebama, bit ćete maštoviti i romantični. Imajte više povjerenja u njega i nemojte mu zamjerati svaku sitnu pogrešku koju napravi. Kvaliteta veze ovisi isključivo o vama i o vašem načinu komunikacije s partnerom. Slobodni Strijelci će biti u dilemi da li da započnu vezu s osobom koju su skoro upoznali ili s bivšim partnerom prema kome nisu ravnodušni.

ZDRAVLJE: Početkom godine će vas iscrpiti gripa ili neka jača viroza. Danima ćete ležati u krevetu i biti pod temperaturom, a volja za rad će biti na minimumu. Sportske aktivnost svedite na najmanju moguću razinu početkom godine jer bi moglo doći do ozbiljnijih ozljeda ligamenata. Mentalno zdravlje vam je u redu, no pripazite da vaša zabrinutost zdravljem ne preraste u hipohondriju. Ne tražite si bolesti tamo gdje ih nema.

 

JARAC

Došlo je vrijeme kada se vraćaju dugovi na koje ste već i zaboravili. Osjećat ćete se sigurno.

 POSAO I NOVAC: u novu godinu ulazite zadovoljni svojim poslovnim statusom. Velikih promjena neće bit, a na radnom mjestu će vam biti ugodno. U potrazi ste za novim znanjima i izazovima. Željet ćete naučiti nešto novo što bi obogatilo vaše znanje. Imat ćete puno posla tijekom godine, a vrhunac će biti u zadnjim mjesecima 2020. priželjkivat ćete odmor od svega i bijeg od stvarnosti. Stoga, izgledno je da ćete u ljetnim mjesecima otići na putovanje o kojem ste dugo maštali. To putovanje bi moglo biti neka vrsta teambuildigna ili poslovni put. Novca ćete imati, ali ne previše. Ušteđevinu koju ste si sačuvali nećete dirati jer se tako osjećate sigurnijima.  Ugodno ćete se iznenaditi i isplanirat ćete na što trošite. Dobro određujete prioritete.

LJUBAV: zbog mnogo obaveza koje vas očekuju u ovoj godine nećete se moći posvetiti partneru u potpunosti. Pripazite da se vaš odnos ne naruši dodatno. Prigovaranja će biti standardno, no ne radite muhu od slona. Staloženo se razgovarajte s partnerom i na smiren način mu pokušajte objasniti kako stvari stoje oni koji su u vezama osjetit će potrebu isprobati nešto novo. Čak postoji mogućnost da ih privuče osoba iz društva s velikom karizmom. Pripazite što radite i prisjetite se zašto ste u vezi s partnerom. Slobodni Jarčevi će preko društvenih mreža upoznati zanimljivu osobu, ali s vremenom će shvatiti da nije onakva kakvom se predstavlja. Pripremite se na mnoge kompromise u vezi.

ZDRAVLJE:  Moguće je da ćete utjehu od problema tražiti u hrani zbog čega ćete nabaciti par kilograma. Oni koji imaju problema s vidom mogli bi osjetiti pogoršanje situacije. Otiđite na pregled i na vrijeme reagirajte. Tjelesna aktivnost će u 2020. postati sastavni dio vaše svakodnevice. Unosit ćete potrebnu količinu vitamina i minerala u organizam te ćete biti manje boležljivi nego inače. Bit ćete umorni i bezvoljni pa bi bilo dobro da počnete konzumirati što više svježeg voća i povrća.

 

VODENJAK

Napokon dolazi bolji period za vaše fizičko i psihičko zdravlje. Sve ono što vas je mučilo u prošlosti napokon nestaje a vi postajete zadovoljniji svijetom u potpunosti.

 POSAO I NOVAC: u 2020. moći ćete  odahnuti. Više se nećete zamarati minornim stvarima koje su vas do sada brinule. Početak godine vam donosi iznimne uspjehe na poslovnom planu, a vaši nadređeni će biti ponosni na vaš trud. Napokon ćete dobiti priznanje o kojem ste sanjali  sredinom godine ćete uživati jer ćete živjeti na račun stare slave, pa se nećete trgati od posla. Moguće je da ćete se početi zanimati i za druge sfere poslovanja kojima do sada niste pridavali previše pažnje. 2020. godine ćete pravilno rukovati novcem i unaprijed ćete planirati troškove. Financijska situacija bi se mogla popraviti tek u ljetnim mjesecima, pošto vam početak godine donosi mnoštvo neplaniranih troškova. Ako adaptirate stan ili uređujete kuću, pripazite na instalacije.  Svakako svotu novca čuvajte za sebe i „crne dane“, nemojte trošiti novac kao sumanuti.

LJUBAV: ove godine bi s partnerom mogli razgovarati o bitnim temama kao što je osnivanje obitelhi ili stambeno pitanje. Shvatit ćete da ne možete živjeti u svijetu mašte te više život niti vašu ljubavnu situaciju nećete promatrati kroz ružičaste naočale. Napokon ćete imati osjećaj da partneru možete reći sve što vas muči. Slobodne Vodenjake očekuje lijep period tokom kojeg će često sretati osobu koja im se sviđa. Vodenjaci koji su u braku bi trebali da paze kome se povjeravaju da ne bi postali tema tračeva. Vaše riječi mogu biti pogrešno shvaćene.

ZDRAVLJE: shvatili ste da je krajnje vrijeme da se posvetite sebi.. Ove godine ćete više pažnje posvetiti svom zdravlju pa se može dogoditi da napravite drastične promjene u vašoj prehrani. Probajte izbaciti mliječne proizvode pošto ste možda razvili intoleranciju. Ubacite neku fizičku aktivnost u vaš zauzeti raspored i vrlo brzo ćete vidjeti pozitivne promjene.

 

RIBE

Ispred vas je uspješna godina mada se tako neće činiti na prvu. Kvaliteta vašeg života će se naglo popraviti.

POSAO I NOVAC: 2020. za vas znači plodna godina. Ove godine ćete biti uspješni u svakom projektu koji započnete. Isplatit će vam se sva ulaganja koja ste ranije imali pa čak i ona za koja ste mislili da neće biti uspješna. Ove godine se potrudite pronaći posao iz snova i ne čekajte da vam samo padne s neba. Ako ste zaposleni, među kolegama će vladati harmonija. Ako već početkom godine ne učinite apsolutno ništa da poboljšate kvalitetu vašeg života, male su šanse da će se išta promijeniti u ovoj godini. Moguće je da ćete dobiti neko nasljedstvo pa će se vaša financijska situacija znatno popraviti u narednih nekoliko mjeseci. No, ne opuštajte se previše jer bi se mogli zaigrati i potrošiti svu ušteđevinu.

LJUBAV: prestanite sebe smatrati žrtvom i ne živite više u prošlosti. Ne gubite vrijeme na osobu s kojom nemate apsolutno nikakve šanse. Uvjerili ste se više puta kako ta veza neće funkcionirati. Umjesto toga, pronađite mir u samome sebi i tek kada sve vaše rane zacijele krenite u novu ljubavnu priču. Mnogi ljudi iz vašeg okruženja su preživjeli teža iskušenja od prekida i nesretne ljubavi pa onda to možete i vi. One u novopečenim vezama bi mogla smetati osoba iz društva vašeg partnera. Upravo iz tog razloga bi vi i vaš partner mogli imati nesuglasica u vezi.

ZDRAVLJE: U 2020. godini vaše zdravstveno stanje će se poboljšati i imat ćete više energije nego obično. Potrudit ćete se mijenjati navike koje po vas do sada nisu bile dobre. Sveukupno ćete biti odgovornija osoba te ćete više pažnje pridavati svom zdravstvenom stanju. Odlazit ćete u krevet ranije, a brojne izlazke zamijeniti knjigom ili dobrim filmom. Pripazite gdje hodaste u zimskim mjesecima jer bi mogli gadno ozlijediti ruku ili šaku.