Venera i Pluton su zagrljeni – Donose ljubav i obilje

Zara centar
Zara centar
venera u zagrljaju plutona donosi ljubav i obilje

Venera, planeta zadužena za ljubav, odnose, zadovoljstva i manji novac nalazi se u tranzitu kroz hladni i strogi, karmički znak Jarca. Inače ovoj planeti treba oko mjesec dana da prođe kroz jedan znak. No, ovaj put u Saturnovoj kući u znaku Jarca zadržat će se znatno dulje, sve do 6.3.22.g. Razlog njenog ovako dugog boravka je retrogradni hod koji je očekuje od 19.12. Posljednji put u retrogradnom kretanju u ovome znaku bila je krajem 2013.g i početkom 2014.g. Tako da je predstojećih šest mjeseci vrlo značajno za sve nas po pitanju odnosa i novca kao i po pitanju segmenta života koje nam obuhvaća znak Jarca!
Pluton iako najmanja planeta u Sunčevom sustavu, kojemu su astronomi u jednom momentu oduzeli status planete pa ponovno vratili, vrlo je razornog utjecaja na samu Dušu svakoga od nas. Prati je od samoga početka pa sve do kraja. On je zapravo taj koji vodi računa o tome da naše karmičke priče. Odnosno, da sudbina bude sprovedene do kraja i u punom obimu. Pluton je od 2008.g u tranzitu kroz znak Jarca i brine se da i na kolektivno nesvjesnom svi koji smo sada na planeti Zemlji odradimo i kolektivnu Sudbinu i karmu. Tek njegovim prelaskom u znak Vodenjaka 24./25.g moći ćemo i mi okrenuti novi list na kolektivnom nivou!

Pluton konjunkcija Venera 11.12.21.g, u 17:28h na 25*18 Jarca

Zašto vam sve ovo pišem? Zato da bih vas uvela i da lakše shvatite koliko je bitan tranzitni aspekt koji nam se događa egzaktno u subotu 11.12.21. Upravo se tada Venera i Pluton susreću i spajaju u znaku Jarca. Njihov susret zovemo konjunkcija i inače je aspekt najjačeg intenziteta. Aspekt u kojem se spajaju i prožimaju simbolike dvaju planeta u najjače mogućem intenzitetu, a u bojama simbolike znaka u kojem se susret odvija. Ovo je prvi susret Venere i Plutona u znaku Jarca nakon niza godina ali ne i posljednji. Zbog Venerinog hoda unatrag pa onda ponovno u direktan hod ove dvije dijametralno različite planete po svojim simbolikama spojit će se još dva puta do ožujka sljedeće godine.
venera
Venera je ljubav, djevojka, ljepota, užitak, uživanje, sreća… Pluton je sve duboko potisnuto i zakopano u čovjeku. Čak kroz genetiku. Najdublji strahovi, ljubomore, opsesije, destrukcija, manipulacija, prokletstva….sav duševni bol, patnja pa i škart skupljan i prenošen iz koljena na koljeno. Pluton je i deseta čakra,  predstavlja samo jezgro planete Zemlje.
Venera i Pluton u aspektu donose intenzitet kojega nije moguće ne osjetiti jer to je energija jakog intenziteta. Energija koja donosi ogromnu strast iz koje se može izroditi i posesivnost, bolesna ljubomora, a često i manipulacija kao i nametanje moći u partnerskom odnosu. Venera i Pluton donose fatalnost. Fatalne veze ali i ljubav s „lošim“ momcima bilo da su s one strane zakona ili su samo loši po nas. Ali karizmatično neodoljivi i privlačni. Kada Venera okusi zagrljaj Plutona nikada više nije ista. Sve poslije toga postaje bezlično ili bljutavo.

Venera je u zagrljaju s Plutonom

Venera u zagrljaju s Plutonom poprima njegove karakteristike te ima potrebu povezati se s onim drugim na svim nivoima postojanja i do same srži. Venera u aspektu s Plutonom donosi onu iskonsku muško žensku privlačnost, magnetskog intenziteta, prožetu animalnom strašću. Ako vam se ovaj aspekti uklapa u ostatak horoskopa velika je vjerojatnost da možete upoznati ili „prepoznati“ ovih dana magično privlačnu osobu za vas. Osobu koja će probuditi duboko potisnute strasti u vama!
Moguć je i ulazak u vezu s tom osobom uz međusobno prožimanje na nivou i duše i tijela i na duge staze!!! Budući je Venera u znaku Jarca koji je također, kao i Škorpion, karmički znak i u pred retrogradnoj sjenci, moguć je i povratak nekoga iz prošlosti, nekoga tko je ostavio dubok trag u nama, nekoga tko je utjecao na našu sudbinu. Kako je subota Saturnov dan, a Saturn gospodar Karme u znaku svog vladarstva, energije su zgusnute, a Sudbina i Karma na djelu….
Veneru i Plutona vezujemo i uz novac. Veneru za manji ,a Pluton simbolizira enormno bogatstvo. Tako da je moguće ovih dana doživjeti povećanje prihoda i generalno imati dobru intuiciju vezano uz financije I ulaganja. Također bi mogli dobro proći u bankama ili po pitanju poreza….. Kako god, Venera i Pluton u energiji konjunkcije donose nam novi ciklus po pitanju strastvenih i emotivnih odnosa ali i na financijskom planu. Nakon čega slijedi transformacija a potom i regeneracija, uostalom kao i uvijek kada je Pluton u igri…Pluton je i vulkan i zato bi savjet bio da se duboko, duboko zagledamo u sebe u danima i mjesecima koji su ispred nas i pokušamo osvijestiti što nas je dovelo do takvog intenziteta, saznati što je to toliko duboko ukorijenjeno u nama da nas tjera putem fatalnosti i opsesivnih emocija? Jer ono što zračimo to i privlačimo!

 Kada to shvatimo i osvijestimo tada, poput ptice Fenixa, koju također vezujemo uz Plutona, i mi se možemo iz pepela i preporođeni vinuti u  LJUBAV i OBILJE.

Želiš znati više o astrologiji? 
Pratite nas na Facebooku! 

 

Zara centar
Zara centar
Portal za životno savjetovanje s preko 10 tisuća zadovoljnih korisnika kojima smo pomogli pronaći put do prave ljubavi, sreće, uspješne karijere i samopouzdanja. Koristeći poznate tehnike: tarot, astrologija, rituali i duhovno vodstvo, naš tarot centar je tu kako bismo vas usmjerili u pravom smjeru. Želiš saznati što te čeka? Javite nam se već danas!