Venera u Biku – Ljubav i financije u doba Venerinog tranzita

Zara centar
Zara centar
venera i tranziti
Venera je 28.5. u poslijepodnevnim satima iz znaka svoga izgona iz kardinalnog i vatrenog Ovna prešla u fiksni i zemljani znak Bika. Došla je svojoj kući, u svoj dom u kojemu je vrlo snažna jer osim znaka Vage vladarica je i znaka Bika. Za razliku od Vage u kojoj je sofisticirana i orijentirana na partnerske odnose u Biku Venera naglasak stavlja na čulne i taktilne senzacije.

Što nas očekuje po pitanju ljubavi i financija tijekom Venerinog tranzita znakom Bika do 23.6.2022.

Maznost, uživanja u finoj hrani i udobnosti dominiraju nad svim ostalim! U Biku Venera ostaje do 23.6. kada prelazi u Blizance, a do tada očekuju je brojni izazovi i kontakti sa sporim planetama (što je uvijek znak započinjanja nečega novog ili završetka starog u simbolici planeta s kojima ima kontakt). Osim za ljubav Veneru vežemo i uz novac, nivo radosti, stvari koje volimo i na koji način ih volimo, ukus, stil, hranu, zadovoljstva i diplomatske aktivnosti. Tijekom boravka u svojoj kući Venerini izazovi bit će susret (konjunkcija) s Uranom, potom nailazi na Sjeverni Mjesečev Čvor (koji predstavlja dio Duše kroz želju i put kojim treba ići i uvijek su sudbinska događanja i Božanski upliv u igri kada su aktivirani Čvorovi). Zatim je očekuje ne baš udoban kontakt sa Saturnom u napetoj energiji kvadrata. Naposljetku i kao šlag na torti (Venera) i fenomenalna energija trigona s karizmatičnim Plutonom! Poput fenomenalnih žena (i muškaraca naravno) koji prate i čitaju ovaj tekst, sve će izdržati uzdignute glave i unatoč svemu sva prpošna ući u Blizance. Do tada, prepustite se užicima, finoj hrani, brizi o cvijeću ma prepustite se ljepoti življenja i uživanja u materijalnom svijetu! Pustite brigu na veselje jer i to bi bio moto Venere u Biku!

Što bi gore nabrojane Venerine aktivnosti i kontakti sa sporim planetama mogli donijeti nama u život?

 Venera konjunkcija Uran (dani oko 11.6.)

Sada znate da je Venera stabilna u svojoj kući u znaku Bika, a Uran je ovdje u znaku svoga pada. Kontakt Venere i Urana uvijek donosi iznenadne i nepredviđene situacije kako na polju ljubavi tako i u financijskom dijelu života! Kao i uvijek kada je Uran u igri, želja za slobodom i neovisnošću u ljubavi je prisutna ali i velika nervoza kada su u pitanju razne želje. Kao i svaka konjunkcija sa sporim planetama, tako je slučaj i s ovom, označava i donosi novi ciklus u simbolici planeta koje se susreću i spajaju. Tako bi slobodnima ovaj susret boginje ljubavi i novca s nebeskim alarmom mogao donijeti u život nekoga nekonvencionalnog, otkačenog i drugačijeg s ciljem da ih probudi i dobro prodrma iz učmalosti kako samačkog života tako i iz učmalosti partnerskog odnosa. Takve veze kreću kao grom iz vedrog neba, na prvi pogled. Budu lude i nezaboravne ali s ograničenim vijekom trajanja. Možda zato i kažu da sve što je dobro kratko traje…

Venera konjunkcija Rahu (Sjeverni Mjesečev čvor) -oko 14.6.

Mars i Venera u sekstilu s Neptunom Venera se spaja sa Sjevernim mjesečevim čvorom ili Rahu-om, glavom zmaja, ili bolje rečeno, dijelom duše koji nas vodi putem realizacije njenih želja.  Ovo su vrlo suptilne energije. Govore kako je došao konačan trenutak iscjeljenja nekih starih rana ali i trenutak zauzimanja novog pravca. Venera je u konjunkciji sa SMČ ali i u opoziciji s Južnim mjesečevim čvorom u znaku Škorpiona. Zato pratite tih dana, u najsuptilnijem dijelu sebe, presijecate li konačno energetske niti spram nekog ili nečeg iz prošlosti?! A okrećete novi list ka budućnosti?! Venerama (djevojkama) neka je sretan put u ljubavi i materijalnom statusu, a Mjesec (žene) mogu skinuti zadnji zavoj sa rane jer je zacijelila… I dostojanstveno krenuti put novog, zacrtanog, pravca!

Venera kvadrat rx Saturn (dani oko 18.6.)

Obje planete su u svojim sjedištima, u svojim kućama i tu su jake. Saturn je u znaku Vodenjaka i u retrogradnom hodu. Gdje god se našao Saturn tu dolazi i do zahladnjenja i ograničenja. Mnogi bi ovaj aspekt mogli osjetiti kao nedostatak ljubavi, kao tugu, samoću, nevoljenost, razočaranje ili oskudicu u financijama. venera u zagrljaju plutona donosi ljubav i obilje Ovaj aspekt nosi simboliku i u poslovnoj i zdravstvenoj sferi. Venera i Saturn u kvadratu govore o narušavanju partnerskih odnosa u kojima bi i ego mogao biti povrijeđen. Ali pod ovim tranzitom (naročito ako vam zahvaća karmičke kuće) možete upoznati osobu s većom razlikom u godinama, društvenom i obrazovnom statusu, vjerskom opredjeljenju i prostornoj udaljenosti. Također, zbog Saturnovog retrogradnog kretanja velika je mogućnost ulaska karmičkih ljubavi u život.

Venera trigon rx Pluton (dani oko 21.6.)

Trend intenziteta i pulsirajuće energije nastavlja se energijom trigona između Venere i Plutona. Što reći?!? Bog podzemnog svijeta i boginja ljubavi u energiji koja nosi simboliku najvećeg benefika zodijaka Jupitera!!! Postojeći odnosi intenzivirati će se do same srži. A što je s novim odnosima? S obzirom da je Pluton retrogradan, magnetizirani su davno, davno prije, zapisani u samoj srži duše i dubinama njenih sjećanja…. Tih dana moglo bi iskriti u zraku i svuda oko nas… P.s. Venera u kontaktu s Čvorovima i Plutonom dovodi i do začeća! Sretno!
DOBRO JE ZNATI I OVO O ASTROLOGIJI
Zara centar
Zara centar
Portal za životno savjetovanje s preko 10 tisuća zadovoljnih korisnika kojima smo pomogli pronaći put do prave ljubavi, sreće, uspješne karijere i samopouzdanja. Koristeći poznate tehnike: tarot, astrologija, rituali i duhovno vodstvo, naš tarot centar je tu kako bismo vas usmjerili u pravom smjeru. Želiš saznati što te čeka? Javite nam se već danas!