Venera u Strijelcu – ljubav koja se čini kao avantura

Zara centar
Zara centar
venera u strijelcu,retrogradni merkur, sve o planetima, astrologija

Danas 15. prosinca 2020. Venera se iz fiksnog Škorpiona premješta u promjenjivog i vatrenog Strijelca.
Dok je Venera putovala mračnim i tajanstvenim vodama Škorpiona, susretala se s neobuzdanim intenzitetom. Ovdje je plesala sa svojim tabuima i utonula u neistražene špilje ispunjene tajno skrivenim željama koje postoje samo u sjeni. Astrološki gledano, Škorpion nije najlakše polje za prijeći Veneri, jer je to znak koji stoji nasuprot njenog kućnog znaka Bika. No ipak, Veneri carstvo Škorpiona nije strano, jer su mnogi drevni mitovi govorili o silasku božice u ponor

Venera i planeti

Upoznajte i iskoristite blagu i nevinu Perzefonu, koju je Had oteo i odveo u podzemni svijet, u vedro proljetno jutro dok je brala cvijeće s majkom Demetrom. Ova legenda na posljetku otkriva da je nekoć slatka i nevina Perzefona zapravo postala kraljica podzemlja i Hadova supruga. Iako neki ovaj mit mogu smatrati tragičnom pričom o ukradenom životu, zapravo se radi o iskonskim željama i sudbini djevojke kako bi mogla doživjeti svoj puni potencijal. Ono na što nas ova priča podsjeća je da ne postojimo odvojeno od svoje dualnosti – da je razumijevanje naših želja u sjeni, posebno potrebno u smislu ljubavi i odnosa, jednako važno za naše putovanje kao i razumijevanje naših svjesnih želja za romantikom. Nadamo se da vam se tijekom ovog tranzita otkrila svijest o tome što se skriva ispod površine. Jednom kad osvijestimo nesvjesno, sposobniji smo pretvoriti ovo znanje o sebi u izvor moći. 

Venera u Strijelcu – što nas čeka

Sad kad se Venera uzdiže iz dubine Škorpiona i prelazi u neograničenog Strijelca koji se izražava na van, njezin je modus operandi puno lakši i skloniji širenju. Zodijak je metafora našeg životnog putovanja kroz naš unutarnji svijet i vanjsku stvarnost. Budući da je Venera upravo završila značajnu potragu duboko u sebi, njihalo se sada okreće na drugi kraj. Označen Strijelcem, čiji je luk usmjeren prema središtu naše galaksije. Uzbudljiv i samouvjeren Strijelac nadahnjuje božicu ljubavi i ljepote da podigne njezinu svijest izvan uobičajenog. Sloboda koja dolazi s alkemijom psihe ili osvještavanje nesvjesnog, ono je što potiče Venerin tranzit kroz znak Strijelca. S novim razumijevanjem onoga što postoji duboko u nama, istinsko oslobođenje je sada moguće. 
Tijekom Venerinog boravka u Strijelcu kojim je vladao Jupiter, ona iznad svega cijeni radost, uzbuđenje i slobodu. Ovaj nas tranzit podsjeća da u ljubavi imamo mogućnosti i ne moramo se zadovoljiti ničim manjim od onoga što zaista želimo i čemu težimo. Trenutno smo skloniji ljubavi koja se osjeća poput avanture života. Igrajući igre uma i djelujući posesivno ili kontrolirajuće, naši ljubavnici mogu pobjeći od nas u suprotnom smjeru, jer se Venera u Strijelcu želi osjećati što otvorenije, slobodno, nefiltrirano i neobuzdano. 

\"astrologija

Jeste li slobodni?

Ako ste slobodni i želite nekog u hladnim noćima, ovaj vas tranzit poziva da se razvedrite, ostanete optimistični i preispitate svoju filozofiju ljubavi. Sad je sjajno vrijeme da se vratite na popis svojstava idealnog partnera i hrabro vizualizirate ljubav zbog koje se osjećate ispunjeno. Budući da su pretjerivanje i težnja ka zvijezdama i dalje odlike Strijelca, budite oprezni prema svim novim ljubavnicima koji uđu u vaš život i obećaju vam brda i doline.
Budući da je ovaj Venerin tranzit definiran kroz leću karizmatičnog i bujnog Strijelca, skloniji smo s entuzijazmom iznijeti svoje uzvišene želje i možda ih jednako brzo napustiti. Nosite naočale ružičaste boje ako želite, ali ne zaboravite ih s vremena na vrijeme skinuti kako biste bili sigurni da se njihovi postupci podudaraju s njihovim riječima. Sve što blista nije zlato i ako vam se čini da je previše dobro da bi bilo istinito ili se intuitivno preispitujete, vjerujte svojim unutarnjim glasovima.

Jeste li sigurni da je vaš partner najbolji izbor za vas? Nazovite i saznajte odmah!

Što napraviti sada

Jednom kad se Venera useli u Jarca, stvarnost situacije bit će puno jasnija. Ako ste u vezi, sljedećih nekoliko tjedana prilika je da prijeđete zonu udobnosti u odnosu. Odite na spontani izlet u prirodu, naučite zajedno nešto novo ili na neki način promijenite svoju uobičajenu rutinu. Ako osjećate da je vaša veza zatvorena i neuzbudljiva, ovaj bi tranzit trebao bi vas ipak malo potaknuti na više strasti i poletnosti. 
Budući da Venera vlada i našim osobnim financijama, imajte na umu prekomjerno trošenje. Strijelčeva energija je velikodušna – bez obzira imamo li sredstava ili ne!Iako u duhu darivanja nema ništa loše, pogotovo u ovo blagdansko vrijeme, pripazite da jednom nogom stojite na zemlji kad je novac u pitanju.Venera u Strijelcu će se trenutno osjećati obilno, ali umjerenost je ovdje ključna. Ostanite vezani uz svoju financijsku stvarnost proračunom onoga što realno morate dati. 

Kako maksimalno iskoristiti Venerin utjecaj

Da bismo maksimalno iskoristili ovaj tranzit, potrebno je popustiti stisak i pripazite na širu sliku u smislu ljubavi, romantike i veza. Uključite se u energiju Strijelca kroz vaše intimno partnerstvo.  Postavljajte pitanja koja potiču na filozofsko razmišljanje. Zamišljajte putanju svog ljubavnog života i provjerite možete li odrediti koji grumen mudrosti koji vas oslobađa tereta koji ste nosili. Odaberite ljubav zbog koje se osjećate neograničeno i poštuje vaše neovisne želje. Ako to znači odabrati sebe nad situacijom zbog koje se osjećate maleno, neviđeno ili necijenjeno, znajte da u svojoj odluci imate potporu božice ljubavi.

pratite nas na facebooku

Zara centar
Zara centar
Portal za životno savjetovanje s preko 10 tisuća zadovoljnih korisnika kojima smo pomogli pronaći put do prave ljubavi, sreće, uspješne karijere i samopouzdanja. Koristeći poznate tehnike: tarot, astrologija, rituali i duhovno vodstvo, naš tarot centar je tu kako bismo vas usmjerili u pravom smjeru. Želiš saznati što te čeka? Javite nam se već danas!