Venera u Strijelcu – vrijeme avantura i pretjerivanja ili morala

Zara centar
Zara centar
venera u strijelcu

Venera, zadužena za užitke, lakoću, ljubav i novac mijenja znak te 16.11. u 7:09 h iz mračnih dubina znaka Škorpiona prelazi u same nebeske visine, u znak Strijelca! Ulazi u Jupiterov dom u kojem, kako red nalaže, preuzima Jupiterova pravila ponašanja. Zato su optimizam, veselje, humor, hedonizam, avanture, ljubav prema putovanjima, zabavi, izlascima, sportu, a ponajviše ka slobodi i neovisnosti njene karakteristike! Naravno da su nam svima, u određenim fazama života, sva ta iskustva neophodna kako bi stekli više uvide i formirali svoje sisteme uvjerenja. Pogledajmo zajedno što nam donosi Venera u Strijelcu!

Venera u Strijelcu traži viši smisao u svemu

Venera će u Strijelcu proboraviti do 9.12. i to je vrijeme kada ćemo na kolektivno nesvjesnom i svi mi, zajedno s Venerom, tražiti viši smisao u vezama i partnerstvima, u načinu na koji zarađujemo odnosno kako dolazimo do novca, kako se zabavljamo i relaksiramo…  

Znak Strijelca prikazan je kentaurom Kironom koji odapinje strijelu u nebeske visine, a koji je bio pola čovjek, pola životinja (konj). Za razliku od Kirona ostali kentauri poznati su kao vrlo neobuzdani, kako u iću i piću, isto tako i u svojim seksualnim apetitima. Zato s Venerom u Strijelcu i naša animalna priroda, koja je sastavni dio svih nas, dolazi do izražaja!  

kako planeti utječu na tvoj život

Venera u Strijelcu govori o avanturama i strastvenim ljubavima

Pa tako ova Venera često govori o avanturama ili strastvenoj ljubavi koja osobu izvlači iz već postojeće veze, može ukazati i na avanture muškarca s mlađom djevojkom ali i na svaku vrstu pretjerivanja. No kako je gornja polovica kentaura ljudska i govori o nadilaženju animalnog, a razvoju ljudskog pa i božanskog, tako da s Venerom u Strijelcu religioznost, spiritualnost, filozofija i moral također imaju svoje mjesto.

Iz svega navedenog jasno vam je da ova Venera ne voli ni rutinu ni dosadu, zato u predstojećem periodu budite spremni na avanture ili barem na širinu duha i širenje granica koje može dovesti i do malo pretjerivanja. 

Kako znak i konstelacija Strijelca nosi i mogućnost stradanja od vlastitog oružja – stvari koje sami radimo – ne zaboravite u svemu tome i na iskrenost, najprije prema sebi te ujedno i prema drugima!

Javite nam se s povjerenjem i pogledajmo što vama donosi Venera u Strijelcu i kakve vas avanture očekuju.

DOBRO JE ZNATI I OVO O ASTROLOGIJI
Zara centar
Zara centar
Portal za životno savjetovanje s preko 10 tisuća zadovoljnih korisnika kojima smo pomogli pronaći put do prave ljubavi, sreće, uspješne karijere i samopouzdanja. Koristeći poznate tehnike: tarot, astrologija, rituali i duhovno vodstvo, naš tarot centar je tu kako bismo vas usmjerili u pravom smjeru. Želiš saznati što te čeka? Javite nam se već danas!