Venera u Vagi – sklad u odnosima i velike ljubavi

Zara centar
Zara centar
Venera u vagi

Venera planeta užitka i ljepote 29.9. u 9:50 h mijenja znak i iz znaka svoga pada prelazi u znak svog dnevnog vladara u harmoničnu i estetici sklonu Vagu! Saznajmo što nam sve donosi Venera u Vagi.

Venera u tranzitu kroz svoj dom u Vagi inicira u nama kreativnost, osjećaj za ljepotu i potrebu za skladom i harmonijom u odnosima svih vrsta, a osobito u partnerskim!

Venera u Vagi traži sklad u odnosima

Sklad i ravnoteža su visoko na listi prioriteta za ovu Veneru, a aplikacijski protočni trigonski odnos sa Saturnom u Vodenjaku u danima oko 14.10. i s Marsom u Blizancima oko 18.10 te konjunkcija sa Suncem 22.10. pa čak i opozicija s Jupiterom iz Ovna 1.10. ispunit će joj tu želju, a nama donijeti ulazak u nov(e) odnos(e) i nove ugovore npr. bračne! 

Pravda nikad nije bila važnija

Osim sklada u odnosima, ova Venera u Vagi jako drži i do prava, diplomacije i pravde što je i normalno budući da se i sam Saturn u Venerinom domu u znaku Vage osjeća egzaltirano. Zato se i kaže da je naš partner naša najpravednija presuda jer i Saturn u Vagi je najpravedniji sudac…. 

O Veneri u Vagi možete se informirati na svakom koraku, a ja ću vam sada ispričati nešto što mnogi ne znaju…  

Na prvi pogled svi misle kako Venera u svojoj kući u Vagi uživa, a sukladno tome i mi s njom. Ali, kada Venera tranzitirajući kroz svoj dom stupi na 15* Vage tada zakorači na takozvani “spaljeni put” (via combusta) ili Izidin put. 

kako planeti utječu na tvoj život

Via combusta ili spaljen put

Via combusta, Izidin ili spaljeni put prostire se od 15* Vage do 15* Škorpiona. Ovo je najizazovnijih 30 stupnjeva u Zodijaku. U ovom dijelu Zodijaka u padu su Sunce i Mjesec, a dominiraju, po moći, Saturn, Pluton i Uran.

Dok prolazi Spaljenim putem Venera bi nas mogla podsjećati na veliku, ali i dramatičnu ljubav Izide i Ozirisa, na ljubav koja je i pored najvećih izazova opstala, na onu koja je nadišla čak i samu smrt.

Ljubavnu harmoniju narušavaju ljubomora i spletke

Zašto vam to pričam? Pa zato što bi mnogi mogli doživjeti iskustva slična Izidinom i Ozirisovom! Prolazak Venere spaljenim putem Zodijaka i pod aspektima koji je očekuju na tom putu (kvadrat s Plutonom, konjunkcija sa Suncem najprije na  specifičnom 29* Vage, a odmah potom i u Škorpionu, konjunkcija s Južnim Mjesečevim Čvorom i opozicija s Uranom kada prijeđe u Škorpiona) donose mogućnost da ljubavnu ali i obiteljsku harmoniju naruši ljubomora bliskih ljudi i spletke.

Također gubitak pozicije i posla mogu biti inicirani iz istih motiva što za posljedicu može imati zdravstvene probleme. Moguće su i opasne okolnosti…

No, kao i uvijek, uz ljubav, vjeru u dobro i povjerenje da se sve događa s razlogom, uzdignute glave podržimo Veneru u Vagi na tom zahtjevnom putovanju. Poput Izide ne dopustimo da nas išta slomi već se sjetimo da je pravda ponekad spora ali uvijek dostižna! 

DOBRO JE ZNATI I OVO O ASTROLOGIJI

Zara centar
Zara centar
Portal za životno savjetovanje s preko 10 tisuća zadovoljnih korisnika kojima smo pomogli pronaći put do prave ljubavi, sreće, uspješne karijere i samopouzdanja. Koristeći poznate tehnike: tarot, astrologija, rituali i duhovno vodstvo, naš tarot centar je tu kako bismo vas usmjerili u pravom smjeru. Želiš saznati što te čeka? Javite nam se već danas!