facebook
U potrazi za srećom

Tajna sretnog života

By 21/04/202029 travnja, 2021No Comments
Tajna sretnog života, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Što ako vam kažem da možete dobiti sve što želite, samo traženjem? Zakon privlačnosti je tu i moćan je saveznik- imate moć manifestirati svoje misli i snove i pretvoriti ih u fizičku stvarnost.

Što je zakon privlačnosti?

Ono što dolazi u naš život je ono što smo privukli. Kao i zakon svemira, Zakon privlačnosti ovjekovječen je energijom. Ono što mislimo je ono što privlačimo. Dakle, ako razmišljate pozitivno, u vaš će život ući pozitivne stvari – i to ćete vjerojatnije primijetiti. Ako se fokusirate samo na negativnu stranu života, negativne stvari vam se i događaju. Zapravo je vrlo jednostavno, tražite dobro i dobro ćete dobiti.
Ipak, malo je više u Zakonu privlačnosti od toga. Ne možete jednostavno stajati vani i nebu dati popis svojih zahtjeva. Da biste stvari manifestirali u svom životu, morate promijeniti svoj misaoni proces.
Kad počnemo preusmjeravati negativne misli prema pozitivnijim, vjerujući da se svemir brine za to, tada se događa magija. Iako nije uvijek lako održati pozitivan zamah. Evo nekoliko prečaca koji će vam pomoći da brže očistite svoje želje. Želite saznati tajnu sretnog života? 

Tajna sretnog života, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA4 načina kako koristiti zakon privlačnosti

33 × 3 Manifestacijska metoda

Prva metoda zakon privlačnosti je možda i najjednostavniji način kako od želja napraviti stvarnost. Uzmite u ruku olovku i papir zapišite točno ono što želite 33 puta, ali koristite prezent kako bi izrazili ono što želite. Na primjer, ako želite manifestirati posao, 33 puta napišite “Tako sam sretan i zahvalan za moj novi posao”. Dok pišete, pokušajte vizualizirati posao koji želite i koliko je dobar osjećaj imati ga. Zamišljajte svoj dan – kakav bi on bio? Nemojte se fokusirati na to kako ćete zapravo dobiti posao, vizualizirajte svoj život kao da već imate svoj posao iz snova.
Kad ste 33 puta napisali svoju želju, završite pismo s „Dakle, neka to bude sada. Puno vam hvala na ovom daru. Znam da je to za moje najviše dobro “ i na kraju,  potpišite se.
Nastavite to raditi još dva dana, upoznavajući svako pismo prije nego što počnete. Nakon tri dana, zaboravite. Živite život, vjerujući da dolazi ono što želite. Ovu metodu možete izvesti i po principu 55 × 5, 44 × 4 ili 22 × 2, pa čak i 11 × 1 – što god vama najbolje odgovara. Želite saznati više o ovoj metodi? Kontaktirajte nas! 

Popis za reprodukciju

Ako ste ljubitelj glazbe, popis za reprodukciju može biti izvrstan način da privučete ono što želite. Napravite popis svih pjesama koje vam pružaju osjećaje koje želite doživjeti. Na primjer, ako želite privući novu vezu, napravite popis svih svojih omiljenih ljubavnih pjesama. Ako želite zasnovati obitelj, na popis pjesama stavite sve dječje pjesme i pjesme koje slave obiteljski život. Slušajte svoj popis za reprodukciju svakodnevno. To može biti prva stvar koju ćete raditi ujutro nakon što se probudite, posljednja stvar u danu ili jednostavno tijekom dana dok obavljate razne zadatke.  Usredotočite se na vibracije svake pjesme dok slušate. Dopustite da energija teče kroz vas dok zamišljate kakav bi vam život bio kada bi dobili ono što želite – e to je zakon privlačnosti. 

Mentalne mape

Ako ste vizualni tip, izrada mentalnih mapa savršen je način za očitovanje vašeg života iz snova, zakon privlačnosti, a i odličan način za izbacivanje stresa. Uzmite papir ili plakati te stare časopise ili potražite slike koje opisuju ono što želite. Pronađite slike onoga što želite imati u svom životu, poput kuće iz snova, mjesta koja želite putovati, što god želite. Zatim ih postavite na svoj plakat. Ovdje možete biti kreativni koliko god želite, uz slike crtajte, pišite dodajte svoj kreativni izričaj. Ploču stavite na vidljivo mjesto, pokraj vašeg kreveta ili iznad radnog stola.

Mantre medijacije

Mantre su sjajno pomagalo za manifestaciju jer govorite ono što želite u postojanju. Odlučite se za jednostavnu frazu koja ističe vaše želje. (Niste sigurni odakle započeti? Pomoći ćemo vam smisliti savršenu mantru.) Zatim, deset do dvadeset minuta dnevno, odmah nakon što se probudite i prije spavanja, meditirajte uz pomoć mantre, obavezno govoreći to u sadašnjem vremenu. Očistite svoj um od svega, osim mantre i osjećaja koji dolaze s tim.

Zakon privlačnosti –  Svjeti za manifestiranje

  • Odvojiti se od ishoda. Najveći problem koji ljudi imaju s očitovanjem je taj da su previše fokusirani na ishod. Neki čak odustaju ako se ono što žele ne dogodi odmah. Manifestacija je pad povjerenja sa svemirom. Vjerujte da će se ono što tražite tražiti i nastaviti s vašim životom dok svemir djeluje na njemu. Bi li bio sretan kad bi te netko zamolio da nešto učiniš, a onda bi te stalno gnjavio zbog toga? Naravno da ne – i svemir se to ne sviđa. Zato budite strpljivi.
  •  Upotrijebite jednu prečicu po želji. Sve ove metode možete koristiti za privlačenje onoga što želite, ali nemojte ih koristiti samo za jednu želju. Na primjer, pomoću metode 33 × 3 možete privući više novca i pomoću playliste za manifestacije privucite novog partnera, ali ne koristite istodobno 33 × 3 metodu i mantra meditaciju da biste privukli novi posao.
  • Izraziti zahvalnost.  Ako od nekoga primite poklon, prvo što kažete je “hvala“, zar ne? Ako nešto želite, sjetite se zahvaliti svemiru što vam je pomogao. Pokloniti se u dobrotvorne svrhe, pomoći drugima ili čak napisati pismo svemiru sjajni su načini za izražavanje zahvalnosti. Zapamtite, ponašate se kao da već imate ono što želite, zato unaprijed zahvalite svemiru.

Mi smo mali dio u velikom Svemiru, zapamtite to. Sve ono što ne razumijemo, što nam je nedokučivo i neshvatljivo nije nužno i pogrešno. Možete sebi omogućiti bolji život, ali samo ako zaista vjerujte u to. Drugim riječima, vjerujte u zakon privlačnosti. Naučite zakon privlačnosti koristiti u svakodnevnom životu!

Zapeli ste u kolotečini i ne znate kako se iz nje izvući, ne brinite, niste jedini. Ljudima je ponekad potrebno samo malo usmjeravanja kako bi doživjeli svoj puni potencijal. Javite se i zajedno ćemo pronaći bolje sutra.

Dunja

O autorici:

Tajna sretnog života, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Stručnjakinja sam za ciganski tarot ,bijelu magiju kao i za tehniku rada viskom.
Dar za gledanje u karte naslijedila sam od mame i od malena sam znala da sam posebna. Gledanje u karte je disciplina koja osim znanja zahtjeva jako izoštrenu intuiciju. Karte nam mogu biti vodič i smjernica u svim životnim pitanjima. Mogu Vam pomoći da se riješite nedoumica i sumnji.

Želiš saznati što te čeka? Javi se Dunj već danas!

 

 

 

pratite nas na facebooku