facebook
AlternativaBlogU potrazi za srećom

Kako zakon privlačnosti koristiti u svakodnevnom životu

By 05/04/201927 travnja, 2021No Comments
Kako zakon privlačnosti koristiti u svakodnevnom životu, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Što je zakon privlačnosti?

Zakon privlačnosti može biti shvaćen na način da ono što želimo to i privlačimo. To znači da bez obzira bili mi toga svjesni ili ne, mi smo odgovorni za ono što nam se događa u životu. Bilo pozitivno ili negativno.

Na ono na što imate fokus u životu može imati značajan utjecaj na ono što vam se događa u životu. Ako dane provodite u brzi za budućnost ili u žaljenju za prošlim događajima, primijetiti ćete da vam se u životu događaju većinom negativne stvari. Ali, ako dane provodite tako da na život gledate kao na proces učenja i u negativnom možete vidjeti pozitivno. Tada ćete privlačiti više pozitivnih dešavanja u vaš život.

Prema tome, zakon privlačenja vas ohrabruju da shvatite da vi zaista imate kontrolu nad svojim životom. Samim time i nad svime što se u njemu događa. Jednom kada naučite i počnete primjenjivati jednostavne alate zakona privlačnosti, moći ćete na život gledati pozitivno. Biti optimistični prema onome što vas čeka u budućnosti, a to je sve ključ privlačenja još pozitivnih događanja u vaš život.

Što god želite u životu, što god bili vaši ciljevi u životu i vaši snovi, zakon privlačenja će vas naučiti vrijedne životne lekcije. Pomoću kojih ćete biti svakim danom sve bliže ostvarenju upravo tih snova i želja.

Naučite kako koristiti zakon privlačnosti u svakodnevnom životu

Iako postoji mnogo filozofije iza zakona privlačnosti, možete ga početi koristiti čim shvatite da on funkcionira. Čak i na malim svakodnevnim stvarima u životu. Prema thelawofattraction.com prvo što treba zapamtiti je nužno potrebno biti svjestan svojih misli. Na taj način ćete bolje moći filtrirati negativno od pozitivnog. Moći ćete se boriti protiv negativnih misli kako biste stvorili sretniju i zdraviju sliku sami o sebi pa onda o svijetu. Na taj način ćete moći jasnije vidjeti svoju budućnost i sve što ona donosi – odnosno sve što vi želite da ona donese.

Postoje deseci različitih načina kako uvrstiti znanje zakona privlačnosti u vaš svakodnevni život.. iako ovo sve možda zvuči previše i prezahtjevno, malene promjene svaki dan kroz nekoliko tjedana vježbi, će vas dovesti do krajnjeg cilja i postat će prirodna reakcija koja će biti dio vaše svakodnevice.

Vizualizacija 

Kreativna vizualizacija je temelj korištenja zakona privlačnosti, a meditacija je dio procesa. Na primjer, trebali bi dnevno odvojiti 10 do 15 minuta na razmišljanje o životu kakvog želite imati. Morate njegovati i nadograđivati tu sliku svakim danom sve više i više. To je više od pukog maštanja. Potrebno je te mentalne slike dovesti do realnosti. Budite precizni u onome što želite, što više vremena provodite u razmišljanju o onome što zaista želite, to će biti lakše doći do stvarnih rješenja.  Jedan od glavnih elemenata vizualizacije je pronalazak metode kojoj postižete najbolji fokus na predmet vaše želje. Svatko je od nas različit i pomažu mu različite stvari i različite metode vizualizacije. Netko može govoriti na glas, netko pisati, netko crtati i sl., ali svi imaju isti cilj. Zadržati fokus na onome što žele. Pronađite svoj fokus i svoju metodu vizualizacije i krenite već danas.

Trebate više informacija? obratite se našim stručnim savjetnicama i saznajte sve što vas zanima!

pratite nas na facebooku