facebook
Alternativa

Značenje snova o padanju

By 15/02/202130 ožujka, 2021No Comments
Značenje snova o padanju, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Jeste li ikada sanjali da padate? Bez obzira koji je razlog vašeg pada, ovakvi snovi mogu biti zastrašujući i zbunjujući, a mi smo tu da bi otkrili što se skriva iza snova u padanju.

Značenje snova

U nekim od snova možete padati brzo, dok se borite da dođete do zraka a budite se u trenutku kada trebate udariti o tlo. Drugi pak sanjaju da padaju polako, skoro da lebde, imate osjećaj da se sve odvija usporeno oko vas.

Ove naizgled male razlike mogu razotkriti stvarno značenje vašeg sna. Zbog faktora iznenađenja i straha, ovakvi snovi su na lošem glasu, ma da to nužno ne zaslužuju. Padanje zapravo može biti i dobar znak, sve ovisi kako ste ga sanjali.
Istražimo različita značenja snova o padanju.

Kontrola leta

Ponekad su snovi o padanju smirujući, osjećate se potpuno opušteno bez i jedne brige na svijetu. Osjećate olakšanje dok u zraku gledate svijet ispod sebe. Nerijetko ovakvi snovi počinju tako se bacate s litice svojevoljno, a budite se oslobođeni svih strahova. Značenje ovog sna je da ste se napokon pomirili s onim što vas je dugo mučilo – više nema nepotrebnog stresa u vašem životu. Odbijate negativu koja vas okružuje u svakodnevici i dopustili ste sebi reći: „ Ma boli me briga!“. Fokusirani ste na ono što je zaista bitno. Često u ovakvom snu možete vidjeti nebo ispunjeno slikama sretnih trenutaka u vašem životu.

Zloglasan gubitak kontrole

Ono što najčešće čujemo – sanjati padanje znači manjak kontrole u životu. Odnosi se na one koji prolaze kroz trnovit put u životu, bez naizgled izlaza iz trenutačne situacije. Ako sanjate da ste padali, a iz sna se probudite znojni, uplašeni i zadihani – vrlo vjerojatno nije dobar znak. Padanje je sinonim za gubitak kontrole bez sigurnosti da možete uspjeti u životu sami, bez ičije pomoći.
Iako je vaš san bio strašan, bitno je da se ne povučete u sebe, nego reagirate na mogući problem koji je pred vama. Sada je vrijeme da se potrudite preuzeti kontrolu nad svojim životom. Priznajte sami sebi da neke stvari ne možete sami, da vam treba pomoć i potražite ju. Potražite potporu u okolini bez da dopustite da i u stvarnom životu padnete na dno.

Ovo može biti apel na vaše emocije. Oni koji se često izgube u ljutnji moraju dobro razmisliti je li vrijedno žrtvovati ono što im je u životu bitno zbog trenutka bijesa i naleta agresije. Najbolja obrana je promišljena reakcija. Gubitak kontrole je zastrašujuć, ali razgovarati o tome i priznati da imate problem nije tako teško kao što mislite.

Drži me čvrsto…

Neki snovi padanja mogu ostaviti snažan utisak na nas. Često su to snovi gdje padamo od obitelji, prijatelja, partnera. Slikovito, ljudi često znaju sanjati da ih partner drži za ruku dok vise s litice, dok stisak ruke ne popusti i osoba padne. Ovakvi snovi nas najviše mogu uzdrmati u emotivnom smislu. Zašto? Jer značenja ima mnogo, ovisno o situaciji u kojoj ste se našli. U najboljem slučaju mogu predstavljati strah da ćete nekoga izgubiti tko vam je vrlo blizak. Ovakav tip sna nerijetko sanjaju osobe koje se razvode, a još uvijek su zaljubljeni u bivšeg partnera, osobe koje su nedavno izgubile člana obitelji i sl.

S druge stane, ovakav san može biti upozorenje. Upozorenje da će vas prijatelj /partner izdati. Ovo se odnosi na slučajeve kada vas netko namjerno baci s litice ili namjerno popusti stisak ruke. Ovaj san će vas natjerati da duboko pogledate u prirodu vaših veza. Jeste li u nesretnom braku, u nezdravoj vezi s prijateljem ili rodbinom. Držite li nekoga i ne želite ga pustiti iz svojih sebičnih razloga. Tugujete li zbog gubitka ili shvaćate da više ne volite vašeg partnera…ako odgovorite na ova pitanja iskreno, bit će vam puno jasnije što ste sanjali i što po tom pitanju učiniti.

Snovi o padanju su česti, a značenja ima mnogo. Neki snovi predstavljaju neposrednu sliku onoga kroz što trenutno prolazite u životu. drugi pak dolaze bez nekog posebnog razloga. Snovi se ne mogu tumačiti na jednak način svaki put. Čak i najmanje okolnosti i detalji iz sna mogu u potpunosti promijeniti njegovo značenje.

Bez obzira na to kakav ste san sanjali on vam zasigurno nešto govori. Nesvjesno u mnogim slučajevima može biti teret, a koji ne moramo nositi sami. Možete mi se javiti kako bismo došli do zaključaka što vas muči, što u životu trebate promijenit i kako se nositi sa svojim strahovima. Tu sam za vas. 

Više o nama na Facebooku 

Roza

O autorici:

Značenje snova o padanju, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Tarotom se bavim dugi niz godina, a simbolima, numerologiji i tumačenju snova sam posvetila zadnjih 20 godina života. Vodit ću vas, iscijeliti i dati vam ponovnu nadu u ono izgubljeno. Zajedno ćemo poraditi na rješavanju blokada i privlačenju sreće i prosperiteta u vaš život. Vaši snovi, brojevi i svi simboli zajedno čine poruku koju je potrebno prepoznati, a ja sam tu kako bih bila VAŠA vodilja i dala vam odgovore na pitanja koja sami ne znate i ne možete odgovoriti. Odbacite sumnje i dobit ćete precizne i točne odgovore odmah, javite se!

Želiš saznati što te čeka? Javi se Rozi već danas!