facebook
Tarot

Tarot karte i njihovo značenje: Visoka svećenica, Ljubavnici i Pustinjak

By 18/05/2021No Comments
Tarot karte i njihovo značenje: Visoka svećenica, Ljubavnici i Pustinjak, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Svaka karta u tarotu ima svoje značenje i ulogu. Svaka tarot karta priča svoju priču i obraća se vama, pitaču s pregršt informacija koje su bitne da vas usmjere, da vam se pomogne i razjasni situacija koja vas muči. Svojim slikovitim i opširnim prikazom vaše situacije, tarot karte su najbolji alat za detaljan uvid i analizu.

Kako se tumači tarot

Naravno, ne može ih svatko tumačiti. Za ispravno tumačenje tarota i tarot karata potrebno je iskustvo, znanje, ljubav prema kartama, potreba za pomoći nekome, a prije svega izoštrena, jaka i uvježbana intuicija. Nije lako otvarati tarot, svaka osoba ima svoj problem, svoj karakter i energiju kroz koje može utjecati na otvaranje karata. Zato je izuzetno bitno da je pitač koncentriran, a tumač smiren i otvorenog uma.

povezano: kako tumačiti strašne tarot karte

Tarot majstori imaju karte koje su mu više ili manje drage i to vrijedi za svakog pojedinačno. Iako su sve posebne i svaka se otvori s razlogom, ja sam izabrala svoje tri najdraže karte koje me razvesele svaki put kad se otvore. Pokušat ću vam ih malo približiti i protumačiti značenje svake tarot karte zasebno. Iako se značenje karte može malo promijeniti tokom otvaranja ovisno o drugim kartama i vašem pitanju, u pravilu je značenje baš takvo kakvo je. Moje tri najdraže karte su Visoka svećenica, Ljubavnici i Pustinjak. Pa krenimo…

Tarot karte i njihovo značenje: Visoka svećenica, Ljubavnici i Pustinjak, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

 

Značenje tarot karte – Visoka svećenica

Visoka svećenica-Intuicija. Ova karta vam ukazuje da poslušate svoje duboko Ja, svoj unutarnji glas koji je uvijek u pravu. Svoju dušu. Visoka svećenica vas uči da usmjerite pažnju na odnose i njihov smisao. Ova tarot karta je simbol istine, mudrosti, znanja i ljubavi. Ako vam se ova karta otvara na pitanje o nekom odnosu, to znači da mu se trebate posvetiti svim svojim bićem i dati onu pravu istinitu sebe i duboko zaroniti u samu srž vašeg odnosa. Visoka svećenica je pozitivna, topla, mudra karta koja simbolizira sve ono važno, ono unutarnje na što trebate obratiti pažnju.

 

Značenje tarot karte – Ljubavnici

Ljubavnici-kao što i samo ime karte govori, njeno je značenje ljubav. Zajedništvo, harmonija, bliskost. Ova tarot karta ne mora nužno predstavljati fizički ljubavnički odnos. Ova karta se otvara kad u vašem odnosu postoji snažna povezanost bez obzira na sve što utječe na odnos. Gleda li se karta kroz vas samu, predstavlja unutarnje previranje koje će vas dovesti do sklada i pomirenja sa samom sobom. Spajanje dviju strana vas koje su u konfliktu. Ujedinjenje, spajanje, to simbolizira ova zanimljiva i lijepa karta.

povezano: što vam vaši snovi govore

Značenje karte Pustinjak

Pustinjak-Izolacija. Ova karta predstavlja osobu koju je sve umorilo i koja nema snage. Zato se povlači u osamu gdje traži smisao. Pustinjak se osjeća samim čak i među ljudima, ljubavi se otvara polako, oprezno, nepovjerljivo. Ova karta označava osobu koja mora riješiti neke svoje probleme u miru i tišini, bez ičijeg uplitanja. Pustinjak iz svoje osame izlazi čvrst, spreman za nove životne izazove i za zrelu, postojanu i pravu ljubav.

Otvore li vam se ove tarot karte zajedno, međusobno utječući jedna na drugu, događa se zanimljiva situacija koja vodi nečemu izuzetno značajnom za vas. Transformacija, ljubav, mir. Zanima li vas što za vas predstavljaju ove karte ili želite detaljan uvid u vašu situaciju, slobodno mi se javite, sa strpljenjem i ljubavlju ću vam pomoći i posvetiti se vašem problemu. Vi, ja i tarot karte stvorit ćemo energiju potrebnu za rješenje. Tu sam za vas.

Teodora

O autorici:

Tarot karte i njihovo značenje: Visoka svećenica, Ljubavnici i Pustinjak, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Za sve što radimo postoji dublji smisao i svrha, stoga nema prostora očajavanju zbog stvari koje vam se u životu događaju – život Vam nešto želi poručiti, a ja sam tu kako bih Vam te poruke mogla i prenijeti. Oduvijek sam se izdvajala iz mase zbog svoje empatije i brige za druge ljude, a upravo empatiju i intuiciju smatram svojom najvećom prednošću.
Svojim iskustvom i ljubavlju želim pomoći Vama i pokazati Vam da sve ima svoju svrhu, razlog i cilj. Uz pomoć moje jake intuicije, želje i vjere u bolje sutra, riješit ćemo bilo koji problem. Sve što danas smatrate nepremostivim može biti stvar prošlosti. Samo vjerujte.

Želiš saznati što te čeka? Javi se Teodori već danas!

pratite nas na facebooku