Znakovi prevare – kako otkriti da me partner vara?

Iva
Iva

Znate onaj osjećaj kada se nešto jednostavno ne čini u redu? Sumnja u vama raste, vidite sve više i više znakova, ali to i dalje poričete. Ma ne vara me, voli me, lažete sami sebi dok u vama osjećaj bijesa, ljutnje i tuge raste sve više. Koji su to znakovi prevare?

Svoje osjećaje više ne možete zadržati ispod površine, vrijeme je da nešto napravite, bolna istina je i dalje istina i vi ju zaslužujete. Lakše je poricati nego priznati da je vrlo moguće da ste žrtva izdaje, ali na kraju ćete se morati suočiti s tom strašnom mogućnošću. Kako misliti pozitivno, zanimaju vas ljubavni savjeti i znakovi prevare, kako znati da mu je stalo? Pročitajte ovaj članak. 

Znakovi prevare

 • Vaš ljubavnik gubi seksualni interes za vas.
 • Postaje defanzivan kad ga pitate o ponašanju ili aktivnostima.
 • Vaš partner stalno traži izgovore – preopterećen je, zabrinut, ništa mu ne ide od ruke.
 • Često koristi riječ “prijatelj” ne navodeći ime osobe s kojom je bio.
 • Neugoda zavlada kad zazvoni telefon, a čini sve kako bi mu telefon uvijek bio pri ruci…
 • Kada je stjeran pred kut, postaje okrutan, govori vam gadne stvari, ne želi vas saslušati i prekida razgovor nakon svađe.
 • Vaš partner je na telefonu kasno u noć, telefonira i dopisuje se, uglavnom nakon što odete u krevet.
 • Mobitel vješto od vas skriva i nije mu ugodno kada uzmete njegov telefon u ruke.
 • Na ispisima poziva se mogu naći čudni brojevi.
 • Vaš se partner vraća kući prekasno ili se uopće ne vrati.
 • Gleda u stranu i ne može uspostaviti kontakt očima kad ga izravno pitate o problemu.
 • Veza odjednom postaje previše dobra da bi bila istinita, a radi stvari koje do sada nije radio (češće vas izvodi, donosi cvijeće, nagli izljevi ljubavi, pridaje vam pažnju, govori da vas voli…)
 • Ne daje vam pristup svojem računalu i telefonu.

ljubavni i obiteljski problemi

Muž me vara? Žena me vara? Ljubavni savjeti

Može biti lakše pobjeći od izdaje nego se nositi s njom. Međutim, važno je razumjeti i suočiti se s problemima ako želite da odnos opstane i da sačuvate svoje osobno blagostanje.

Osoba može lako biti zavedena osjećajem uzbuđenja koji dolazi s varanjem i novom osobom, ali iza nevjere može biti ozbiljnije pitanje. Nevjerni partner često ne vara  samo da bi varao nego se ispod površine skrivaju dublji i emocionalni korijeni. U većini slučajeva osobe stvaraju emocionalnu vezu s nekim drugim zato što im nešto fali u sadašnjoj vezi. Prije nego sebe stavite u ulogu žrtve sagledajte što u vašoj vezi nedostaje? Je li moguće da se radi o dubljem problemu?

Nevjera – Zašto me vara?

Iskušenje može biti motivirano izazovom da osvoji željenu osobu. Uskoro će izazov biti gotov, ali problemi tek počinju. Ali što sada, kako dalje, koga će odabrati? Makar ostane s vama, to nije garancija uzornog ponašanja od sada pa na dalje…

Međutim, ako se vaš partner neće moći nositi s odgovornošću i s onim što je napravio, moguće je da će utjehu početi tražiti na drugom mjestu ponovno. Ne izbjegavajte probleme; potražite stručnu pomoć ako je potrebno. 

Potrebno je da oboje radite na vezi – jedna osoba to ne može sama. Morate biti spremni na sve opcije, čak i na razvod braka ili veze, vaše vlastito emocionalno zdravlje ovisi o suočavanju s izdajom i njenim posljedicama.

JESTE LI VI “DRUGA ŽENA”?

Možda ste na drugom kraju spektra i sumnjate da je vaš ljubavnik oženjen ili živi s nekim drugim. Suočavanje s poricanjem i suočavanje s nepoštenošću također je bitno u ovoj situaciji.

ZNAKOVI DA JE VAŠ PARTNER VEĆ U VEZI:

 • Poziv vam je dozvoljen samo u određeno doba dana.
 • Dobivate samo broj mobitela.
 • Vaš partner određuje kada ćete se vidjeti i gdje će to biti.
 • Vaš partner ima “cimera” s kojim se nikada niste upoznali.
 • Ne idete kod njega doma, uvijek su tu izgovori: neuredno je, cimer je doma, idemo radije na večeru…
 • Čini se da vas uvijek zove s posla ili kasno u noć.

prava ljubav

Ako otkrijete da viđate nekoga tko je već u predanom odnosu, razmislite što realno možete očekivati. Nevjera ne kaže uvijek što misli, niti znači ono što kaže. Ako vaš ljubavnik kaže: “Ostavit ću ženu”, vjerovatno je da ta osoba laže. 

Ako vaš ljubavnik optužuje svoju suprugu, govori da je zlobna, bezobrazna, da se ne vole i druge pogrdne stvari, to je njegov način da vas zadrži – nemojte pasti za mamac sve su ovo znakovi prevare.

Kako znati da mu je stalo? Javite nam se s povjerenjem. Otkrit ćemo sve što se skriva ispod površine! 

DOBRO JE ZNATI I OVO O LJUBAVI I VEZAMA

Iva
Iva
Ljubav nije samo riječ, ljubav je apsolutna, neopipljiva i magična stvar koja pokreće naš čitav svijet. Pa zašto onda toliko ljudi nije sretno u ljubavi? Dugo sam o ovome razmišljala, a univerzalan odgovor nemam. Svatko od nas je individua i nemoguće je pomaganje „po špranci“. Tu sam kako bi pomogla svima kojima je pomoć potrebna. Svakome pristupam osobno, pomno slušam što vas muči i dolazim do jedinstvenog rješenja samo za vas! Želiš saznati što te čeka? Javi se Ivi već danas! Javi se Ivi odmah! Javi se Ivi odmah! Javi se Ivi odmah! Javi se Ivi odmah!