misli i duhovnost - zara tarot

Kroz svoje misli i osjećaje generiramo namjere prema kojima želimo iskusiti stvarnost bila ona pozitivna ili negativna. Svijest je moćna malena stvarčica koja nam omogućava da racionalno donosimo svoje odluke i prelazimo iz različitih stvarnosti u treptaju oka. Kako misli pretvoriti u stvarnost? Što je to duhovnost? Pročitajte u tekstu.

Čas možemo biti tužni, ljuti, čas sretni, maštati o boljim danima, vidjeti sebe se 10 godina na nekom egzotičnom otoku s koktelom u ruci i toliko više. Čak i prije nego što odaberete svoj put u životu, odnosno svoju stvarnost, istodobno već postojite u paralelnim stvarnostima u svojim mislima, u svojoj mašti, u svojim željama i očekivanjima.

Duhovnost je nešto što se uči čitav život iz dana u dan. Duhovnost nije nešto što će se pojaviti u trenutku, ali duhovnost nije nešto što može tako lako nestati.

marija, kod 1 zara tarot

MARIJA

Zauzeta

Kod: 1

Nazovi 064 500 555 i upiši 1

Tel: 0,46 €/min, Mob: 0,63 €/min

Tarotom se bavim od svoje 16 godine. Poglavito se oslanjam na moć intuicije, energije anđela i nebeskih vodiča. Pomoću svog dara vidim ono što oplemenjuje vašu dušu, vašu prošlost i budućnost. S najboljom namjerom vam dajem određene smjernice kako pronaći vlastiti mir, kako pronaći srodnu dušu, kako poboljšati vaše financije i to sve napraviti lakšim putem. Bez obzira bili vjernik ili ne, svatko od nas ima anđela čuvara koji je tu za nas u svakome trenutku. On nas čuva od neuspjeha, zlih i okrutnih energija koje su svuda oko nas. Oni su naša vodilja, pitajte ih za pomoć. Životna misija prije svega mi je svoj dar podijeliti s drugima i tome sam posvetila svoj život već 34 godine. Pomaganje ljudima smatram činom oplemenjena duše. Ljubav smatram najvećim blagom na ovome svijetu, upravo zato sam se odlučila posvetiti najviše ljubavi i partnerskim odnosima. Pozitivnom energijom, uz pomoć anđela i nebeskih stvorova mogu izliječiti i najbolnija srca i najkompliciranije odnose. Uz pomoć anđeoske energije iz vjerskog kuta gledanja mogu izraditi vaš sudbinski plan. U sudbinskom planu sagledavamo sve vaše buduće i prošle radnje, a na temelju dobivenoga mogu odrediti smjernice za bolji i kvalitetniji život. Javite mi se s povjerenjem, tu sam za vas uvijek. Vodit ću vas kroz život, baš kao i vaš anđeo čuvar. Tehnike koje koristim: tarot, rituali svijećama, energetsko čišćenje anđeoskom energijom, sudbinski plan

Pogledaj profil

Kako možete postati duhovne osobe

Neprestano stvaramo svoju sljedeću stvarnost i ona je uvijek kopija one u kojoj se trenutno nalazimo. Stoga, dok misli pretvaramo u stvarnost i manifestiramo kako će nam život izgledati, prvo moramo biti sigurni da smo zadovoljni svojom trenutnom stvarnošću.

Pa čak i onda kada smo u potpunosti nesretni, moramo prihvatiti život onakvim kakav trenutno je kako bismo uistinu mogli prijeći tu zadnju stepenicu do željenog cilja.

Kako to učiniti? Kako doživjeti duhovnost, kako misli pretvoriti u stvarnost? Na ova pitanja ću vam rado odgovoriti, al da se transformiramo u duhovne osobe potrebno je proći neke osnove.

Postoje 4 koraka do slobode: osloboditi se negativne energije, prizvati unutarnji mir, zabilježiti želju i ostvarite svoju želju, pa krenimo redom.

1.  Oslobodite se negativne energije

Ako ste zaokupljeni negativnim mislima i ne možete otpustiti stara iskustva, naučiti lekciju i krenuti dalje, ponovite ovu mantru koja će vam pomoći okrenuti se prema ljepoti života:

Prije nego što se očitujem u svojoj sljedećoj stvarnosti, moram se osloboditi svih negativnih energija, frekvencija i osjećaja prenesenih iz prošlih stvarnosti. Shvatio sam da iz ove trenutne stvarnosti moram ukloniti svaki osjećaj srama, krivnje, bijesa, mržnje i sveukupni nedostatak. Moram oprostiti sebi i drugima, odmah! Zahvalan sam na životnim lekcijama naučenim tijekom prethodnih stvarnosti, ali, energetsko sjećanje vezano za ta iskustva više nije potrebno. Dakle, dopuštam to idi, a ja sada kopiram sve što jesam, u svoju sljedeću stvarnost.”

2.  Prizovite unutarnji mir

Neka vam stvarnost koju zaista želite postane jasna. Čineći to, doći ćete do točke kada sasvim spontano počinjete živjeti tu stvarnost. Dobra stvar u stvaranju vaše sljedeće stvarnosti je što ćete za to imati mnogo prilika. Ovo je možda novi način promatranja života,duhovnost je novi način razmišljanja ali rezultati su vrijedni truda. Ponovite ovu mantru:

”Prije nego što se projiciram u svoju sljedeću stvarnost, shvatim da sam u savršenom zdravlju, oslobođen sam boli, stresa i napetosti. Osjećam mir, spokoj i tišinu u sebi. Jedno sam sa sobom i svijetom oko sebe Ja sam ljubav, ja sam jedinstvo. Ja sam oko oluje, neutralan sam, bogat sam i dalje sam zahvalan za sve aspekte svog života. Sad sve što jesam prenosim u svoju sljedeću stvarnost.”

3.  Zabilježite svoju želju

Zapišite svoju glavnu želju i često o njoj razmišljajte; ne zato što sumnjate u svoju sposobnost manifestiranja, već zato što ćete postati svjesni svog svakodnevnog odlučivanja. Svakodnevno se pitajte ”Proturječe li moje odluke mojoj želji?” Čovjek često nije svjestan moći koja se skriva u nama i u našim željama. Riječi imaju težinu i riječi su te koje misli pretvaraju u stvarnost.

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

4.  Ostvarite svoju želju

Kada manifestirate želju u stvarnosti morate biti sustavni i jednakog razmišljanja. Svaka sljedeća stvarnost koja dolazi prije one željene mora biti u skladu s ciljanom stvarnosti i vaša prvotna želja.

Svaka zabuna i / ili sumnja hoće li želja ikad postati stvarnost proturječit će vašoj početnoj želji i smjestiti vas u negativnu stvarnost. Ako upadnete u ovu zamku, nemojte paničariti, u bilo kojem trenutku možete se vratiti na pravi put jednostavnim stvaranjem svoje sljedeće stvarnosti, u skladu s početnom željom.

Međutim, što više upadate u negativnu stvarnost, vjerojatnije će vaša želja ostati nedostižna. Da biste zajamčili da se vaša želja očituje, morate se obvezati na svakodnevno donošenje odluka (stvaranje nove stvarnosti) koje je podržavaju. Što ste bliže životu u mentalitetu ’Nula sumnje’ (”U potpunosti vjerujem da će se moja želja očitovati, neovisno o tome kako i kada”), to su manje šanse da propustite priliku da ispunite svoju želju. Ponovite ovu mantru:

”Prije nego što se stvorim u svojoj sljedećoj stvarnosti, shvatim da mogu manifestirati sve što želim. Sve dok to ne dolazi iz mjesta pohlepe, svemir će u moj život unijeti iskustva koja će ispuniti sve moje želje. Ne pridajem nikakve uvjete kada ispoljavam tu želju i nemam očekivanja kako i kada će se ona manifestirati, znam samo da hoće. Sada kopiram sve što jesam, na moja sljedeća stvarnost”.

Čovjek treba i može živjeti duhovnost i biti u skladu sa sobom. Uz božju ljubav i božju pomoć duhovnost je ostvariva, pa čak i nužna za naš opstanak. Duhovnost nisu samo riječi i djela. Duhovnost nije samo način razmišljanja. Duhovnost nije samo način života, duhovnost je život. Trebate pomoć? Javite se već danas.

Više objava