Astrologija

Astrologija je svima poznata kao pojam, no znate li zapravo što je astrologija? Astrologija vidi ljudski rod ne samo kao dio života na zemlji, nego i bitan dio u Solarnom sistemu. Astrologija prati snažan planetarni utjecaj na ljude koji se određuje datumom i vremenom rođenja svakog pojedinog čovjeka.

Naši astrolozi

sandra, kod 10 zara tarot

SANDRA

Zauzeta

Kod: 10

Svoj dar gledanja u tarot karte, tumačenja snova i čitanja znakova s neba naslijedila sam od voljene prabake. Zbog pouka moćne bijele magičarke na život od rane mladosti gledam drugačije od drugih. Tražiti znakove kraj puta, čitati astrološke karte, vjerovati svojoj intuiciji i živjeti u razumijevanja onog što drugi smatraju čudnim iznimna je čast. Ako želite znati kako sve energije Univerzuma usmjeriti da rade za Vas, kako lakše i bezbolnije prebroditi teško razdoblje života, javite mi se sa punim povjerenjem. Znakovi Univerzuma su svuda oko nas, dopustite da ih zajednički otkrijemo i pravilno usmjerimo vašu energiju i djelovanje. Tehnike koje koristim: tarot, astrologija – sve vrste analiza uz astrologiju pitanja, astrologija ljubavnih odnosa i godišnje prognoze, ciganske karte, psihološki razgovori, tumačenje snova

Pogledaj profil
divna,kod 15 zara tarot

DIVNA

Zauzeta

Kod: 15

Intuitivni empat koji cijeli život aktivno djeluje u spiritualnom svijetu, blisko surađuje s duhovnim vodičima i strastveno želi usmjeriti duše, koje se osjećaju izgubljene, na putu zvanom život. Ovdje smo došli učiti, rasti, podučavati, širiti svjetlo, podizati vibraciju i pomoći drugima. Stoga mi je veliko zadovoljstvo pokazati vam kako da vidite stvari jasnije i da krenete naprijed. Nudim Vam siguran kanal između svjetova kao pozitivan prostor za postizanje mira i čistoće duše. Nudim vam kartu za vaše duhovno putovanje, osvrćem se na prošle živote i na sadašnjost kako bismo zajedno utjecali na budućnost. Astrologijom, numerologijom, usporednim horoskopom i natalnom kartom otkrivam utjecaj i povezanost duša na ljubavnom ili poslovnom planu te koristim tarot za potvrdu i jasnoću. Duša ste Vi, energija koja oživljava tijelo, svjetluca u očima i koja nije došla ovdje bez plana, već je odredila put i programirala ga. Aura štiti od entiteta i nepoželjnih energija što je u normalnim okolnostima dovoljna zaštita, no postoje stanja u kojima je zaštita oslabljena i to je prilika za prodor nepoželjnih entiteta. Dobri ili loši, ne bi smjeli biti u našoj auri i našem okruženju jer kradu energiju, čine nas umornim, bezvoljnim, potiču ovisnosti i imaju veliki utjecaj na teže zdravstvene probleme. Tumačenjem snova, motivacijskim i duhovnim razgovorima proučavam i otkrivam vrstu energije koja se trenutno vrti oko vas te vam je individualnim pristupom i potrebnim svakodnevnim afirmacijama približavam kako biste je upoznali, zahvalili se i uklonili je. Usmjerit ću vas kako da prepoznate znakove i pratite svoj put s osjećajem povjerenja i sigurnosti u sebe, da bez obzira gdje se nalazite, imate osjećaj da je sve u redu i da će tako i u budućnosti biti. Ne dozvolite da strahovi s kojima se ne suočite postanu vaša ograničenja, da vas sutra boli misao da ste mogli, a niste htjeli ili da ste željeli, a niste smjeli. Tehnike koje koristim: astrologija i numerologija ljubavnih i poslovnih odnosa usporednim horoskopom i natalnom kartom, tarot, motivacijski i duhovni razgovori sa svakodnevnim afirmacijama

Pogledaj profil
sanja, kod 4 zara tarot

SANJA

Nedostupna

Kod: 4

Tarotom i astrologijom se bavim više od 20 godina, a svojim klijentima pomažem savjetima, tretmanima i energijom na daljinu te se cijelo vrijeme usavršavam u raznim područjima. Specijalizirana sam za sinastriju, odnosno usporedni horoskop jer smatram da ne postoje loši ljudi. Umjesto toga, smatram da postoje dobre i loše kombinacije među ljudima. Uz pomoć natalne karte dajem savjete za posao, financije, obiteljske odnose i ljubav. Osim toga, uz pomoć viska i mojeg dara dijagnosticiram vaše energetsko stanje. Veselim se spoznaji da sam pomogla nekome riješiti naizgled nerješivu životnu situaciju – tu sam samo za vas, javite se. Tehnike koje koristim su: thoth tarot, astrologija, visak, energija na daljinu

Pogledaj profil
Zara tarot - zoran kod 8

ZORAN

Nedostupan

Kod: 8

Savjetovanje kojim se bavim baziram na sinergiji različitih tehnika gdje, ovisno o situaciji biram one najučinkovitije. Svakom klijentu posvećujem se tragajući za putem rješenja koje će biti dugoročno i stabilno. Tehnike kojima se bavim već više od trideset godina imao sam prilike učiti i prakticirati kod najboljih svjetskih majstora te smatram da je moje sadašnje znanje doseglo izrazito visoku razinu koja mi omogućuje uvide u tumačenja i rješenja svih najraznolikijih problema. Poznavalac sam kristala, poludragog i dragog kamenja i načina na koji oni mogu vratiti balans i sklad u čovjekov život. Pa tako savjetujem kako kristalima riješiti emotivne i zdravstvene probleme. Bioenergija je također jedan od mojih često uspješno korištenih polja koju dajem i jedna je od mojih solucija za uspješno rješavanje stresa različite etiologije. Tehnike kojima se služim dragocjeni su mi alat koji mi pokazuju putokaz, smjer kako i kamo; no, inspiracija i uvjerenost u moć ljubavi kao osnovnog životnog smisla daje mi vječnu inspiraciju i potvrdu da nerješive situacije ne postoje. Tehnike koje koristim su: yotish astrologija, astrologija, ljubavne, poslovne i godišnje prognoze, psihološki razgovori, tarot, numerologija, analiza viskom, Ji Jing, bioenergija, liječenje kristalima

Pogledaj profil
vita kod 16 zara tarot

VITA

Nedostupna

Kod: 16

Svima su nam dane upute u trenutku rođenja kako da se nosimo s ovozemaljskim izazovima. To je naša natalna karta, jedinstvena za svakoga kao otisak prsta. Ona nam je dana da spoznamo tko uistinu jesmo i da nam pomogne kretati se u najboljem smjeru za napredak naše duše. Ponekad nam je potreban netko da nam pripomogne povezati se sa svojim unutarnjim JA, da nam probudi vjeru u bolje sutra. Svojim dugogodišnjim astrološkim znanjem i iskustvom zdušno Vam želim pomoći da pronađete svoju svrhu i postanete najbolja verzija sebe na stazi ovozemaljskog puta. S ljubavlju, ViTa Tehnike koje koristim: astrologija, natalna karta, usporedba partnera, horoskop i Past life Oracle tarot

Pogledaj profil

Moglo bi vas zanimati i ovo o astrologiji

Kako to rade iskusni astrolozi

Iskusni astrolozi i tarot majstori mogu vam uz kombinaciju “astrologija tarot” pokazati dosta ako ne i sve skrivene stvari koje leže ispod površine čovjekove osobine. Usporedbom natalne karte u kombinaciji s tarot kartama, astrologija će vam štošta zanimljivog otkriti o drugima, ali i o vama samima.

Kakve nam odgovore može dati astrologija

Astrologija nam može dati mnoge odgovore: o nama, našem karakteru, našem životu, našim vezama i odnosima. Sve se to vrlo lako može otkriti uz pomoć astrologije. Veze između planeta, njihov položaj i stupanj u vrijeme našega rođenja, te njihov položaj u odnosu na mjesto rođenja, u astrologiji nam daju doista jasnu sliku o našemu životu.

Koja je uloga planeta u astrologiji

Na temelju interpretacije uloga i položaja planeta u astrologiji i njihovih kvaliteta, zodijačkih znakova i pripadajućih kuća, te astroloških veza, astrologija može dati potpunu i jasnu sliku o čovjeku i njegovom potencijalu koja se bazira na natalnom horoskopu. Zbog toga volimo često sagledati natalne karte čovjeka i kako se one podudaraju.

Zanima vas položaj planetarnih tijela u trenutku vašeg rođenja i koje sve poruke možete pronaći uz pomoć astrologije? Izradite besplatnu natalnu kartu na našoj stranici. Ako imate problema s njezinom interpretacijom, iskusni astrolozi su tu za vas svakoga dana te će vam rado pomoći.

Kako astrologija gleda na ljudski rod

Planeti se u astrologiji shvaćaju kao bazni alati koji nas pokreću i čine upravo onime što jesmo danas. Samim time, planeti imaju snažan utjecaj na tijek života čovjeka i same biti svakoga od nas.

Što sve možemo saznati iz astrologije

Moć planeta dolazi u raznim oblicima koji ovise o zodijaku i našoj poziciju u njemu te o načinu na koji smo povezani s njima a upravo to je astrologija. Prema tome, putem astrologije možemo saznati mnogo toga o sebi. Veze između planeta, njihov položaj i stupanj u vrijeme i u odnosu na mjesto rođenja daju nam doista jasnu sliku o raznim sferama u našemu životu.

Nazovite naš tarot centar još danas! Čekaju vas najbolji tarot majstori koji vam žele pomoći. Iskreno, točno i diskretno ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja. Tu smo za vas, provjerite zašto smo omiljeni Tarot centar.

Ako vas zanimaju astrološke prognoze za određeni period i vaš život, savjeti i upute kako savladati izazove i nositi se s teškom vremenima, ljubavna kompatibilnost ili kako izgleda budućnost odnosa, možete nam se javiti s punim povjerenjem.

Astrologija, mjesečev, uzlazni znak i više

Sigurno znate svoj sunčev znak (to je tipičan odgovor na pitanje “Što si po horoskopu?”) Ali astrologija je puno više od vašeg sunčevog znaka. Kako bi naučili o vašim drugim znakovima, astrolozi će morati znati više od vašeg rođendana…Astrologija je tu da vam da odgovore na pitanja, kako to postižemo?

Da bi napisali najdublji mogući horoskop, natalnu kartu ili sinastriju, astrolozima treba nekoliko podataka: datum, vrijeme i mjesto vašeg rođenja. 

Određivanje vremena i predikcije

Kad astrologija ima ove podatke ima kompletni viziju vas ko osobe. Možemo odrediti vaš sunčev znak i prvu astrološku kuću, a zatim slijediti i ostale znakove i planete kako bismo mogli odrediti svaku kuću i na taj način utvrditi koje vrste problema mogu u bilo kojem trenutku utjecati na vas. 

Gledajući položaj planeta, možemo proučiti aspekte vašeg natala i utvrditi da li ćete imati izazovan dan, mjesec, godinu ili se aspekti slažu u vašu korist.

Uz pomoć astrologije na jednom mjestu možemo odrediti u kojem smjeru ide vaš život, koji ljudi su vam višak, u kojem trenutku možete očekivati nešto i odgovoriti na gotovo svako pitanje.

Što astrologija poručuje planetarnim aspektima

Detaljna teorija planetarnih aspekata je prilično složena, ali ukratko, kada postoji veza formirana između planeta koji su određenim stupnjem povezani u horoskop, njih je astrologija nazvala “aspektima”.

Kad planeti zauzimaju isti stupanj različitih znakova na karti, oni imaju vezu koja se naziva harmoničnom ili izazovnom.

Glavni aspekti koji se obično spominju je “konjunkcija”, koja je na nula stupnjeva i smatra se najjačom mješavinom dviju energija što je astrologija odredila. Zatim, “opozicija”, koja je na 180 stupnjeva i koja se smatra vrlo izazovnim aspektom.

Nakon toga, „kvadrat“, koji je na 90 stupnjeva i velikim dijelom predstavlja sukobljene energije; i posljedni je “trigon”, koji je na 120 stupnjeva, što je laka i korisna veza.

Utječe li isti aspekt jednako na sve horoskopske znakove

Kada je astrologija u pitanju, ništa ne utječe na dvije osobe na sasvim isti način. Planetarni aspekti imaju različite efekte općenito i dok ih primjenjujemo na sunčeve znakove ljudi, aspekti utječu na svaki znak različito.

Na primjer, u aspektu Sunčevog planeta je i Mars. Mars je planet pokreta i odlučnosti, a kvadratni aspekt označava poteškoće u ovom području, tako da općenito ljudi s ovim aspektom u natalu mogu imati problema s drugima.

Tako da je astrologija poslala poruku u njihovom životu da bi mogli biti suočeni s izazovima. Samim time trebali bi biti spremni na prepreke i suočavanje s njima kako bi dobili ono što želite.

Astrološka prognoza i astrološka karta je močan alat

Dakle, astrologiju možemo koristiti kao alat za razne odgovore. Utječe li jedan aspekt na prirodno snažnog Ovna drugačije od introvertiranog i osjetljivog Raka? Jednom riječju – apsolutno! Za rogatog Ovna nešto znači mnogo manje  frustracija nego za Raka jer je prevladavanje prepreka prirodnije za Ovna nego za emotivca poput Raka.

Astrologija je ezoterijska grana koja je izuzetno zanimljiva, informativna i duboka. Ono što je astrologija odlučila poručiti trebali bi čuti svi. Da li je astrologija namijenjena i potrebna svakome?

Astrološki pogled na svijet

Valja napomenuti kako postoje mnoge grane astrologije, a neke od najpopularnijih su horarna astrologija, astrologija duše, sinastrija i usporedna astrologija.

Uz horarnu astrologiju možemo dobiti brze odgovore na pitanja. Fokusira se na vrijeme postavljanje pitanja kako to i samo ime nalaže. Astrološka grana sinastrije daje odgovor na pitanja ljubavi i kompatibilnosti, dok se astrologija duše fokusira na prošle živote.

Ono što možemo sa sigurnošću tvrditi da je astrologija bitna vodilja kroz život i bitna odrednica za sudbinu. Uz astrologiju možete doći do najskrivenijih odgovora o vašem karakteru i tijeku života i samim time bolje upoznati sebe i stvoriti viziju života kakvog želite.

Pronađite svog astrologa i krenite prema odgovorima, način na koji se mogu promijeniti pogledi na svijet su čudesni.

Astrologija nam može dati mnoge odgovore: o nama, našem karakteru, našem životu, našim vezama i odnosima. Veze između planeta, njihov položaj i stupanj u vrijeme našega rođenja, te njihov položaj u odnosu na mjesto rođenja daju nam doista jasnu sliku o našemu životu.

Na temelju interpretacije uloga planeta i njihovih kvaliteta, zodijačkih znakova i pripadajućih kuća, te njihove veze, astrologija može dati potpunu i jasnu sliku o čovjeku i njegovom potencijalu koja se bazira na natalnom horoskopu.

dina zara tarot

ĐINA

Slobodna

Kod: 17

Moje ime je Đina, astrologinja sam s visokom dozom empatije kojoj je glavni fokus pomoći ljudima bolje razumjeti sebe i svoje odnose. S ciljem da svima približim istinu, odgovorit ću vam na svako pitanje iskreno i lako razumljivo. Želja mi je svakog nakon razgovora podići, osvijestiti i potaknuti na razmišljanje da svaka naša akcija uzrokuje reakciju. S ciljem da zajedno dođemo do svih željenih odgovora i rješenja problemskih situacija, javite mi se s povjerenjem i krenite u upoznavanje nove dimenzije sebe! Tehnike koje koristim: astrologija, natalna karta, sinastrija, ljubavni horoskop

Pogledaj profil
sandra, kod 10 zara tarot

SANDRA

Zauzeta

Kod: 10

Svoj dar gledanja u tarot karte, tumačenja snova i čitanja znakova s neba naslijedila sam od voljene prabake. Zbog pouka moćne bijele magičarke na život od rane mladosti gledam drugačije od drugih. Tražiti znakove kraj puta, čitati astrološke karte, vjerovati svojoj intuiciji i živjeti u razumijevanja onog što drugi smatraju čudnim iznimna je čast. Ako želite znati kako sve energije Univerzuma usmjeriti da rade za Vas, kako lakše i bezbolnije prebroditi teško razdoblje života, javite mi se sa punim povjerenjem. Znakovi Univerzuma su svuda oko nas, dopustite da ih zajednički otkrijemo i pravilno usmjerimo vašu energiju i djelovanje. Tehnike koje koristim: tarot, astrologija – sve vrste analiza uz astrologiju pitanja, astrologija ljubavnih odnosa i godišnje prognoze, ciganske karte, psihološki razgovori, tumačenje snova

Pogledaj profil
divna,kod 15 zara tarot

DIVNA

Zauzeta

Kod: 15

Intuitivni empat koji cijeli život aktivno djeluje u spiritualnom svijetu, blisko surađuje s duhovnim vodičima i strastveno želi usmjeriti duše, koje se osjećaju izgubljene, na putu zvanom život. Ovdje smo došli učiti, rasti, podučavati, širiti svjetlo, podizati vibraciju i pomoći drugima. Stoga mi je veliko zadovoljstvo pokazati vam kako da vidite stvari jasnije i da krenete naprijed. Nudim Vam siguran kanal između svjetova kao pozitivan prostor za postizanje mira i čistoće duše. Nudim vam kartu za vaše duhovno putovanje, osvrćem se na prošle živote i na sadašnjost kako bismo zajedno utjecali na budućnost. Astrologijom, numerologijom, usporednim horoskopom i natalnom kartom otkrivam utjecaj i povezanost duša na ljubavnom ili poslovnom planu te koristim tarot za potvrdu i jasnoću. Duša ste Vi, energija koja oživljava tijelo, svjetluca u očima i koja nije došla ovdje bez plana, već je odredila put i programirala ga. Aura štiti od entiteta i nepoželjnih energija što je u normalnim okolnostima dovoljna zaštita, no postoje stanja u kojima je zaštita oslabljena i to je prilika za prodor nepoželjnih entiteta. Dobri ili loši, ne bi smjeli biti u našoj auri i našem okruženju jer kradu energiju, čine nas umornim, bezvoljnim, potiču ovisnosti i imaju veliki utjecaj na teže zdravstvene probleme. Tumačenjem snova, motivacijskim i duhovnim razgovorima proučavam i otkrivam vrstu energije koja se trenutno vrti oko vas te vam je individualnim pristupom i potrebnim svakodnevnim afirmacijama približavam kako biste je upoznali, zahvalili se i uklonili je. Usmjerit ću vas kako da prepoznate znakove i pratite svoj put s osjećajem povjerenja i sigurnosti u sebe, da bez obzira gdje se nalazite, imate osjećaj da je sve u redu i da će tako i u budućnosti biti. Ne dozvolite da strahovi s kojima se ne suočite postanu vaša ograničenja, da vas sutra boli misao da ste mogli, a niste htjeli ili da ste željeli, a niste smjeli. Tehnike koje koristim: astrologija i numerologija ljubavnih i poslovnih odnosa usporednim horoskopom i natalnom kartom, tarot, motivacijski i duhovni razgovori sa svakodnevnim afirmacijama

Pogledaj profil
sanja, kod 4 zara tarot

SANJA

Nedostupna

Kod: 4

Tarotom i astrologijom se bavim više od 20 godina, a svojim klijentima pomažem savjetima, tretmanima i energijom na daljinu te se cijelo vrijeme usavršavam u raznim područjima. Specijalizirana sam za sinastriju, odnosno usporedni horoskop jer smatram da ne postoje loši ljudi. Umjesto toga, smatram da postoje dobre i loše kombinacije među ljudima. Uz pomoć natalne karte dajem savjete za posao, financije, obiteljske odnose i ljubav. Osim toga, uz pomoć viska i mojeg dara dijagnosticiram vaše energetsko stanje. Veselim se spoznaji da sam pomogla nekome riješiti naizgled nerješivu životnu situaciju – tu sam samo za vas, javite se. Tehnike koje koristim su: thoth tarot, astrologija, visak, energija na daljinu

Pogledaj profil
Zara tarot - zoran kod 8

ZORAN

Nedostupan

Kod: 8

Savjetovanje kojim se bavim baziram na sinergiji različitih tehnika gdje, ovisno o situaciji biram one najučinkovitije. Svakom klijentu posvećujem se tragajući za putem rješenja koje će biti dugoročno i stabilno. Tehnike kojima se bavim već više od trideset godina imao sam prilike učiti i prakticirati kod najboljih svjetskih majstora te smatram da je moje sadašnje znanje doseglo izrazito visoku razinu koja mi omogućuje uvide u tumačenja i rješenja svih najraznolikijih problema. Poznavalac sam kristala, poludragog i dragog kamenja i načina na koji oni mogu vratiti balans i sklad u čovjekov život. Pa tako savjetujem kako kristalima riješiti emotivne i zdravstvene probleme. Bioenergija je također jedan od mojih često uspješno korištenih polja koju dajem i jedna je od mojih solucija za uspješno rješavanje stresa različite etiologije. Tehnike kojima se služim dragocjeni su mi alat koji mi pokazuju putokaz, smjer kako i kamo; no, inspiracija i uvjerenost u moć ljubavi kao osnovnog životnog smisla daje mi vječnu inspiraciju i potvrdu da nerješive situacije ne postoje. Tehnike koje koristim su: yotish astrologija, astrologija, ljubavne, poslovne i godišnje prognoze, psihološki razgovori, tarot, numerologija, analiza viskom, Ji Jing, bioenergija, liječenje kristalima

Pogledaj profil
vita kod 16 zara tarot

VITA

Nedostupna

Kod: 16

Svima su nam dane upute u trenutku rođenja kako da se nosimo s ovozemaljskim izazovima. To je naša natalna karta, jedinstvena za svakoga kao otisak prsta. Ona nam je dana da spoznamo tko uistinu jesmo i da nam pomogne kretati se u najboljem smjeru za napredak naše duše. Ponekad nam je potreban netko da nam pripomogne povezati se sa svojim unutarnjim JA, da nam probudi vjeru u bolje sutra. Svojim dugogodišnjim astrološkim znanjem i iskustvom zdušno Vam želim pomoći da pronađete svoju svrhu i postanete najbolja verzija sebe na stazi ovozemaljskog puta. S ljubavlju, ViTa Tehnike koje koristim: astrologija, natalna karta, usporedba partnera, horoskop i Past life Oracle tarot

Pogledaj profil