Pun Mjesec - ZARA TAROT

Gromoviti” Plutonom obojen Pun Mjesec u Jarcu 21.07.2024 u 12:17 sati – početak kraja ciklusa, start ili samo pucanje duše na tisuću dijelova jer ljubav je emocija vezana uz korijene, nastavak loze i tradiciju, a novac pokreće svijet, rađa poslove, egzistenciju, stvara uspone i pozicije, a opet kupuje li ljubav i sreću?

Vreli su dani, Majka priroda se buni, bori, lomimo se i mi na dijelove. Pokušavamo stvoriti neku cjelinu od sebe i svog života, završiti neki ciklus, oformiti plan i krenuti dalje jer nakon vatre uvijek dolazi pepeo. Imamo samo dva izbora: uzdignuti se poput Fenixa i početi novi životni krug još gordije i jači kao priroda kad na pepeo i pročišćenu zemlju padne kiša i sve bude bogatije i jače ili ostati u zamci ega i pustiti da postanemo i ostanemo samo pustoš.

sandra, kod 10 zara tarot

SANDRA

Zauzeta

Kod: 10

Svoj dar gledanja u tarot karte, tumačenja snova i čitanja znakova s neba naslijedila sam od voljene prabake. Zbog pouka moćne bijele magičarke na život od rane mladosti gledam drugačije od drugih. Tražiti znakove kraj puta, čitati astrološke karte, vjerovati svojoj intuiciji i živjeti u razumijevanja onog što drugi smatraju čudnim iznimna je čast. Ako želite znati kako sve energije Univerzuma usmjeriti da rade za Vas, kako lakše i bezbolnije prebroditi teško razdoblje života, javite mi se sa punim povjerenjem. Znakovi Univerzuma su svuda oko nas, dopustite da ih zajednički otkrijemo i pravilno usmjerimo vašu energiju i djelovanje. Tehnike koje koristim: tarot, astrologija – sve vrste analiza uz astrologiju pitanja, astrologija ljubavnih odnosa i godišnje prognoze, ciganske karte, psihološki razgovori, tumačenje snova

Pogledaj profil

Ovo je drugi pun Mjesec u istom znaku – što ste to počeli i mislite da završavate, a ustvari je samo prva stepenica k uspjehu ovime oformljena? Nije nikakav dupli Mjesec jer to ne postoji – samo smo prošli jedno lunarno putovanje od 28.5 i dobili priliku da zbog natala ove punine iskoristimo ideje, poteze i sve što smo početkom mjeseca srpnja postavili u ideju počnemo konkretno koristiti i vidjeti da smo ušli u novu dionicu velikog puta zvanog život.

Ima li mjesta romantici u ovim danima?

Noćas mi se piše o nekoj ljubavnoj priči jer Venera je na svom plesnom podiju u Lavu tek izašla iz opozicije sa Plutonom u retro hodu iz Vodenjaka i susrela se s JMČ-om ili tijelom bez glave i oživjela na tren svoju prošlost s njim, no jesu li se ljubili ovaj put? Ne, vidjela ga je, dobila vijest o njemu, njegov hladan i ciničan samodopadan pozdrav, moguće i samo Ignor – jer on sad ima važnijeg posla …oh kakva je to pljuska za ovu vatrenu kraljicu.

Isplakala je ona milijun suza i da ne brinete – to nije vidio nitko jer ujutro je već ustala, nabacila šminku, obukla najljepšu haljinu  i osmijehom od milijun dolara popravila krunu te ponosno prodefilirala putem svog života u ono što joj je jako dobro poznato i u čemu nalazi utjehu svaki put kad ju Pluton povrijedi – osvajanje svijeta novaca. ”Ako nemam ljubav, onda ću imati slavu, poziciju, novac…”

Duša joj je poput ovog plutonski obojenog Mjeseca u boli, u ustima okus osvete, srce je uvjerila da je novac isto ljubav i vjerujte jaču i uporniju osobu u postizanju svojih ciljeva, u stvaranju pozicije i zarađivanju novaca nema nema od ove Lavovske Venere koja je trenutno zbog razočaranja u ljubavi u svom Algol/Lilith điru jer sad u ovom vremenu uz ove tranzite taj netko posjeduje snagu da pokori svijet.

E to je taj pun Mjesec na 29.09 stupnja Jarca koji hladan poput kamena ovaj put ruši i zadnje snove o romantici i uvjerava ovu Veneru da je i ljubav prema novcu isto ljubav. Pa ljubav je ljubav, zar ne? A u tri lepe …Vjerujte nikad mi nije bilo teže objektivno napisati tekst, kad moja Venera na kraljevskom stupnju ovaj put starija, nakon tisuću padova, ustajanja i poravnavanja krune vrišti i u meni da je novac važan i karijera i moć i slava, probati vrh i dno i tako više puta, a je l’ vrijedilo? Nemojte me slušat, samo čitajte tekst i ovaj put prosudite sami što je važno za vas.

Novac je novac i nitko ga kao energija Jarca i ove Algol, Pluton, Lilith aflikovane lavovske Venere  ne zna toliko stvoriti. Savršen spoj je ovo fokusa, osvete i prkosa i tko odabere put novca i karijere sigurno neće ostati na dnu, ni na nekom osrednjem mjestu ovdje je i sam vrh premalo ali duša je u Hadu ostala ovaj put. Dakle svi koji ste čekali priliku da zaradite, zasjednete na svoju poziciju, izvolite -uprite, iskoristite energiju koja vam je data sad i zgrabite sve što vam se ponudi i usudite se tražiti i uzeti i ono što ste do sad mislili da vam je nedostižno!

Venera je ljubav ali i novac -ona samo voli ili stvara novac! I ne brinite  i u kolovozu imate trezveni i beskompromisni pun Mjesec u Vodenjaku – dakle dva dobra mjeseca da svoje poslovne i novčane snove počnete i uspijete ostvariti. Iskoristite ih dobro jer već rujan svojom puninom u Ribama sa prvim kišama donosi i prvo hlađenje ega i osvetničkog pohoda i shvaćanje da je novac potreban ali da je ljubav ona koja stvara život! Vi grabite stepenicama svojih snova o uspjehu i zaradite sve što se da i zapamtite ovo je ženska osvetnička, ponosna energija -muškarci su ovdje samo izvršioci, na njihovu žalost nisu nosioci ideje o osvajanju “svijeta”.

Da vidimo natal ove druge srpanjske Punine Univerzumom dane da stvarate novac i uspjeh

Asc natala je na 14.59 Vage čija je vladarica gorda, prkosna i puna energije Venera u Lavu u kući posla i uspjeha (10 kuća). Venera u Lavu je ljubav, strast, kraljica drame, glavna zvijezda svoje pozornice ali kako još uvijek oslijepljena sjajem svog dispozitora Sunca sa 29-og stupnja Raka koji je romantikom joj smotao koncept obećavajući brda i doline, obitelj i dom, povrijeđena ignorom svog Plutona u retro hodu koji ovaj put nema čast ni toliko časti da joj kao uvijek da barem malo životne iskre uz sekstil s Lilith iz Vage (svetica ili ponosna grješnica) odbijena kao ona koja daje ljubav postaje beskrupulozna osvajačica pozicije jer nova se kruna neće sama od sebe kupiti – mora ju sama zaraditi.

Ova Venera nije romantična ona je sad kad je ostala bez ljubavi odabrala da bude zlato jer ovaj put osrednjednost nije dozvoljena ni kao opcija! Shvatili ste da je ovo Pun Mjesec totalno neke pomiješane muško-ženske energije gdje žena ustaje i brine sama o sebi, muškarci poput ovog Plutona gledaju svoja posla -pa nemojmo se iznenaditi kad baš ženski rod ovih dana bude agresivan i arogatan i kad traženjem svojih prava izazove svađu i kaos!

Vrh kuće uspjeha je u Raku čiji vladar Mjesec je ovaj put pun i uz to totalno pod utjecajem ovog Plutona. Nije on skroman ni nježan on je samo energija moći i novca na 29.09 Jarca i  ni sam ne zna je l’ izlazi ili ulazi u pakao zbog pakta koji je sklopio sa vladarom tame ali zna da će uspjeti. Ne zanimaju ga više šarene laži i obećanja Neptuna s 29-og stupnja Ribe koji tu obećava da je sve to bilo zbog dužnosti i u ime brige za druge. Pun Mjesec je ovaj put samo opaljen opozicijom sa Suncem (os Jarac/Rak) i tjeraju ga energije koje su puno jače od njega. znate da Mjesec čista i iskonska emocija nema ništa zajedničkog s hladnim, proračunatim energijama u koje se upustio.

Venera i retro Pluton iz ove priče vladari su ASC, kuće novca, posla i transformacije, seksa bez ljubavi i tuđeg novca pa vam je nadam se jasno zašto sve ovo se vrti oko njih. Dakle svi koji imate nešto od natalnih planeta na kraju znaka ili na prvih 4 stupnja slobodno se usudite biti hrabri i bez srama uzeti sve za što vam se pruži prilika u poslovno-materijalnom svijetu jer tu će i najmanji trud biti najkasnije sa srpnjem iduće godine itekako nagrađen -pa evo sretno!

Mars i Uran su još uvijek u dane ove Punine u energiji svog vatrenog (boks-meča) susreta na Algolu u Biku u kući transformacije (8. kuća) ovog natala i zbog trigona na ovaj Mjesec 0 Pluton, sekstila sa Suncem u i Merkurom u Lavu, istina o njihovom ratu, miru, dogovorima poput stihije, udarne vijesti izlazi na svim portalima. Kakve će prirode biti vijest? Ovaj put sasvim nebitno bila dobra ili loša jer nakon njihovog cjelotjednog druženja (15.7-20.7) ionako će tektonske promjene promijeniti život većine ljudi u gotovo svim poljima života pa vrijedi samo ono, znat ćemo, čitat ćemo a ,’ko preživi pričat će.

Vrijeme i Majka priroda su dobro uhvatili ovaj nebeski ritam i bune se na najjače pokazujući svoju moć, o politici nećemo ovdje zaključite sami što bi dva jaka vladara cijeli tjedan u dogovaranju uz mirenje trećeg koji samo želi moć pod cijenu duše mogli da smisle i da su ovdje samo korjenite promjene nakon svega neizbježna posljedica.

Algol zvijezda osvetnica ili obezglavljena vladarica u sjeni na čijem se tronu sve odigrava iz sjene vuče konce i zbog svog dispozitora Venere u Lavu iz ove priče za nas male ljude ispod svoda Univerzuma savjet je samo da izbjegavajte svađe, pazite u prometu, držite jezik za zubima jer sve će se svaka riječ sigurno upotrijebiti za ili protiv vas. Kad Merkur kao riječ bilo izgovorena ili pisana ovaj put ima ogromnu težinu i jednako lomi planine ali i pametno upotrijebljena pokreće uspjeh života.

Traži se hrabost ali i pravednost

Skinite nogu s pedale i vozite pametno, razum je ovdje sad u ovoj vrućini jedino što nas vodi dobrim putem i čuva od ozljeda (a baš će njega u ovim danima biti najmanje). Radite, trošite energiju konstruktivno i čuvajte svoje srce od prevelikih stresova, a svi koji volite kažite sad ili šutite zauvijek, kasno je kad vidite “svog nekog” kako ulazi u zagrljaj nekom drugom jer čekanje mu/njoj više nije imalo smisla. 

Hrabrost i akcija se traži na svim poljima pogotovo na polju zarade, moja molba je samo razlikovati diktaturu i nasilje od borbe za pravednu nagradu za svoj trud.

Jupiter i retro Saturn u ovom natalu nekako padaju u drugi plan iako za sve one željne ljubavi nose bivše neostvarene, nikad prežaljene ljubavi  ponovno u život i samo o Veneri i njenoj samovolji ovisi hoće li pasti u njihov zagrljaju ponovno i opet zbog prisustva JMČ-a ili krećemo dalje visoko uzdignute glave! Ovo su i vruće ljetne noći ispunjene sexom, koktelima, burne i sirove jer romantika je ovdje izgubila nad strašću i željom za samodokazivanjem. Pozivala bih na razum -al ovdje to nema smisla pa samo da vam poželim da se nauživate!

Kako god bilo, jedno je sigurno, dosadno nam neće biti. Tekst je dug, karta natala o kom pišem užasno moćna i dinamična i želite li vidjeti kako cijeli ovaj raskalašeni maturalac pada u vaš natal i koje promjene nosi otvorite svoje natale, okrenite broj i idemo zajedno otkriti što vam slijedi!

Voli vas i čeka vaša Sandra!

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Zašto nas puni Mjesec čini emocionalnim 

Ako počnemo obraćati pažnju na naše glavne životne prekretnice – prekide, nove poslove, brakove, rođenje djece – pojavljuje se obrazac. Osobito u danima punog Mjeseca kada se događaju neki od najemotivnijih i najdramatičnijih događaja u našem životu.

Promjene i transformacije u našem životu izravno su u korelaciji s mjesečevim ciklusom i onim što se događa iznad nas, na što ne možemo utjecati. Ali zašto nas pun Mjesec toliko intenzivno pogađa? Pogledajmo dublje što čini puni Mjesec tako moćnim.

Očigledno i jednostavno: Mjesec vlada našim emocijama, a kad je pun Mjesec, djeluje u maksimalnom kapacitetu. Naš je sektor osjećaja prekoračen, a naši okidači i osjetljivosti su pojačani.

Mjesečevo svjetlo može osvijetliti našu tamnu stranu

Ako razmislite, to ima smisla: Naše tijelo se sastoji od 50 do 70 % vode, a Mjesec ima magnetsku silu nad plimom… Zar je toliko teško povjerovati da Mjesec osim na prirodu utječe i na čovjeka i pomiče energiju u nama?

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Pun Mjesec u mjesečevom ciklusu je onda kada je nebo najviše osvijetljeno. Ta je kozmička svjetlost u središtu pažnje. Označava područja koja nismo mogli vidjeti ili koje smo jednostavno previdjeli.

Svjetlost punog Mjeseca također može osvijetliti našu ”tamnu” stranu. Rad s našom tamnijom stranom nevjerojatno je naporan, bolan i energetski iscrpljujući. Nismo u stanju iskoračiti iz sjene pod svjetlošću punog Mjeseca. Ponašanja, misli, osjećaji i obrasci koje bismo željeli odgurnuti od sebe duboko u dubinu, vezani su za površinu. Pokrenuti smo lagano i osjetljiviji općenito.

A što je s mojim osjećajima u noćima punog Mjeseca…

Kad je pun Mjesec, nalazi se na točno suprotnoj strani zemlje od Sunca. Sunce, koje predstavlja naše vanjsko ja i osobnost i Mjesec, koji vlada nad našim emocionalnim stanjem, u izrazitom su kontrastu. Te dvije suprotstavljene energije mogu potaknuti dramu.

Duboki i snažni osjećaji nisu jedini utjecaji koje bi mogao imati pun Mjesec.  U ovom ciklusu Mjesec bi vrlo lako mogao imati i fizičke utjecaje. Budući da ova faza Mjeseca teži  stvaranju energije, mnogi ljudi nisu u stanju spavati tijekom ciklusa. Ova pojava poglavito je naglašena ako se pun Mjesec pojavi u vašem zodijačkom znaku.

Puni Mjesec – pozitivne strane 

Jedna od mnogih beskrajnih raskoši punog Mjeseca je da on označava razdoblje natjecanja i kraj ciklusa. Pun Mjesec je savršeno vrijeme za otpuštanje kočnica i mijenjanje načina ponašanja i obrasce koji vam više ne služe za dobro.

Kada je Pun Mjesec vrijeme je da se oprostite i da zaboravite na one koji su vas povrijedili. Pod tim mjesečevim zracima možete jednostavno transformirati sebe i svoj stav.
Još jedna kvaliteta naše omiljene mjesečne astrološke afere? Stvaranje energije. Ljudi opisuju osjećaj ljutnje, a pojavljuje se pozitivna energija i nadahnuća.
Sveukupno gledano, pun Mjeseca služi mnoštvu temeljnih potreba za sve ljude: sposobnost suočavanja, oslobađanja, razmišljanja, osjećaja, kretanja, nove početke i izgradnja novog života.

Pun Mjesec i energija

Energiju Punog Mjeseca možemo koristiti na destruktivan, kaotičan, pozitivan ili inspirativan način. Sve je u potpunosti u našim rukama. Pazite o čemu razmišljate u noći Punog Mjeseca, moglo bi se ostvariti! Sve postaje snažnije na pun Mjesec.

Neki mogu biti posebno nadahnuti energijom kada je pun Mjesec dok ju neki ne podnose baš najbolje. Ako smo u harmoniji sami sa sobom, pun Mjesec će nam donijeti mnogo pozitivnih vibracija jer njegovo djelovanje upravo ovisi o našoj unutarnjoj energiji.

Dakle, pun Mjesec sa sobom nosi ogromnu količinu energije i zato morate biti u mirnom stanju. U suprotnom, to kod vas neće proizvesti pozitivan efekt.

Više objava