mladi mjesec zara tarot

Mladi Mjesec događa se 18.06.2023. sa zenitom u 06:37 ujutro na 26° 43′ stupnja Blizanaca. Saznajmo što nam donosi ovaj Mlađak, a zajedno s njim i najduži dan u godini!

Došao si! 

čekala sam te… tu sam, tu si! 

Hoćeš li biti uz mene, 

hoćemo li zajedno na put kroz život 

ili ovaj put ja odlazim da ti se kao i uvijek vratim? 

Znaš li da sad razumijem tvoje riječi:

„Dan je uvijek predug za one koji čekaju, a noć prekratka za one koji se vole“

…Ali što ako ovaj put odemo zauvijek oboje? 

Hoće li nas svitanje zore vratit ikad više jedno drugome u zagrljaj? 

Ako ostanemo zauvijek neće li ovaj san o ljubavi postati prestvaran i izgubiti čar. 

Ah… te vječne dvojbe zaljubljenih duša…

Mladi Mjesec u Blizancima je tajnovit

Dobrodošli u susret najdužem danu u godini, 20.lipanj, ljetni solsticij najavljen uz Mladi Mjesec obojen Neptunom čiji je glavni izazov shvatiti je li stvarno dan predug, naše naočale previše zamućene ili je ipak samo noć prekratratka.

sandra, kod 10 zara tarot

SANDRA

Zauzeta

Kod: 10

Svoj dar gledanja u tarot karte, tumačenja snova i čitanja znakova s neba naslijedila sam od voljene prabake. Zbog pouka moćne bijele magičarke na život od rane mladosti gledam drugačije od drugih. Tražiti znakove kraj puta, čitati astrološke karte, vjerovati svojoj intuiciji i živjeti u razumijevanja onog što drugi smatraju čudnim iznimna je čast. Ako želite znati kako sve energije Univerzuma usmjeriti da rade za Vas, kako lakše i bezbolnije prebroditi teško razdoblje života, javite mi se sa punim povjerenjem. Znakovi Univerzuma su svuda oko nas, dopustite da ih zajednički otkrijemo i pravilno usmjerimo vašu energiju i djelovanje. Tehnike koje koristim: tarot, astrologija – sve vrste analiza uz astrologiju pitanja, astrologija ljubavnih odnosa i godišnje prognoze, ciganske karte, psihološki razgovori, tumačenje snova

Pogledaj profil

Nakon punog  Supermjeseca Jagode 4. lipnja u Strijelcu, gdje smo 4 dana unutar te punine mogli vidjeti koliko Strijelac može pretjerivati s oduševljenjem (sjetite se vremenskih prilika ili bolje rečeno neprilika), a Blizanac usporedno s njim biti nepredvidljiv te brzo mijenjati palanove i tijekova događaja, evo nam tik pred ljetni solsticij i jednog razigranog mladog Mjeseca u istim tim pljeska i publike željnim Blizancima.

Oni su Merkur trgovac, lažljivac, govornik, borac za pravdu i iskrenost i sve što sami odaberu biti jer oni mogu biti sve samo promjene masku! Upamtite tu glavnu karakteristiku i imajte na umu da nikad ne znate s kojim od njih dvoje pričate.

Ovaj Mlađak u natalu svog zenita pada u 12 kuću – kuću tajni i neodlučnosti, svega onoga što stavljamo pod tepih, pa uz Blizance kao dualni znak (svjesno i podsvjesno) u kojima je ovaj zagrljaj – moramo biti spremni da je ono što nam je prikazano često jako daleko od istine i da neke stvari mogu ali i ne moraju ispasti onako kako mi želimo i kako smo do sada gledali na njih.

Istovremeno ovo je i mogućnost s obzirom na položaj mladog Mjeseca da nakon dugo vremena otkrijete neku laž ili istinu kao i zadatak da ju uredite i ispravite u skladu sa pripadajućom kućom u natalu. Ostati pribran, jasnih ciljeva, ne žuriti i slušati ono svoje ja, onaj mali glasić koji toliko često zanemarujemo ovaj je put najbitnija lekcija.

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Povoljno je vrijeme za nove odluke

Mladi je Mjesec uvijek i prilika da iza sebe ostavimo staro, razriješimo neki karmički grč ali i prilika za donošenjem novih odluka. Ovaj put zbog utjecaja Saturna koji je tek krenuo retrogradno, Plutona R koji sve ovo boji osjećajem “ovo je sudbina” i Neptuna koji tako lijepo sa 27 stupnja Riba stavlja na sve ovo veo tek nastale maglice i kvari nam bistrinu pogleda, ne vratiti se u stari zagrljaj, ne oprostiti neoprostivo i ne povjerovati u slatke laži bit će vrlo jak izazov. 

Riječi ovih dana znače mnogo

Merkur kao dispozitor ovog poljupca je u svom sjedištu pa riječ bila pisana, slušana ili izgovorena ima velik značaj u ovim danima i važno je da imate na umu da ovaj put postoji šansa da je sve puno više uljepšano nego inače. Slušajte, ali mislite svojom glavom i usudite se iskoristiti ovaj Mlađak u svoju korist. 

Budete spremni za poljubac Venere i Marsa u Lavu koji nam dolazi iza Lunacije i nosi one dobro znane usne ponovno u naš život. Venera iza tog poljupca ide u retro hod i u Lavu teško uz sve ovo da će itko ostati sam! Jer ona u ljubav vjeruje i od nje i za nju živi, a sve ovo je samo uvertira!

ljubavni tarot savjeti! zara tarot

Vjerujte u ljubav, u dobro u ljudima ali zadržite se u stvarnosti ovih dana tijekom suncostaja. Ne zaboravite da je ovo samo jedna od Mjesečevih mijena i da nakon solsticija svaki dan bude par minuta kraći, noć duža i da do ravnodnevnice java i snovi moraju biti u ravnoteži. Sretno putovanje kroz otkrivenje istine i voli vas vaša Sandra!

Više objava