Natalna karta

U trenutku Vašega rođenja planeti su na nebu ispisali priču vašeg života. Što god radili i kakve god životne odluke donosili, njihov ishod ovisit će o onome što je zapisano na nebu i što je sudbinom predodređeno.

Ne postoji točniji prikaz života od natalne karte budući da nju nije moguće promijeniti, niti zavarati.

natalna karta - zara tarot

Izradi svoju natalnu kartu

Ime

Datum rođenja
Točno vrijeme rođenja

Mjesto rođenja

UTC time offset:

Tip: Make sure the UTC time offset is correct. If it's wrong, you can change it.

Uvjerite se da smo tarot centar kojeg se isplati nazvati! Javite se našim stručnim astrolozima

Svi su u potrazi za sretnijim životom, a s pravim vodstvom odgovore je moguće lako pronaći. Astrolozi tarot centra Zara su tu za vas. Izaberite svog savjetnika izradite svoju natalnu kartu i krenite na put boljeg i kvalitetnijeg života već danas!

Nazovi odmah!

064 500 555

Natalna karta i usporedba partnera

Položaj planeta moguće je provjeriti pomoću natalne karte koja u astrologiji predstavlja svojevrstan osobni zapis, odnosno rodni list vašeg života koji pruža jedinstvene informacije o vama i vašem životu, kao i osjećajima, energiji i reakcijama na sve što vam se događa.

Kvaliteta svake veze se najbolje može odrediti izradom i detaljnom usporedbom natalne karte obje osobe.

Iskusni astrolozi mogu dati odgovore na pitanja koja muče sve, a posebno one u vezama koje su komplicirane. Imajte na umu da je natalna karta kao otisak dlana, slika osobe, ona nosi određen energetski potencijal.

Ovim putem se sigurno, efikasno, točno i precizno može vidjeti hoće li veza potrajati, hoće li završiti brakom, razvodom ili prekidom pa čak ima li smisla ulaziti u odnos s nekime.

Također, natalna karta vam vrlo lako može dati uvid u to koji je partner nježniji, koji je privrženiji, koji se više trudi pa čak i koji više voli.

Što vam sve otkrivaju natalne karte

Naravno natalnu kartu ne morate koristiti isključivo kako biste usporedili odnos vas i druge osobe. Natalna karta je poput vašeg osobnog vodiča, vašeg putokaza.

Dat će vam odgovore poput, jeste li na pravome putu u životu, što vas očekuje i koje životne pouke ste trebali naučiti iz prošlih događaja.

Natalna karta će vam pomoći bolje shvatiti kakva ste osoba i čemu težite, a cijeli vaš život staviti u perspektivu.

Pogledajte što sve možete otkriti uz pomoć natalne karte!

Imate pitanja u vezi natalne karte? Javite se astrolozima!

sandra, kod 10 zara tarot

SANDRA

Zauzeta

Kod: 10

Svoj dar gledanja u tarot karte, tumačenja snova i čitanja znakova s neba naslijedila sam od voljene prabake. Zbog pouka moćne bijele magičarke na život od rane mladosti gledam drugačije od drugih. Tražiti znakove kraj puta, čitati astrološke karte, vjerovati svojoj intuiciji i živjeti u razumijevanja onog što drugi smatraju čudnim iznimna je čast. Ako želite znati kako sve energije Univerzuma usmjeriti da rade za Vas, kako lakše i bezbolnije prebroditi teško razdoblje života, javite mi se sa punim povjerenjem. Znakovi Univerzuma su svuda oko nas, dopustite da ih zajednički otkrijemo i pravilno usmjerimo vašu energiju i djelovanje. Tehnike koje koristim: tarot, astrologija – sve vrste analiza uz astrologiju pitanja, astrologija ljubavnih odnosa i godišnje prognoze, ciganske karte, psihološki razgovori, tumačenje snova

Pogledaj profil
Zara tarot - zoran kod 8

ZORAN

Nedostupan

Kod: 8

Savjetovanje kojim se bavim baziram na sinergiji različitih tehnika gdje, ovisno o situaciji biram one najučinkovitije. Svakom klijentu posvećujem se tragajući za putem rješenja koje će biti dugoročno i stabilno. Tehnike kojima se bavim već više od trideset godina imao sam prilike učiti i prakticirati kod najboljih svjetskih majstora te smatram da je moje sadašnje znanje doseglo izrazito visoku razinu koja mi omogućuje uvide u tumačenja i rješenja svih najraznolikijih problema. Poznavalac sam kristala, poludragog i dragog kamenja i načina na koji oni mogu vratiti balans i sklad u čovjekov život. Pa tako savjetujem kako kristalima riješiti emotivne i zdravstvene probleme. Bioenergija je također jedan od mojih često uspješno korištenih polja koju dajem i jedna je od mojih solucija za uspješno rješavanje stresa različite etiologije. Tehnike kojima se služim dragocjeni su mi alat koji mi pokazuju putokaz, smjer kako i kamo; no, inspiracija i uvjerenost u moć ljubavi kao osnovnog životnog smisla daje mi vječnu inspiraciju i potvrdu da nerješive situacije ne postoje. Tehnike koje koristim su: yotish astrologija, astrologija, ljubavne, poslovne i godišnje prognoze, psihološki razgovori, tarot, numerologija, analiza viskom, Ji Jing, bioenergija, liječenje kristalima

Pogledaj profil
divna,kod 15 zara tarot

DIVNA

Nedostupna

Kod: 15

Intuitivni empat koji cijeli život aktivno djeluje u spiritualnom svijetu, blisko surađuje s duhovnim vodičima i strastveno želi usmjeriti duše, koje se osjećaju izgubljene, na putu zvanom život. Ovdje smo došli učiti, rasti, podučavati, širiti svjetlo, podizati vibraciju i pomoći drugima. Stoga mi je veliko zadovoljstvo pokazati vam kako da vidite stvari jasnije i da krenete naprijed. Nudim Vam siguran kanal između svjetova kao pozitivan prostor za postizanje mira i čistoće duše. Nudim vam kartu za vaše duhovno putovanje, osvrćem se na prošle živote i na sadašnjost kako bismo zajedno utjecali na budućnost. Astrologijom, numerologijom, usporednim horoskopom i natalnom kartom otkrivam utjecaj i povezanost duša na ljubavnom ili poslovnom planu te koristim tarot za potvrdu i jasnoću. Duša ste Vi, energija koja oživljava tijelo, svjetluca u očima i koja nije došla ovdje bez plana, već je odredila put i programirala ga. Aura štiti od entiteta i nepoželjnih energija što je u normalnim okolnostima dovoljna zaštita, no postoje stanja u kojima je zaštita oslabljena i to je prilika za prodor nepoželjnih entiteta. Dobri ili loši, ne bi smjeli biti u našoj auri i našem okruženju jer kradu energiju, čine nas umornim, bezvoljnim, potiču ovisnosti i imaju veliki utjecaj na teže zdravstvene probleme. Tumačenjem snova, motivacijskim i duhovnim razgovorima proučavam i otkrivam vrstu energije koja se trenutno vrti oko vas te vam je individualnim pristupom i potrebnim svakodnevnim afirmacijama približavam kako biste je upoznali, zahvalili se i uklonili je. Usmjerit ću vas kako da prepoznate znakove i pratite svoj put s osjećajem povjerenja i sigurnosti u sebe, da bez obzira gdje se nalazite, imate osjećaj da je sve u redu i da će tako i u budućnosti biti. Ne dozvolite da strahovi s kojima se ne suočite postanu vaša ograničenja, da vas sutra boli misao da ste mogli, a niste htjeli ili da ste željeli, a niste smjeli. Tehnike koje koristim: astrologija i numerologija ljubavnih i poslovnih odnosa usporednim horoskopom i natalnom kartom, tarot, motivacijski i duhovni razgovori sa svakodnevnim afirmacijama

Pogledaj profil
vita kod 16 zara tarot

VITA

Nedostupna

Kod: 16

Svima su nam dane upute u trenutku rođenja kako da se nosimo s ovozemaljskim izazovima. To je naša natalna karta, jedinstvena za svakoga kao otisak prsta. Ona nam je dana da spoznamo tko uistinu jesmo i da nam pomogne kretati se u najboljem smjeru za napredak naše duše. Ponekad nam je potreban netko da nam pripomogne povezati se sa svojim unutarnjim JA, da nam probudi vjeru u bolje sutra. Svojim dugogodišnjim astrološkim znanjem i iskustvom zdušno Vam želim pomoći da pronađete svoju svrhu i postanete najbolja verzija sebe na stazi ovozemaljskog puta. S ljubavlju, ViTa Tehnike koje koristim: astrologija, natalna karta, usporedba partnera, horoskop i Past life Oracle tarot

Pogledaj profil

1. Vaše unutarnje i vanjsko ja

Kad netko pita što si po horoskopu, pitaju zapravo koji je vaš sunčev znak. Sunce se smatra najznačajnijim obilježjem vaše natalne karte. Sunčev znak i kuća pokazuju svijetu vitalnost, kreativnost, pa čak i rad.

Vaš rastući znak i vaš ascendent na natalnoj karti – dok sunce simbolizira vaše suštinsko jastvo, ascendent predstavlja dio koji ostatak svijeta ne vidi – vašu sijenu.

2. Natalna karta je test emocija

Vaš mjesečev znak i Mjesec na vašem grafikonu

Tajanstveni i stalno mijenjajući Mjesec vlada vašim emocijama, potrebama i vašom intuicijom. Mjesečev položaj i aspekti pomažu vam da shvatite što vam treba od drugih i zbog čega se osjećate sigurno, podržano i zaštićeno. 

3. Natalna karta će vam otkriti intelekt

Merkur je planet vaših mentalnih procesa. Mjesto Merkura u vašoj natalnoj karti daje uvid u način vašeg uma – kako razmišljate, učite i primate i širite informacije. Isto tako, otkriva kako komunicirate s drugima.

4. Kako volite

Venera otkriva kako se odnosite prema drugima i vaš jedinstveni način doživljavanja ljubavi. Razumijevanje vašeg znaka Venere pomoći će da shvatite koje vrste međuljudskih odnosa su vam potrebne da biste bili sretni i ispunjeni. 

5. Način na koji živite život

Mars u vašoj karti predstavlja vašu neovisnu i aktivnu stranu – kako pristupate životu izvan vaših osobnih odnosa. 

Mars je poznat kao “planet akcije” i predstavlja način na koji se postavljate prema poslu i sportovima ili aktivnostima koje imate u svakodnevnom životu…

6. Natalna karta će pokazati vaše snage

Jupiter tradicionalno predstavlja sreću i uspjeh. Gledanje Jupitera u vašoj natalnoj karti dobar je način da istražite svoje snage i shvatite u kakvom biste radu uživali. Najviša je točka na vašoj ljestvici koja predstavlja vaše ambicije i karijeru.

7. Natalna karta pokazuje vaše izazove

Saturn se smatra „teškim“ utjecajem, pokazuje sve lekcije i izazovi s kojima se morate suočiti da biste postigli uspjeh. 

Sjeverni čvor Mjeseca pokazuje zdraviji i uravnoteženiji smjer za suočavanje sa stresom. Upotreba ovog uvida pomaže vam da se oslobodite starih nezdravih navika i prihvate novi način suočavanja s problemima.

Izradite svoju natalnu kartu

Natalna karta je tu da otkrijte što vas čini posebnim i jedinstvenim! Popunite obrazac i pročitajte što piše u vašoj natalnoj karti. Otkrijte iznenađujuće načine na koje planeti utječu na vas sve od prvog dana kada ste se rodili.

Natalna karta je dostupna za izradu na našoj stranici. Iznenadili biste se što možete saznati sami o sebi, a i o statusu vaše veze uz pomoć natalne karte.

Natalna karta je tu da otkrijte što vas čini posebnim i jedinstvenim! Popunite obrazac i pročitajte što piše u vašoj natalnoj karti. Otkrijte iznenađujuće načine na koje planeti utječu na vas sve od prvog dana kada ste se rodili.

Natalna karta je dostupna za izradu na našoj stranici. Iznenadili biste se što možete saznati sami o sebi, a i o statusu vaše veze uz pomoć natalne karte.

Saznaj više o natalnoj karti