Natalna karta kao moćan alat za otkrivanje sudbine u ljubavi

Od novaca i uspjeha se preživljava, od ljubavi se živi. Novcem kupujemo stvari, a samo ljubav ispunjava prazninu kad su noći preduge… Preživljavati ili živjeti? Što vi birate?

Dolazi li mi konačno netko u život? Kada mi konačno dolazi ljubav? Moje vrijeme za vezu, brak, suživot, ljubavnika…? Pitanja su koja svakodnevno svi astrolozi više puta čuju i na koja po vašoj natalnoj karti traže odgovore. Slažem se s kritičarima koji već nakon ove rečenice frkću nosom i misle – a novac, posao, zdravlje? Iako važne stvari, stavljaju se uvijek po strani jer vjerujte bez ljubavi svijet stoji, novac je moć ali prazna, kuća bez ljubavi je zgrada, a zdravlje strada kad nismo voljeni.

sandra, kod 10 zara tarot

SANDRA

Nedostupna

Kod: 10

Svoj dar gledanja u tarot karte, tumačenja snova i čitanja znakova s neba naslijedila sam od voljene prabake. Zbog pouka moćne bijele magičarke na život od rane mladosti gledam drugačije od drugih. Tražiti znakove kraj puta, čitati astrološke karte, vjerovati svojoj intuiciji i živjeti u razumijevanja onog što drugi smatraju čudnim iznimna je čast. Ako želite znati kako sve energije Univerzuma usmjeriti da rade za Vas, kako lakše i bezbolnije prebroditi teško razdoblje života, javite mi se sa punim povjerenjem. Znakovi Univerzuma su svuda oko nas, dopustite da ih zajednički otkrijemo i pravilno usmjerimo vašu energiju i djelovanje. Tehnike koje koristim: tarot, astrologija – sve vrste analiza uz astrologiju pitanja, astrologija ljubavnih odnosa i godišnje prognoze, ciganske karte, psihološki razgovori, tumačenje snova

Pogledaj profil

Što sve otkriva Natalna karta

Sve počinje naravno od naše natalne karte koja je ustvari smrznuta slika neba u trenutku prvog udaha bebe i ona je naš glavni pokazatelj scenarija za film zvan „Život”. Znači trenutak prvog udaha bebe daje najtočnije prognoze jer imamo pravu sliku te osobe pred sobom. Sve ostalo što često varira i do 10 minuta (rodni list najčešće pokazuje vrijeme kad je babica pogledala na sat nakon što je beba sigurna da ide majci u naručje i ta višeminutna razlika daje različit raspored kuća, kao i stupanj Asc. te vam se neke prognoze savjetnika vremenski ne poklapaju. (npr. nešto je bilo ranije ili par mjeseci kasnije nego što je to prognozirano).
Ovo naglašavam jer želim da se ne ljutite kad dobijete par potpitanja koja su nam potrebna da točku podznaka pomjerimo i dobijemo čim točnije vrijeme vašeg rođenja usput dok pričamo!

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Kako u natalnoj karti vidjeti hoće li netko voljeti i biti voljen i na koji način?

E sad, traženje ljubavi u natalnoj karti počinje uvijek od karte pitača – koja se pregleda posebno i te se gleda potencijal za ljubav, brak, avanture, sex, sklonosti i općenito što za klijenta znači ljubav uopće.
Sunčev znak i njegov vladar te smještaj istog u kuću, pa i stupanj na kojem je govori o našem egu o onome što prikazujemo na van i što želimo da drugi vjeruju o nama. Podznak, njegov vladar i smještaj istoga je ono što nas definira i kakvi jesmo ustvari.

  • Za ljubav – prve mladenačke ljubavi ili barem nagovještaj ljubavi u Natalu na taj način gledamo 5.kuću i sve o njoj. Znači vladara i u koju je kuću otišao te kakve odnose ima s ostalim planetima natalne postavke i tek onda tražite progresije koji aktivirajući to nešto dovode ljubav u naš život.
  • Brak je uvijek 7. kuća! Tu se krije odgovor hoćemo li imati jedan ili više brakova, stupamo li u brak rano ili kasno, ostajemo li u braku ili se rastajemo i tu gledamo sve od vrha 7. kuće do vladara i njegovog položaja i naravno tko se sve od natalnih planeta smjestio u nju i kakve odnose ima s ostalima.
  • Ljubavnike gledamo kroz 3., 5. i 12. kuću ali i često kroz 11. (kombinacijom 3. i 11. kuće s vladarima 5. ili 7. dobivamo današnje internet veze i veze na daljinu)

Tek kad to sve definiramo iz natalne karte ide se na prelazak tranzitnih planeta preko natalnih pa traženje aktivacije 3.,5. ,7.,11. , ali i 12. kuće (kuća tajnih ljubavi ) i uz primjenu prediktivnih metoda npr. direkcije, progresije, solar – evo nam ljubavnog dijela životnog plana neke osobe. Na isti način se pogleda karta potencijalnog ili postojećeg partnera i tek onda se ide u stvaranje sinastrija i karte odnosa koje dobivamo metodama spajanja dvaju Natala.

Sunce i Mars u ženskoj karti uvijek su muškarci kakve lovimo i kakve dobivamo (samo da znate zašto nam treba toliko vremena da prestanemo birati stalno partnere s istim karakteristikama i shvatimo da i neki drugi planet može biti dobar partner). Venera i Mjesec u muškoj karti su žene koje privlače pitača i kakve bira.

Uvijek treba gledati širu sliku

Komplicirano? Vjerujte nije! Ustvari je predivno, a u rukama neke tete poput mene vidi se vaše ljubavno ponašanje u cijelosti kroz život! Kombinacijom svega po malo (imamo po nekoliko metoda usporedno otvoreno na ekranu) za vaš natal gledam aktivaciju svega navedenog nekim planetom koji za vaš natal znači dolazak ljubavi. Odnosno za vaše kuće ljubavi i za vaše vladare kuće ljubavi i tad vam kažem evo tu sad očekujte tog nekog tko vam bude ljubavna kazna, nagrada ili lekcija – sve ostalo su priče za malu djecu!

Vaša Natalna karta je vaš potencijal i nema veze sa svim Djevicama, Ribama ili nekim trećim, to imajte na umu kad čitate horoskope! I nikad se ne izdvaja baš nikad samo jedan aspekt, jedan planet, jedna kuća!
Tranziti Sunca, Venere, Marsa donose avanture, spojeve, susrete i sex, ali bez Saturna nema trajnosti. Tranzit Jupitera je aktivacija ali opet nije samo on dovoljan da budete zauvijek sretni. Nijedan planet sam po sebi nije dovoljan za nešto niti je garancija da to bude dobro ili loše, pa čak ni Saturn, Uran i Pluton sami po sebi ništa ne donose ali zato bez njih ništa nema trajnost!

vita kod 16 zara tarot

VITA

Slobodna

Kod: 16

Svima su nam dane upute u trenutku rođenja kako da se nosimo s ovozemaljskim izazovima. To je naša natalna karta, jedinstvena za svakoga kao otisak prsta. Ona nam je dana da spoznamo tko uistinu jesmo i da nam pomogne kretati se u najboljem smjeru za napredak naše duše. Ponekad nam je potreban netko da nam pripomogne povezati se sa svojim unutarnjim JA, da nam probudi vjeru u bolje sutra. Svojim dugogodišnjim astrološkim znanjem i iskustvom zdušno Vam želim pomoći da pronađete svoju svrhu i postanete najbolja verzija sebe na stazi ovozemaljskog puta. S ljubavlju, ViTa Tehnike koje koristim: astrologija, natalna karta, usporedba partnera, horoskop i Past life Oracle tarot

Pogledaj profil

Želite li brak trebate Jupiter da aktivira vašu 7. kuću ali da bi brak potrajao trebate Saturn da nekako to aspektira. Želite bebu opet trebate 5. kuću i njenog vladara Jupitera kao aktivator i Mjesec u pravoj poziciji na natalni Mjesec ili nema trudnoće koja rezultira porodom!

Kod usporednih analiza gledamo kako međusobno funkcioniraju planete važne za ljubav kod jedne i druge osobe, uvidom u padanje planeta partnera u naše kuće Natala i obrnuto vidimo što mi predstavljamo osobi, a što ona nama te namjere i ishod odnosa dvaju Natala, ali i aktivaciju svega ovoga ili sve ostaje samo na želji i na onom „gledamo se al nijedno ništa da napravi“.

Možda niste zadovoljni ovim tekstom – vaša stvar, a možda sam vas dovoljno zainteresirala da nazovete nekog od nas koji radimo astrologiju i zatražite da se pogleda vaša ljubav, veza, brak ili bilo kakav odnos i da zajedno otkrijemo zašto nešto funkcionira ili ne u vašem odnosu i kad će ljubav da baš stići u život!

Nazovite nas i saznajte kroz Natalnu kartu što vas čeka u ljubavi

S povjerenjem nazovite, nema glupih i sramotnih pitanja tu smo da za vas da otkrijemo kako najbolje iskoristiti energije Univerzuma prema vašoj natalnoj karti, a do onda samo da znate Venera opet ide malo u zagrljaj Plutona, Saturn je krenuo direktno, Sunce, Mars i Merkur su u Škorpionu i ulaze u opoziciju s Uranom pa bit će ljubavi, raskida, seksa i ucjena ali i bračnih ponuda!
Mars i Venera jesu seks, ali Pluton i Venera čine 50 nijansi sive! Sretno svima, voli vas i čeka vaša Sandra!

Više objava