Horoskop

Na jednom mjestu pročitajte najnoviji i najtočniji horoskop. Nudimo tjedni horoskop, mjesečni horoskop i godišnji horoskop po znakovima. Odaberite svoj horoskopski znak i pogledajte što su zvijezde pripremile za Vas ovog tjedna, mjeseca ili godine.

Također, nudimo i osobni horoskop! Uz osobni horoskop kojeg putem natalne karte za Vas izrađuju naše astrologinje možete štošta saznati o sebi i o svojim odnosima. Javite im se već danas!

Tjedni horoskop

Mjesečni horoskop za svibanj

Godišnji horoskop za 2024.

Saznaj više o horoskopu

Što je horoskop?

Horoskop je vrsta dijagrama koji se koristi u astrologiji. Prikazuje položaji planeta, zvijezda, Sunca i Mjeseca u trenutku rođenja ili u nekom trenutku u vremenu.

Horoskop se sastoji od velikog broja elemenata i njihovih povezanosti. Prilikom izrade horoskopa uzimaju se u obzir astrološki elementi, astrološki znakovi, astrološke kuće, planete, planetarni aspekti.

Računanje horoskopa

Pri izračunavanju horoskopa Zemlja se uzima kao centar. Iako znamo da Zemlja nije središte svemira, horizont je zamišljen kao nebeska kružnica koja ograničava vidljivi dio nebeske “polukugle” od nevidljivog. Na horizontu su najvažnije točke sjever i jug (sjeverni i južni čvor).

Horoskop će vam pokazati moguće događaje u životu, najvažnije osobine i ono na što se trebate fokusirati. Kada se gleda horoskop po znakovima, iz njega možemo saznati mnoštvo o karakteru, zanimanju, interesima, osobnosti i planovima čovjeka.

Zodijak i karakteristike znakova

Iako je svaka osoba individua za sebe, neke zajedničke karakteristike su svojstvene osobama rođenim u pojedinom znaku. Tako će se ovnovi prepoznati u tome da su tvrdoglavi, lavovi ponosni, ribe osjećajne, blizanci zaigrani, vage neodlučne, a vodenjaci buntovni. Bikovi će se prepoznati u opisu materijalist, djevica je uredna, rak je emotivan, skorpion staložen, strijelac srećković, a jarac prodoran.

Što sve možemo saznati putem horoskopa?

Ako vas zanima više o ljubav, poslu i vašem životnom putu, zodijak bi mogao biti taj koji će vam dati odgovore. Javite se našim astrologinjama i pitajte ih sve što vas zanima. Na jednom mjestu saznajte odgovore na sva ona pitanja koja sami ne možete dokučiti.

Natalna karta, astrologija, zodijački znakovi i horoskop čine moćnu kombinaciju za bolje upoznati sebe i ljude oko sebe. Što čekate, krenite na put saznanja! Tu smo za vas. Izaberite svoj znak i pročitajte što su vam zvijezde poručile.

Zatraži izradu osobnog horoskopa još danas!

Zara tarot - zoran kod 8

ZORAN

Zauzet

Kod: 8

Savjetovanje kojim se bavim baziram na sinergiji različitih tehnika gdje, ovisno o situaciji biram one najučinkovitije. Svakom klijentu posvećujem se tragajući za putem rješenja koje će biti dugoročno i stabilno. Tehnike kojima se bavim već više od trideset godina imao sam prilike učiti i prakticirati kod najboljih svjetskih majstora te smatram da je moje sadašnje znanje doseglo izrazito visoku razinu koja mi omogućuje uvide u tumačenja i rješenja svih najraznolikijih problema. Poznavalac sam kristala, poludragog i dragog kamenja i načina na koji oni mogu vratiti balans i sklad u čovjekov život. Pa tako savjetujem kako kristalima riješiti emotivne i zdravstvene probleme. Bioenergija je također jedan od mojih često uspješno korištenih polja koju dajem i jedna je od mojih solucija za uspješno rješavanje stresa različite etiologije. Tehnike kojima se služim dragocjeni su mi alat koji mi pokazuju putokaz, smjer kako i kamo; no, inspiracija i uvjerenost u moć ljubavi kao osnovnog životnog smisla daje mi vječnu inspiraciju i potvrdu da nerješive situacije ne postoje. Tehnike koje koristim su: yotish astrologija, astrologija, ljubavne, poslovne i godišnje prognoze, psihološki razgovori, tarot, numerologija, analiza viskom, Ji Jing, bioenergija, liječenje kristalima

Pogledaj profil
vita kod 16 zara tarot

VITA

Zauzeta

Kod: 16

Svima su nam dane upute u trenutku rođenja kako da se nosimo s ovozemaljskim izazovima. To je naša natalna karta, jedinstvena za svakoga kao otisak prsta. Ona nam je dana da spoznamo tko uistinu jesmo i da nam pomogne kretati se u najboljem smjeru za napredak naše duše. Ponekad nam je potreban netko da nam pripomogne povezati se sa svojim unutarnjim JA, da nam probudi vjeru u bolje sutra. Svojim dugogodišnjim astrološkim znanjem i iskustvom zdušno Vam želim pomoći da pronađete svoju svrhu i postanete najbolja verzija sebe na stazi ovozemaljskog puta. S ljubavlju, ViTa Tehnike koje koristim: astrologija, natalna karta, usporedba partnera, horoskop i Past life Oracle tarot

Pogledaj profil
sanja, kod 4 zara tarot

SANJA

Nedostupna

Kod: 4

Tarotom i astrologijom se bavim više od 20 godina, a svojim klijentima pomažem savjetima, tretmanima i energijom na daljinu te se cijelo vrijeme usavršavam u raznim područjima. Specijalizirana sam za sinastriju, odnosno usporedni horoskop jer smatram da ne postoje loši ljudi. Umjesto toga, smatram da postoje dobre i loše kombinacije među ljudima. Uz pomoć natalne karte dajem savjete za posao, financije, obiteljske odnose i ljubav. Osim toga, uz pomoć viska i mojeg dara dijagnosticiram vaše energetsko stanje. Veselim se spoznaji da sam pomogla nekome riješiti naizgled nerješivu životnu situaciju – tu sam samo za vas, javite se. Tehnike koje koristim su: thoth tarot, astrologija, visak, energija na daljinu

Pogledaj profil
sandra, kod 10 zara tarot

SANDRA

Nedostupna

Kod: 10

Svoj dar gledanja u tarot karte, tumačenja snova i čitanja znakova s neba naslijedila sam od voljene prabake. Zbog pouka moćne bijele magičarke na život od rane mladosti gledam drugačije od drugih. Tražiti znakove kraj puta, čitati astrološke karte, vjerovati svojoj intuiciji i živjeti u razumijevanja onog što drugi smatraju čudnim iznimna je čast. Ako želite znati kako sve energije Univerzuma usmjeriti da rade za Vas, kako lakše i bezbolnije prebroditi teško razdoblje života, javite mi se sa punim povjerenjem. Znakovi Univerzuma su svuda oko nas, dopustite da ih zajednički otkrijemo i pravilno usmjerimo vašu energiju i djelovanje. Tehnike koje koristim: tarot, astrologija – sve vrste analiza uz astrologiju pitanja, astrologija ljubavnih odnosa i godišnje prognoze, ciganske karte, psihološki razgovori, tumačenje snova

Pogledaj profil
divna,kod 15 zara tarot

DIVNA

Nedostupna

Kod: 15

Intuitivni empat koji cijeli život aktivno djeluje u spiritualnom svijetu, blisko surađuje s duhovnim vodičima i strastveno želi usmjeriti duše, koje se osjećaju izgubljene, na putu zvanom život. Ovdje smo došli učiti, rasti, podučavati, širiti svjetlo, podizati vibraciju i pomoći drugima. Stoga mi je veliko zadovoljstvo pokazati vam kako da vidite stvari jasnije i da krenete naprijed. Nudim Vam siguran kanal između svjetova kao pozitivan prostor za postizanje mira i čistoće duše. Nudim vam kartu za vaše duhovno putovanje, osvrćem se na prošle živote i na sadašnjost kako bismo zajedno utjecali na budućnost. Astrologijom, numerologijom, usporednim horoskopom i natalnom kartom otkrivam utjecaj i povezanost duša na ljubavnom ili poslovnom planu te koristim tarot za potvrdu i jasnoću. Duša ste Vi, energija koja oživljava tijelo, svjetluca u očima i koja nije došla ovdje bez plana, već je odredila put i programirala ga. Aura štiti od entiteta i nepoželjnih energija što je u normalnim okolnostima dovoljna zaštita, no postoje stanja u kojima je zaštita oslabljena i to je prilika za prodor nepoželjnih entiteta. Dobri ili loši, ne bi smjeli biti u našoj auri i našem okruženju jer kradu energiju, čine nas umornim, bezvoljnim, potiču ovisnosti i imaju veliki utjecaj na teže zdravstvene probleme. Tumačenjem snova, motivacijskim i duhovnim razgovorima proučavam i otkrivam vrstu energije koja se trenutno vrti oko vas te vam je individualnim pristupom i potrebnim svakodnevnim afirmacijama približavam kako biste je upoznali, zahvalili se i uklonili je. Usmjerit ću vas kako da prepoznate znakove i pratite svoj put s osjećajem povjerenja i sigurnosti u sebe, da bez obzira gdje se nalazite, imate osjećaj da je sve u redu i da će tako i u budućnosti biti. Ne dozvolite da strahovi s kojima se ne suočite postanu vaša ograničenja, da vas sutra boli misao da ste mogli, a niste htjeli ili da ste željeli, a niste smjeli. Tehnike koje koristim: astrologija i numerologija ljubavnih i poslovnih odnosa usporednim horoskopom i natalnom kartom, tarot, motivacijski i duhovni razgovori sa svakodnevnim afirmacijama

Pogledaj profil