Naporan rad bit će presudan u ostvarivanju vaših snova i ispunjavanju dugo čekanih, nedovršenih zadataka u 2024. godini. Promjena sredine može vam donijeti više sreće, na što ukazuje položaj Saturna. Jupiterova podrška donijet će vam priznanje i napredak na poslu.

Dobit ćete podršku iskusnih kolega na poslu te obitelji i prijatelja u privatnom životu. Godina će također donijeti prilike za jačanje vaše ljubavne/bračne veze. Budite spremni zgrabiti ono što vam se nađe na putu jer će vam prva faza 2024. donijeti nove prilike. Posljednje tromjesečje ipak može postati malo izazovno, ali to shvatite kao vrijeme za učenje. 

Naporan rad i predanost povećat će vaš prihod u 2024. Možda ćete čak raditi više od jednog posla ove godine. Partnerstva će donijeti profit 2024. i to kroz inozemnu suradnju. Ako ste zaposleni, doći će nova ponuda od dobre tvrtke, a dobit ćete i pohvale i napredovanje na sadašnjem radnom mjestu. Prilike za promjenu posla doći će nakon svibnja, ali budite oprezni kako se bližimo kraju godine jer možete očekivati podmetanja kolega. Zapamtite, u svemu što radite, upornost će biti ključ uspjeha čak i kada se suočite s preprekama na poslu.

Zamjerke iz prošlosti i nesporazume koji su stvarali mnoge smetnje u vašem ljubavnom životu ove će godine rastjerati Saturn. Ali posesivnost prema partneru može vam stvoriti dodatnu nesigurnost. Bez obzira na to, položaji planeta pomoći će vam da ispravite svoje pogreške i poradite na svom odnosu kako biste riješili sve nepovoljne situacije u vašoj vezi.

Ako ste slobodni, položaj Jupitera u prvoj polovici godine pomoći će vam da pronađete svoju srodnu dušu, pod uvjetom da znate što tražite od partnera. Mars vas može učiniti agresivnim u vezi, odgoditi zadovoljstvo ili vam ne dopustiti da provodite dovoljno vremena s partnerom, što može utjecati na kvalitetu vašeg zajedničkog života sredinom godine. Budite strpljivi i pričekajte da ova faza prođe.

Imat ćete energije i inspiracije učiniti puno za svoju obitelj u 2024-oj. Međutim, prevelika očekivanja bi mogla stvoriti nesporazume i sukobe. Prva polovica godine je dobro vrijeme za planiranje djeteta, jer će vas Jupiter blagosloviti pozitivnim rezultatima. Ali ako imate djecu, moguće su manje razmjerice sa starijim djetetom osobito nakon svibnja 2024. Ali Jupiter će vam dati hrabrost i sposobnost da mirno riješite situaciju.

Iako ćete imati puno energije, Saturnov položaj može uzrokovati neke kronične zdravstvene probleme i probavne smetnje. Sve ćete to moći prevladati vježbanjem i meditacijom.

Javite se stručnim i iskusnim astrolozima!

Nazovi odmah!

064 500 555

Pročitaj horoskop za ostale znakove

Možda će te zanimati i ovo