Nova postignuća čekaju vas u 2024. u vašem osobnom, profesionalnom i financijskom životu. Bit će prilike iz inozemstva, napredovanje na poslu i povećanje prihoda. U ljubavi ćete napredovati uz podršku Jupitera i Marsa.

Financijski još bolje razdoblje očekuje vas od svibnja nadalje, jer će vam Jupiter donijeti olakšanje od financijskih borbi. Trošit ćete novac na svoje voljene, što će vas približiti jedno drugome. Također ćete imati sjajne odnose s djecom. Naporan rad, uz dozu sreće, poboljšat će vaše poslovanje i kontakte. Na to će utjecati Saturn koji će vam donijeti i iznenadne poslovne prilike s inozemnim partnerom. Ipak, u drugoj polovici godine, koja će biti pod utjecajem retrogradnog Saturna, pokušajte izbjegavati svađe i donošenje odluka na brzinu. 

U razdoblju od siječnja do travnja može doći do velikih promjena u vašoj karijeri, što će biti dobro za vas. Ali oko travnja mogli biste imati problema s izvršavanjem svojih zadataka zbog nedostatka interesa ili pogrešne komunikacije, potaknute retrogradnim Merkurom.

Ako ste u potrazi za ljubavlju, drugi kvartal može donijeti dobre vijesti. Možete upoznati nekoga u inozemstvu ili možete promijeniti mjesto življenja zbog veze. Budući da će ovo razdoblje imati podršku Jupitera i Venere svoju vezu možete pretvoriti u dugoročnu, a možda čak i brak.  

Morat ćete biti strpljivi u komunikaciji s partnerom i izbjegavati što je više moguće bilo kakvo uplitanje treće strane krajem godine. Ovo će razdoblje također obilježiti nedostatak intimnosti, što će predstavljati izazove u vašoj vezi. Putovanje s partnerom u ovoj fazi također će biti stresno.

Ova godina osigurat će vam kvalitetno vrijeme s članovima obitelji i uživat ćete u njihovom društvu, na što ukazuje energija Jupitera, Marsa i Merkura. Ali doći će do velikih promjena u vašim obiteljskim odnosima u drugoj polovici godine, potaknutih izazovima zbog pogrešne komunikacije ili prevelikih očekivanja.

Posvetit ćete više pažnje svom zdravlju. Nemogućnost izražavanja osjećaja može izazvati frustraciju koja se može pretvoriti u zdravstvene probleme. Lagana tjelovježba pomoći će kanalizirati energiju Marsa i Saturna, koji igraju važnu ulogu u vašem zdravlju.

Javite se stručnim i iskusnim astrolozima!

Nazovi odmah!

064 500 555

Pročitaj horoskop za ostale znakove

Možda će te zanimati i ovo