2024. započet će eksplozivno jer ćete osjećati entuzijazam, a godina će rezultirati pozitivnim okolnostima na vašem radnom mjestu, kao i u osobnom životu. Pod utjecajem Jupitera i Marsa dobit ćete podršku partnera/supružnika, obitelji i kolega.

Ove godine ćete također puno putovati, ali mogu se pojaviti nenadani izazovi i prepreke kao što su zdravstveni problemi ili neplanirani troškovi. Sve u svemu, 2024. obećava vrijeme puno ljubavi i romantike.

Nove prilike donijet će vam novi identitet u 2024. Dobit ćete i projekte u kojima ćete naučiti puno novih stvari, ali postići ćete željene ciljeve jer ćete biti blagoslovljeni jakim Jupiterom. Moguće su nesuglasice s partnerimaili kolegama na radnom mjestu, a promjene na poslu mogu utjecati na vaše sveopće stanje. Mogli biste dobiti prilike iz inozemstva, koje će donijeti pozitivne pomake za vašu karijeru. 

Budite spremni na kašnjenja i prepreke u ostvarivanju svojih planova u periodu od srpnja do studenog, pod utjecajem retrogradnog Saturna. Također, tijekom ovog razdoblja biste mogli dobiti negativne povratne informacije kada je u pitanju posao, ali utjecaj Jupitera i Marsa ukazuje na to da će vam prijedlozi starijih osoba pomoći da riješite i ovaj problem.

Ako ste slobodni, možda ćete upoznati nekoga posebnog, tko vjerojatno živi nešto dalje od vas. U prvoj polovici godine imate podršku Jupitera pri čemu ćete svoju vezu moći pretvoriti u dugoročnu, a možda uploviti i u bračne vode. Međutim, mogu postojati neki izazovi pod utjecajem Saturna i Jupitera, kao što su spor napredak i otežana komunikacija. Osobito druga polovica 2024. može vam donijeti izazove vezane uz prevelika očekivanja i nedostatak osobnog prostora, na što ukazuje položaj Marsa. Venera i Mars također vam mogu otežati izražavanje osjećaja partneru u posljednjem tromjesečju 2024. Tada biste morali skupiti hrabrosti za iskreni razgovor, umjesto da držite sve u sebi. 2024. će vam donijeti priliku za povezivanje i s bivšim partnerom.

Može doći do naglih uspona i padova u zdravlju. Lagana tjelovježba pomoći će vam da kanalizirate energiju Marsa i Saturna, što vaše zdravlje može preusmjeriti na pravi put.

Javite se stručnim i iskusnim astrolozima!

Nazovi odmah!

064 500 555

Pročitaj horoskop za ostale znakove

Možda će te zanimati i ovo