Dio vas želi ostati kod kuće i baviti se svakodnevnim obavezama, dok drugi dio vas želi izbjeći sve svoje odgovornosti i pobjeći u stranu zemlju.

Brzo preuzimanje novih ciljeva, putovanja i obrazovanja dolazi s rastućim duhovnim težnjama. Ne kažemo da će vaši izbor biti šokantni ovog mjeseca ali ne kažemo ni da neće… Uistinu ovaj mjesec govori o tome da se otvorite mnogo zanimljivijem pogledu na svijet i pronađete svoje mjesto u njemu. Ako vam je dosadilo biti student, možda je vrijeme da postanete učitelj. 

Zbog načina na koji ste odgojeni, morali ste do sada imati čvrstu vanjštinu. Vaš unutarnji emocionalni svijet često se čini poput kamene tvrđave. Pun Mjesec u Jarcu obasjava neke od tih kamenih zidova i tjera vas da poželite nekome dobrodošlicu u svoje dubine pa stoga pozovite onog s kime se već neko vrijeme viđate doma i zagrebite ispod površine.

Vaša sljedeća velika avantura počinje izbacivanjem nepotrebnih troškova i obaveza prema drugima. Umjesto da sve poklanjate, pokušajte nabaviti nešto za sebe.

Javite se stručnim i iskusnim astrolozima!

Nazovi odmah!

064 500 555

Pročitaj horoskop za ostale znakove

Možda će te zanimati i ovo