Srpanj počinje slatkim i afirmirajućim mladim Mjesecom u vašem znaku. 

Izazov — ako ga odlučite prihvatiti — nije samo postaviti namjere za svoj stil, izgled i cjelokupno zdravlje, već učiniti te ciljeve realističnima i transcendentnima. Zvuči jednostavno, zar ne? Imate moć otrgnuti se od straha i mentalnih blokada koje su vas sputavale ako ste spremni obaviti ranjivi posao izgradnje vlastite vrijednosti. Pun Mjesec u Jarcu vas podsjeća da se za podršku oslonite na partnera ili najboljeg prijatelja.

Ovo ljeto ima dva puna Mjeseca u vašem sektoru partnerstva. Prošlog mjeseca su vam dali stvarnu sliku o tome kada ste bili tu za druge, a kada ne. Ovaj mjesec govori o osjećaju utjecaja istinske međuovisnosti. 

Merkur, Venera i Sunce ovog mjeseca provode vrijeme u vašem sektoru novca, što znači da je ovo najbolje doba godine da se usredotočite na svoje financije. Pronalaženje novog financijskog savjetnika ili čak samo preuzimanje aplikacije za planiranje budžeta koju vam je preporučio kolega sjajni su mali koraci koje možete poduzeti do boljeg financijskog zdravlja.

Javite se stručnim i iskusnim astrolozima!

Nazovi odmah!

064 500 555

Pročitaj horoskop za ostale znakove

Možda će te zanimati i ovo