Travanj je za vas pun susreta. Merkur je retrogradan u vašem sektoru prijateljstva i svi vaši bivši suradnici, prijatelji s fakulteta i bivši prijatelji šalju poruke da se nađete na kavi.

Iscrpljujuće je suočiti se s toliko uspomena dok istovremeno razmišljate o slijedećim potezima u vezi karijere i obitelji. Prošlost, sadašnjost i budućnost događaju se odjednom, a za vas je to otkrivanje prave prirode vaših odnosa i sustava podrške. Razgovori koje ste započeli sredinom ožujka neće se završiti do sredine svibnja. Nestrpljivost je vaša mana, ali pokušajte uživati ​​u ovom procesu pregovora.

Romantika vam je bila najmanje draga tema tijekom prošle godine. Bez obzira na to jeste li slobodni ili ste u vezi, možda s partnerom koji živi na udaljenom mjestu, ljubav je bilo teško odrediti. Svibanj donosi novo razdoblje puno nade za vaš romantični život. Izdržite do tada.

Pomrčina Sunca donosi intrigantnu priliku da pokrenete posao ili zaradite više. Slijedite sve upute koje dobijete među svojim prijateljima. Ono što se na početku čini predobro da bi bilo istinito, može na kraju biti savršeno.

Javite se stručnim i iskusnim astrolozima!

Nazovi odmah!

064 500 555

Pročitaj horoskop za ostale znakove

Možda će te zanimati i ovo