Sezona Bika za vas je uvijek introspektivno doba godine, prilika da se usredotočite na dom i obitelj i uronite u svoj unutarnji svijet. 

Ne dajete si često priliku za ovo. Možda ćete kod poznanika ostaviti dojam da ste polu čovek polu robot koji može odlično funkcionirati i sa samo 5 sati sna dnevno, a ponekad čak i sami vjerujete u to. Ali ovo vas godišnje doba podsjeća koliki je blagoslov povezati se s prirodom, zaprljati ruke i osjetiti zemlju pod prstima. Kasnije tijekom mjeseca, sezona Blizanaca pokreće velika poboljšanja i ekspanziju u vašem kreativnom i romantičnom životu. Vrijeme je da uberete plodove svog rada i zadržite nagradu za sebe.

Vaš ljubavni život imao je mnogo uspona i padova tijekom prošle godine, ali kada Jupiter uđe u Blizance, ulazite u novu eru za ljubavne veze i romansu. Sezona Blizanaca uvijek je vrijeme za flert i eksperimentiranje, a ova godina donosi uzbudljivu avanturu upoznavanja nekog novog.

Svibanj je još jedan mjesec posvećen štednji za veliki san. Ostvarili ste sve svoje financijske ciljeve ove godine, ali postaje izazovno ostati pri tom kad sezona Blizanaca počne i želite dati prednost zabavi. Ovo ljeto bit će u znaku umjerenosti. Počnite vježbati sada.

Javite se stručnim i iskusnim astrolozima!

Nazovi odmah!

064 500 555

Pročitaj horoskop za ostale znakove

Možda će te zanimati i ovo