Tijekom prošle godine toliko ste narasli kroz svoje najbliže veze. Zaljubljivali ste se i preuzimali obveze, a također preispitivali što uopće želite u partnerstvu.

Svibanj je za slavljenje najbližih ljudi u vašem životu, bilo da se radi o zarukama, potpisivanju ugovora s poslovnim partnerom ili vjenčanja vašeg najboljeg prijatelja. Popijte šampanjac! S mnoštvom radnih događaja, društvenih obaveza i zadataka koje morate obaviti, vi ste također zaposleniji nego ikad, ali i duboko zadovoljni. Samo ne zaboravite s vremena na vrijeme uzeti pauzu ili ćete na kraju mjeseca biti vrlo iscrpljeni.

Svibanj je veliki mjesec za vaš romantični život s neočekivanim zapletima i koketnim kulminacijama koje dolaze odjednom. Do trenutka kada se slatka Venera susreće s ekspanzivnim Jupiterom, nećete imati nikakvih pitanja o tome gdje stojite u partnerstvu, čak i ako je najbolja stvar za vas oboje da proglasite kraj. 

Svibanj govori o odnosima svih vrsta, a to uključuje i vaš odnos prema novcu. To doseže vrhunac za vrijeme punog Mjeseca u Strijelcu, što ukazuje na to koliko ste ispunili (ili niste) financijske ciljeve koje ste postavili u prosincu. Jupiter prelazi u Blizance otvarajući punu godinu rasta vaših zajedničkih resursa.

Javite se stručnim i iskusnim astrolozima!

Nazovi odmah!

064 500 555

Pročitaj horoskop za ostale znakove

Možda će te zanimati i ovo