Puno posla ovog mjeseca. I sezona pomrčina i retrogradni Merkur potiču vas da očistite listu zadataka koju ste si sami postavili.

Sada je vrijeme za odmor od društvenih mreža, traženje novog načina procesuiranja osjećaja i rezerviranje vikenda u unutrašnjosti za malo mira. Rado ćete ostati izvan mreže i nekoliko dana što će vam baš prijati. Jednom kada vaša sezona počne, a posebno kada Venera uđe u vaš znak, vi ste odmorni, hidratizirani i spremni prihvatiti se sljedećeg velikog životnog izazova.

Pun Mjesec u Škorpionu obilježava kulminaciju vaših najbližih veza. Bilo da ste slobodni ili u vezi, ovo će biti trenutak kada ćete biti vrlo svjesni davanja i primanja u svom životu. Tko vas inspirira da se posvetite više?

Budite oprezni s potrošnjom ovog mjeseca jer retrogradni Merkur u vašem nesvjesnom sektoru može potaknuti na kupovinu bez razmišljanja. Najbolje je držati se svog proračuna i izbjeći nepotrebne troškove. U svibnju i lipnju osjećat ćete mnogo veću kontrolu nad svojim financijama.

Javite se stručnim i iskusnim astrolozima!

Nazovi odmah!

064 500 555

Pročitaj horoskop za ostale znakove

Možda će te zanimati i ovo