Sretno vam, Ribe! Svi blagoslovi koji dolaze sa svibanjskim prilikama događaju se pred vašim vratima.

Toliko ste narasli kroz pisanje, komunikaciju i njegovanje bliskih prijateljstava tijekom prošle godine i ovaj mjesec je savršeno vrijeme da proslavite sve te pobjede u dobrom društvu. Vaš vladajući planet Jupiter prelazi u Blizance i vaš sektor doma donoseći kratkoročno olakšanje i dugoročnu ekspanziju za sve tekuće probleme s vašim životnim prostorom ili borbe s vašom obitelji. Tijekom sljedeće godine pustiti ćete uzbudljive nove korijene i redefinirati ono što nazivate domom.

Velik dio ranog proljeća proveli ste razmišljajući o tome kakvi su vam odnosi vrijedni. Zbog problema u komunikaciji s partnerom ili najboljim prijateljem osjećali ste se ljutito i preopterećeno, ali svibanj donosi povratak postojanoj i pouzdanoj prisutnosti na koju ste navikli. Ako ste slobodni, mogli biste upoznati novu posebnu osobu preko prijatelja ili u vašem susjedstvu.

Akcijski planet Mars provodi cijeli mjesec u vašem sektoru novca što vam daje energiju ali također znači da možda trošite novac jednako brzo kao što ga zarađujete. Ova želja za razbacivanjem doseže vrhunac oko 19. kada se Mars susreće sa proždrljivim Sjevernim čvorom i odatle jenjava. Držite se samo gledanja po izlozima dok ova faza ne prođe.

Javite se stručnim i iskusnim astrolozima!

Nazovi odmah!

064 500 555

Pročitaj horoskop za ostale znakove

Možda će te zanimati i ovo