2024. će doći s procvatom – moći ćete donositi mudre financijske odluke, ulagati i štedjeti novac te biti zadovoljni svojim obiteljskim životom i odnosima. Sve to ostvarit ćete u prva tri mjeseca 2024. uz podršku Jupitera, dok će vaša hrabrost i izdržljivost doći do izražaja pod utjecajem Marsa i Saturna. 

2024. donijet će vam dobru profesionalnu reputaciju, odličnu ravnotežu s partnerom/supružnikom. Sredinom godine može doći do povećanja troškova, ali s vedrije strane, ovo će vas naučiti da usvojite disciplinirani pristup troškovima i financijama.

Možete uspješno započeti novi posao ili projekt o kojem ste razmišljali prošle godine. Ako tražite promjenu na poslu, vaše se želje mogu ostvariti. Jupiter može donijeti izazove od proljeća u obliku dugih putovanja povezanih s poslom ili neočekivanih promjena na radnom mjestu – što, s druge strane, zapravo može biti korisno ako tražite promjenu u svom profesionalnom životu. 2024. nije razdoblje za preuzimanje profesionalnih rizika, posebno od proljeća nadalje. Unatoč tome, godina će vas pozitivno iznenaditi u profesionalnom smislu.

U prvom kvartalu godine bit ćete mudri pri donošenju odluka u vezama. No, općenito, tijekom godine, položaj Mjeseca učinit će vas temperamentnim i osjetljivim u odnosu na vaš ljubavni život, što bi moglo uzrokovati neke nepotrebne razmjerice. Srpanj će biti prilično povoljan mjesec za vas u ljubavnom smislu uz potporu Venere i Merkura. Moći ćete se dobro izraziti i bolje upravljati svojim emocijama. Zapravo, ljeto 2024. je i najbolje vrijeme da nekoga zaprosite ili se odlučite na brak. Međutim, pred kraj godine budite oprezni jer Saturn, Jupiter i Mars mogu biti pravi problemi u vašem ljubavnom životu donoseći pritisak obitelji i zajednice. 

Zdravstveno će vam 2024 biti odlična. Ali stres zbog posla i međuljudskih odnosa bi moglo utjecati na vaš imunitet. Jupiter može dovesti do loših prehrambenih navika koje mogu dovesti do problema s probavom i težinom.

Javite se stručnim i iskusnim astrolozima!

Nazovi odmah!

064 500 555

Pročitaj horoskop za ostale znakove

Možda će te zanimati i ovo