Dragi Lavovi, s Jupiterom koji u svibnju ulazi u fiksni znak Bika, očekujte da ćete ove godine biti dodatno blagoslovljeni u odjelima ljubavi i karijere.

Međutim, vaša najveća lekcija i jedina stvar na koju morate biti spremni je odustati od negativnog načina ophođenja prema drugima i od konstantnih kritika. Vaša osuđujuća priroda stoji na putu vašoj konačnoj sreći. Sve dok ne budete mogli prigrliti ljudskost u sebi, borit ćete se da je prigrlite u drugima. 

Fokus u. 2023. bit će na iscjeljivanju odnosa sa samim sobom kako biste imali zdraviji odnos s drugima. Ponekad to zahtijeva sagledavanje osjetljivih, neugodnih, frustrirajućih i burnih dijelova onoga tko ste bili i tko ste sada. Jednom kada prihvatite da ste (i još uvijek jeste) učenik na životnom putu, moći ćete to priznati i drugima. Možda ćete čak pronaći radost u tome da druge podučavate i educirate kako živjeti život na sretniji, zdraviji i samouvjereniji način. Vaši obiteljski i romantični odnosi će napredovati ove godine ako možete gledati na život kroz smirene, osjećajne i neosuđujuće naočale. 

Naš savjet za 2023. godinu je budite prisutni u svemu što radite. Pronađite smisao u malim stvarima i okrenite se bliskim odnosima u vašem životu. Ne dajte da vaš ponos bude krivac za prekid veza koje su vam bitne.

Javite se stručnim i iskusnim astrolozima!

Nazovi odmah!

064 500 555

Pročitaj horoskop za ostale znakove

Možda će te zanimati i ovo