2024. će biti sretna godina za vas – Venera i Jupiter učvrstit će vaš ljubavni/bračni odnos, a očekuje se i napredak u karijeri i financijama. Možda ove godine čak i uplovite u bračne vode.

Godina može uzrokovati stres i sa Saturnovim tranzitom u Vodenjaku, ali nećete izgubiti hrabrost. Ipak, budite spremni na iznenadne neuspjehe. Također, može doći do određene distance sa supružnikom/partnerom u zadnjem kvartalu 2024. Vodite računa o tome kako komunicirate u vezi. 

Godina će započeti poboljšanjem u vašem profesionalnom životu zbog snažnog položaja Jupitera i Saturna. Sudbina će vam donijeti mnogo prilika da dobro zaradite od prošlih ulaganja. Bit ćete blagoslovljeni dobrom srećom i prosperitetom, prvenstveno zbog marljivog rada i odlučnosti. Također ćete biti uspješni ako se želite okušati u nekim novim poslovima. Ali u drugoj polovici godine može doći do sukoba s kolegama, kašnjenja, smetnji i prepreka pod utjecajem retrogradnog Jupitera i Saturna. 

Prva polovica 2024. bit će puna romantike i razumijevanja u odnosu s partnerom. Slobodni će upoznati nekoga s kim će se dobro slagati, tko će im u budućnosti postati i partner. No, u zadnjem kvartalu godine može doći i do udaljavanja s partnerom pod utjecajem retrogradnog Jupitera. Morat ćete se potruditi i prilagoditi za dobrobit vaše veze. Također će u ovom razdoblju biti prepreka u stvaranju novih veza. Zapravo, od druge polovice 2024. nadalje, bit će mudro birati riječi kada su partnerski odnosi u pitanju. 

U vašem obiteljskom životu bit će sreće i mira uz potporu blagotvornog Jupitera u prvim mjesecima. Preuzet ćete inicijativu da svoje obiteljske odnose održite idiličnim prilagođavanjem kad god je to potrebno. Također, tijekom siječnja i travnja biste mogli čuti vijesti o prinovi, ako ste planirali proširenje obitelji. Međutim, od svibnja 2024. očekujte svađe vezane uz imovinu, izazvane nepovoljnim Saturnom.

Generalno, tijekom cijele godine bit ćete dobrog zdravlja, što će uglavnom biti rezultat vaše odluke da promijenite prehrambene navike i držite se dobrog režima tjelovježbe. 

Javite se stručnim i iskusnim astrolozima!

Nazovi odmah!

064 500 555

Pročitaj horoskop za ostale znakove

Možda će te zanimati i ovo