Budući da ova nova godina počinje sa sretnim Jupiterom u vašem znaku koji se tu zadržava sve do svibnja, iskoristite prva tri mjeseca u 2023. kako bi riskirali i možda ćete osjetiti pomak i okusiti plodove svog rada. 

Što se tiče ljubavi, načina života i karijere, tu je šaroliko. Od vas se traži da izađete iz svoje zone komfora i vizualizirate život kakav želite umjesto da se ušuškate u ovaj topli i poznati pokrivač kakvim se doima vaš život trenutno. To ne znači da trenutno ne možete biti zadovoljni i zahvalni, ali znači da ćete biti prisiljeni razmišljati izvan okvira i ići za onim što želite. Trgnite se jer je sada pravo vrijeme za to.

Neki od vas možda imaju osjećaj kao da im je život na pauzi posljednjih nekoliko godina, ali to baš i nije tako. Percepcija se mijenja u 2023 godini, u godini kada sve ono što vam s pravom pripada juri prema vama punom parom. Od travnja do prosinca bavit ćete se projektima koji u vama bude snažne emocije i strast te ćete se upuštati u bliske odnose svih vrsta koji će vas istinski ozariti. 

Naš savjet za 2023. godinu je da nije svaki rad bezvezan i nepotreban. Počnite cijeniti rad prema stvarima i ljudima koje volite.

Javite se stručnim i iskusnim astrolozima!

Nazovi odmah!

064 500 555

Pročitaj horoskop za ostale znakove

Možda će te zanimati i ovo