2024. obećava prekrasno razdoblje u vašem životu, puno pozitivne energije i snage. Započet ćete godinu s velikim entuzijazmom jer će se za to pobrinuti Mars, vaš vladar. Želje će vam se ispuniti i dobit ćete nove prilike sredinom 2024. pogotovo s Jupiterovim tranzitom u svibnju, što će biti razdoblje za puno duhovnih aktivnosti.

Što se karijere za 2024. tiče, očekuju vas priznanja na poslu, rast statusa i povećanje plaće uz potporu Jupitera, kao i potporu starijih osoba, što će vam pomoći u kvalitetnijem profesionalnom životu. Možete započeti novi posao, budući da ćete imati podršku Marsa. U 2024. može doći do promaknuća i povećanja plaća, kao i novih radnih prilika. 

Vaši planovi za odlazak u inozemstvo također mogu uroditi plodom ove godine. Dobit ćete podršku starijih osoba što je naznačeno utjecajem Jupitera i Saturna. Ali može doći do veće odgovornosti i kašnjenja u očekivanim rezultatima što može pretvoriti zadnje mjesece 2024. u priliku za introspekciju umjesto da budete zatrpani obavezama.

U vašoj vezi će biti ispunjenja želja i sreće, na što ponovno ukazuje podrška Jupitera. Ali izazovi zbog prevelikih očekivanja pojavit će sredinom godine kada ćete se boriti s izražavanjem svojih osjećaja svom partneru. Obaveze na poslu također će vas spriječiti da kvalitetno provedete vrijeme s partnerom.

Ljubavna predviđanja za 2024. također pokazuju da biste pod utjecajem Saturna mogli razviti lidersku prirodu koja može dovesti do izazova u vezi. Također, ako ste u potrazi za partnerom, ne očekujte puno od trećeg i četvrtog kvartala godine.Morat ćete obratiti pozornost na svoje dijete u prvoj polovini godine. Odnosi u obitelji također će zahtijevati vašu pažnju u zadnjimm mjesecima 2024. zbog teškog položaja Marsa.

Moguće je zabrinutosti zbog prehrane, neplaniranih putovanja i poremećaja sna kao posljedica opterećenja na poslu, ali općenito ćete ove godine uživati ​​u dobrom zdravlju. 

Javite se stručnim i iskusnim astrolozima!

Nazovi odmah!

064 500 555

Pročitaj horoskop za ostale znakove

Možda će te zanimati i ovo