Vrijeme je da preuzmete vodstvo u svim područjima svog života i inspirirate druge svojim samopouzdanjem. Postojat će prilike za akumuliranje novca iz više izvora i vaš će osobni život pretrpjeti mnoge promjene, a dobra vijest je što će sve smetnje uzrokovane prošlim zamjerkama i nesporazumima nestati ove godine.

Budite otvoreni prema istraživanju novih aspekata svoje osobnosti i prihvaćanju rasta u 2024. Zapravo, Saturn vas može natjerati da izađete iz svoje zone komfora i isprobate nešto novo. Istraživat ćete nove hobije, njegovati drugačiji pristup romantici ili planirati avanturistička putovanja s društvom. Ipak, pripazite na svoj jezik jer može nepovoljno utjecati na neke vaše odnose.

Ove godine može doći do promaknuća. Ovo je dobra godina čak i za novi posao, ali najbolje je da ne mijenjate posao nakon listopada. Do kraja godine počet ćete nizanje uspjeha u svojoj karijeri. Od supružnika i članova obitelji dobit ćete prave smjernice u pogledu svoje karijere, stoga im vjerujte. Zadržite pristojan pristup dok komunicirate ili dijelite svoje stavove s drugima, uključujući voljene osobe i kolege. 

Pod utjecajem Jupitera i Venere imat ćete brojne kreativne ideje za putovanja i unaprjeđenje intimnosti s partnerom. Ako ste slobodni, mogli biste se s nekim ući u komunikaciju, osobito na internetu, a to može prerasti u ljubavnu vezu. Međutim, nećete moći donijeti važne odluke u pravo vrijeme ili vaša posesivnost može izazvati ukočenost i nesigurnost u vezi ili ćete osjećati zbunjenost. Ali, općenito, slijedit ćete svoje srce kada je riječ o ljubavi u 2024.

Bit ćete izravni i oštri u komunikaciji što može povrijediti druge i poremetiti vaše odnose. Ovo je godina koja će od vas također zahtijevati da preispitate svoje pogreške iz prošlosti dok uživate u sadašnjem životu. Osjetit ćete neposlušnost i tvrdoglav pristup obitelji prema vama; ali razmislite jeste li vi krivac za njihov stav.

Općenito, ove godine ćete održavati dobro zdravlje obraćajući pažnju na svoju prehranu i misli.   

Javite se stručnim i iskusnim astrolozima!

Nazovi odmah!

064 500 555

Pročitaj horoskop za ostale znakove

Možda će te zanimati i ovo