2024. donijet će vam sreću koja će vas potaknuti da učinite nešto novo ili ostvarite nešto što ste godinama namjeravali. Ove godine možete otići na putovanje, posebno nakon svibnja. Bit će ovo dobra godina za vaš odnos s partnerom i članovima obitelji. Ako ste slobodni, mogli biste sresti nekoga ili bi vam u život mogao ponovno ući stari partner.   

Prva polovica 2024. osigurat će pozitivne i progresivne rezultate u pogledu vaše karijere, osobnih odnosa i financija, sve pod utjecajem Jupitera. Druga polovica godine bit će relativno dosadna i može donijeti sukobe u odnosima.

Sreća i naporan rad donijet će vam nove prilike u poslu. Osim toga, napokon se pokreću stari poslovi i projekti koji su zapeli prošle godine. Također postoji šansa za većom svotom novca, ali morat ćete izbjeći ishitrene odluke i želju da preko noći izgradite carstvo.Međutim, u drugoj polovici godine morat ćete se jako boriti jer retrogradni Saturn može stvoriti neke izazovne situacije na poslu. U ovom razdoblju morat ćete nastaviti s oprezom i pažljivim planiranjem kako biste izbjegli pogreške.

U 2024. očekuje vas sjajan ljubavni život. Bit ćete jako sretni i zadovoljni s partnerom. Ako ste slobodni, upoznat ćete nekoga možda čak i na putovanju ili se stari partner može vratiti u vaš život.

Prva polovica godine bit će posebno dobra za vaš ljubavni život s dobronamjernim Jupiterom. Ali Jupiterov tranzit od svibnja nadalje može izazvati probleme s egom i ljutnju u vezi, što može uzrokovati probleme koje mogu spriječiti vašu sreću. S pozitivne strane, Saturn je dobro aspektiran tijekom cijele godine pa ćete uspjeti riješit sva ova pitanja koja će se pojaviti u vašem ljubavnom životu.

Ove godine je moguća prinova u obitelji. Oko sredine godine može doći do spora oko imovine. Međutim, Saturnov povoljan položaj donijet će vam strpljenje da prevladate probleme i uskoro će se, uz pomoć Merkura, sreća vratiti u vaš obiteljski život.

Zadržat ćete dobro zdravlje tijekom cijele godine. No sredinom godine može doći do nekih manjih problema – osjećat ćete se potišteno i umorno, a čak može biti i stresa.

Javite se stručnim i iskusnim astrolozima!

Nazovi odmah!

064 500 555

Pročitaj horoskop za ostale znakove

Možda će te zanimati i ovo