Zakoračit ćete u 2024. Raspoloženi za umjetnost, pjesmu i čitanje knjiga. Nakon travnja, razdoblje će vam biti posebno povoljno jer ćete moći konstruktivno provesti svoje planove u djelo i pokrenuti proces postupnog napretka u svom profesionalnom i osobnom prostoru.

Bit ćete blagoslovljeni uspjehom u poslu. Novi projekti i novi poslovi donijet će vam priznanje u stranim tvrtkama. Ako tražite posao, Jupiter će vam pomoći u dobivanju novih radnih mjesta ili promaknuću nakon svibnja. Ovo je posebno dobra godina ako radite u državnom sektoru. Također, ako ste u politici, možete očekivati ​​novu poziciju.

Početak 2024. će biti prilično dosadan u pogledu vašeg ljubavnog života, ali nakon svibnja vaš će ljubavni život procvjetati. Posebno ako ste slobodni. Strpljenje i tolerancija bit će vaše jake strane, koje će privući druge k vama i pomoći vam da održite svoj unutarnji mir jer ćete se naučiti povući u situacijama za koje znate da mogu omesti vaš emocionalni napredak. Međutim, imajte na umu da Mars može pojačati vašu impulzivnost i može vas potaknuti da dominirate svojim partnerom kako biste ispunili svoje želje.

Prva polovica godine neće biti sjajna kada je riječ o vašem obiteljskom životu, ali će druga polovica donijeti razdoblje sreće i sklada u obitelji. Prije svibnja, pod utjecajem Jupitera i Saturna, može doći do rasprava oko sitnica i nerazumijevanja među članovima obitelji. Mogući su i sukobi vezani uz imovinska pitanja, a nedostatak takta u vašim obiteljskim odnosima stvorit će smetnje. Ovo razdoblje također će biti manje povoljno za odnose s vašom djecom, niti će vas podržati ako planirate imati dijete. Sve u svemu, mudro je zapamtiti da će strpljenje biti ključno u vašem obiteljskom životu tijekom 2024. 

Što se tiče vašeg zdravlja, prekomjerni rad ostavit će vas poprilično iscrpljenima. Također možete osjetiti letargiju, agresiju i uznemirenost pod utjecajem Saturna, što može utjecati na vaš mentalni mir. Ali nakon svibnja, Jupiter će vas voditi i napuniti vas mudrošću kako bi mogli zauzeti optimističan pristup, održavati dobru prehranu i režim vježbanja tijekom cijele godine.

Javite se stručnim i iskusnim astrolozima!

Nazovi odmah!

064 500 555

Pročitaj horoskop za ostale znakove

Možda će te zanimati i ovo