Pozitivnih rezultata u 2024. godini neće manjkati! Naići ćete na priznanje na poslu, povećanje plaće i sreću u odnosima uz druge pozitivne okolnosti u vašem životu. Bit će novih izvora prihoda, koji će se iznenada otkriti i dobit ćete podršku starijih članova obitelji kod kuće i starijih na poslu. 

Puno ćete putovati i uživati ​​u sjajnoj romantičnoj vezi sa svojim partnerom/supružnikom. Prvi mjeseci 2024. donijet će vam nekoliko novih prilika. Ali posljednje tromjesečje godine može donijeti i neke izazove koji će vam pomoći da rastete i sazrijevate. 

Ove godine ćete imati više od jednog izvora prihoda, a godina će biti dobra za ulaganje u novi posao. Postoje čak i šanse za novi projekt iz inozemstva. Pod utjecajem Jupitera možete dobiti nove prilike za posao u ili čak unapređenje na trenutnom radnom mjestu. Opterećenja će biti, ali uz osiguran rast i povećanje plaće. Međutim, Saturn bi mogao utjecati na neka kašnjenja u projektima što će vas potaknuti da radite više i tako postavite jake temelje za svoju karijeru.

Morat ćete usvojiti otvoren i prijateljski pristup prema svojoj obitelji i djeci ove godine. Posebno pozitivno razdoblje za vaš obiteljski život dolazi s drugim tromjesečjem godine, ako gledamo položaj Jupitera i Venere. Ali, kako nije sve jednostavno Saturn može stvoriti neke komplikacije zbog pogrešne komunikacije ili prevelikih očekivanja.

Ove godine bit će teško doći do rješenja vezanih uz nasljedstvo. Možete čak saznati za neke skrivene pogreške članova obitelji i ograničenja ili se boriti s zahtjevima obitelji s kojima se teško nositi. Sukobi mišljenja, osobito sredinom godine, mogu posebno uzrokovati stres. 

Zapravo, stres i tjeskoba mogu izazvati probleme vezane uz krvni tlak i probavne smetnje. No, sve u svemu, ova će godina biti dobra za vaše zdravlje.

Javite se stručnim i iskusnim astrolozima!

Nazovi odmah!

064 500 555

Pročitaj horoskop za ostale znakove

Možda će te zanimati i ovo