Ove godine riskirate kao nikad prije, Škorpione. Mnogi od vas će vidjeti kako se neki od ovih rizika isplate kada konačno nešto poduzmete i uklonite pretjerano analitičko razmišljanje iz svog svakodnevnog načina funkcioniranja. 

Stres i nervoza nisu preduvjeti za vaš kreativni proces i to morate zapamtiti. Kad je posao u pitanju, vi ćete napredovati i mnogi drugi će to primijetiti. Ne zaboravite zahvaliti pravim ljudima i podijelite s drugima novostečeno bogatstvo kada to možete. 

Izvan posla, mogli biste vidjeti kako vaši intimni odnosi cvjetaju. Drugima se možda čini kao da ste odjednom preskočili 10 stepenica i da su vaši odnosi nastali iz ničega, ali samo vi znate koliko je napornog unutarnjeg rada i introspekcije bilo potrebno da biste privukli prave ljude u svoj život. 

Bezuvjetna ljubav nije nešto što živi samo u bajkama, ali zahtijeva od vas da se oslobodite pretjerano kritičnog ponašanja i razmišljanja sklonog izbjegavanjima dogovora kako biste ju održali. Drugi će ove godine nedvojbeno biti privučeni vama i vašom energijom. To će se samo pojačati ako nastavite dobro postupati sa svojim tijelom, njegovati bliske odnose i odnos sa samim sobom. 

Naš savjet za 2023. godinu je da zaista osvijestite ideju da smo svi jedno i da počnete sebe vidjeti kao nekoga tko je vrijedan najluđih snova pa gledajte kako se oni manifestiraju u 2023.

Javite se stručnim i iskusnim astrolozima!

Nazovi odmah!

064 500 555

Pročitaj horoskop za ostale znakove

Možda će te zanimati i ovo