2024. će vam donijeti veliko olakšanje. Moći ćete izvršiti nedovršene poslove i sve ono što je bilo do sada na čekanju. Godina će stvoriti povoljne okolnosti za vas da postignete rast i uspjeh – kako u osobnom tako i u profesionalnom životu. Bit će opterećenja, ali to će vam samo pomoći da se popnete na ljestvici uspjeha.

Doživjet ćete procvat u svojim vezama, a više ćete pažnje posvetiti zdravlju i discipliniranoj dnevnoj rutini. Ako ste se borili s bilo kojim sudskim sporom, sada ćete izaći iz njega.

Tijekom prvih 6 mjeseci godine dobit ćete priliku raditi s visoko pozicioniranom osobom, što će poboljšati vaše vještine i perspektivu za bolji profesionalni učinak. Podrška starijih osoba i putovanja povezana s poslom otvorit će vam nova vrata uspjeha (možda čak dobijete priliku okušati se u politici.).

Bit će opterećenja, potrebe za strpljenjem i upornim radom zajedno s istraživanjem kako biste izvršili svoje planove i ideje na vrijeme. Treće tromjesečje godine može stvoriti nedostatak podrške suradnika jer je Saturn retrogradan, ali ovo razdoblje će vam dati priliku da poboljšate svoje vještine i dobijete nove prilike.

Budite oprezni u posljednjem kvartalu 2024. jer agresivni odgovori, mogu dovesti do izazova na radnom mjestu. Također, emocionalne odluke odvući će vas na krivi put. Sve u svemu, posla i projekata ove godine neće nedostajati. Vaši kontakti će se proširiti i postići ćete nove poslovne uspjehe zahvaljujući svojim vještinama. 

2024. donosi sjajno razdoblje za ljubavni život, posebno u prvoj polovici. Moći ćete svoju vezu učiniti jačom i okruniti ju brakom. Ako ste slobodni, u ovom ćete razdoblju pronaći dobrog kandidata. Ali pripazite na svoje ponašanje jer agresija i zahtjevan stav, pod utjecajem retrogradnog Merkura, mogu pokvariti vaš odnos.

Osobito u travnju, rujnu i prosincu pripazite jer se možete suočiti s problemima s kožom. Negativne misli ili nepotrebno razmišljanje također mogu uzrokovati stres.

Javite se stručnim i iskusnim astrolozima!

Nazovi odmah!

064 500 555

Pročitaj horoskop za ostale znakove

Možda će te zanimati i ovo